שירים למגירה 3> סוג של סקר כזה, האם אתם כותבים שירים למגירה ?..על מה בדר"כ , ותפרסמו אם בא לכם (:
ש שנינה92 New member 1/6/07 #1 שירים למגירה 3> סוג של סקר כזה, האם אתם כותבים שירים למגירה ?..על מה בדר"כ , ותפרסמו אם בא לכם
ל ליעתע New member 1/6/07 #3 כותבת לא למגירה, למחשב P: אני שונאת שקוראים דברים שאני כותבת, לארק שירים, כל דבר.. מותר לכם לקרוא רק מה שאני כותבת בבלוג חחח זה כיף לכתוב D:
כותבת לא למגירה, למחשב P: אני שונאת שקוראים דברים שאני כותבת, לארק שירים, כל דבר.. מותר לכם לקרוא רק מה שאני כותבת בבלוג חחח זה כיף לכתוב D:
ש שנינה92 New member 1/6/07 #12 כה , זה רק כינוי P: ובאמת ניסתי לכתוב ממש לכתוב , וזה יותר בא "בא" לי , שכתבתי במחשב ..
ה האופק לא נגמר New member 1/6/07 #6 כותבת. בעיקר על החיים שלי...מחשבות , דברים שקרו לי , דברים שעיצבנו/שימחו אותי וכאלה.
F furfur23 New member 1/6/07 #8 ../images/Emo108.gifאני כותבת. אמרו לי שכדאי לי לפרסם את זה אבל אני לא רוצה.XD
B black rock star New member 1/6/07 #9 זה די מעצבן לפרסם ../images/Emo103.gif כי זה שירים למגירה. זה מיועד למגירה וזה יישאר במגירה. אני כותבת בשיעורי מתמטיקה כשמשעמם ולפעמים חברות שלי מנסות לקחת. אבל שימותו P: לא מקבלות! XDD
זה די מעצבן לפרסם ../images/Emo103.gif כי זה שירים למגירה. זה מיועד למגירה וזה יישאר במגירה. אני כותבת בשיעורי מתמטיקה כשמשעמם ולפעמים חברות שלי מנסות לקחת. אבל שימותו P: לא מקבלות! XDD
F furfur23 New member 2/6/07 #13 ../images/Emo108.gifכה אבל הבעיה היא ש... השמעתי את זה לחברות שלי והן םרסמו את זה ועכשיו חצי מהעולם זוכר את השיר הזה בעל פהXD
../images/Emo108.gifכה אבל הבעיה היא ש... השמעתי את זה לחברות שלי והן םרסמו את זה ועכשיו חצי מהעולם זוכר את השיר הזה בעל פהXD
ט טל 182 New member 1/6/07 #11 אני כותבת... על מה? על חיי...חח...על חיי המשעממים והמדכאים...חחXD לפסם? לא אני מעדיפה שלא...זה אישי... חחח...לקחתי את זה קשה.
אני כותבת... על מה? על חיי...חח...על חיי המשעממים והמדכאים...חחXD לפסם? לא אני מעדיפה שלא...זה אישי... חחח...לקחתי את זה קשה.