שירים לחיות איתם

Walk Two Moons

New member
שירים לחיות איתם

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

WhiteShadows

New member
שבוע מלא במוסיקה!

- שיר השבוע (של אביתר): מחיאות כפיים - שיר השבוע (כללי): כשהקוצים היו קוצים-רונה קינן, במערכת הדם-רונה קינן, סימפטיה-שלמה גרוניך, - אלבום השבוע: שירים ליואל - ספר השבוע: לא ממש קראתי השבוע.. - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: "החברים של נאור" - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): כי מה אפשר לעשות מלבד לחכות, לחכות שיגיע בוקר חדש. - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: מוסיקה! הופעה פשוט מדהימה של גרוניך ואהוד בנאי, ויום אחרי רונה קינן ועומר קליין בירושלים. איזה שבוע! - משהו שהרס את השבוע: תקלות ועיכובים, וגעגוע שאין לו פיתרון. וגם זה שלא זכיתי לראות שלג בירושלים קצת ביאס - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פיתרונות - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): שלמה גרוניך, ועומר קליין. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): בורקס בטטה, בצל ירוק, פיטריות וגבינת עיזים. הכנתי השבוע ויצא מעולה!

SnapDragon

New member
סוף שבוע רגוע...

שיר השבוע (של אביתר): קטעי וידאו שונים שצילמתי מההופעה במעבדה ב-29.12 שנחתו ברשותי רק לאחרונה (הו, המחדל!
) שיר השבוע (כללי): תרמיל, בקצב אחיד בתנועות של הגוף, הדרכים הארוכות, Viva La Vida-ולצעוק את הפזמון, במיוחד בקטע של ירושלים
אלבום השבוע: בקצב אחיד, (viva la vida (/Death And All His Friends, בין קירות ביתי (פעם 3 גלידה), עומד על נייר, אביתר בנאי. ספר השבוע: משולש כמעט בלתי אפשרי של "גנבת הספרים"/מרקוס זוסאק, "שיר של אש ושל קרח - משתה לעורבים" (ספר רביעי כרך א' -שהצלחתי לסיים השבת) של ג'ורג' מרטין ו"סוד המח היהודי" של ערן כץ. והיד עוד נטויה... ציטוט השבוע: "אני לא צוחק, מעיין. את עוד עלולה לחטוף דיכאון מהשירים האלה" (הזקן שלי, במחוות דאגה אבהית סופר-רצינית, כשמוצא אותי בהלך רוח סהרורי, מקשיבה להרד-קור אביתרי
) סרט/סדרת השבוע: כשסדרת השבוע שלי היא "לילה כלכלי" בערוץ 10, זה אומר הרבה !
משפט השבוע: "ככה זה כשיש שניים. כוונת המשורר נראת לי ברורה". משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה של הלידר בצוותא, אחרי חודשים ארוכים, שלא הייתה מאכזבת בכלל. משהו שהרס את השבוע: סמנטיקה גברית (לעזאזל השביעי, מה יהיה איתכם?!) משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום כיף בירושלים ולקינוח - המעבדה מכה שנית ! תמונה: - no flashes, please
. המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): חמי בן דוד, אמן יוצר מתחיל שנתנו לו באדיבות במה של 3 שירים לפני ההופעה של הלידר. דווקא נחמד. הבעיה היחידה בהמלצה עליו: המיי-ספייס שלו כרגע לוקה בחוסר עדכון. חפשו אותו ביו-טיוב. המלצה על משהו (שהוא לא אמן):כשמכר גרוש מספר לך כבדרך אגב, לאור אירועי השבוע האחרון, שהחתונה ההיא שלו נערכה באמצע שלג - תתאפקי מהאינסטינקט לשיר לו את "חתונה לבנה" (והחיוך שגווע, עם השיר, כשמגיעה ל"אותות סכנה". אאוצ') וטיפ חיובי יותר : המיטב של אביתר בדי.וי.די נייד באמבטיה. תתפלאו כמה משחרר לצעוק שם את חלון ושות'. ועכשיו נלך להספיד את השבוע בבית קפה. שבוע טוב !

../images/Emo140.gif שבוע טוב.

- שיר השבוע (של אביתר): חתונה לבנה - נו זה לא שלו, אבל לשמוע במקרה את אביתר ברדיו [בשיר שהוא לא מ"לילה כיום יאיר"] בדרך הביתה זה יותר נדיר, תמיד מעלה בי חיוך ממזרי משהו, במיוחד שזה קורה לפני כמה דקות.. מנגינה יקרה, ועדר של שוורים. - שיר השבוע (כללי): את עושה אותי אמא - יהודית רביץ, סיטואציה - שלמה ארצי. - אלבום השבוע: כרטיס ללונה פארק - שלמה ארצי. שיר טיול. - ספר השבוע: ספר שירים של ויליאם באטלר ייטס. http://en.wikipedia.org/wiki/William_Butler_Yeats [יש גם דף בעברית, הסתבכתי קצת עם הלינק ותפוז]. אלוקים יודע עד כמה חיפשתיו, ורק הבחורצ'יק הנחמד שעמד לצידי ופישפש איתי יחד במדפי הספרים ב"גלריה לספרות" יודע עד כמה הייתי מאושרת למצואו במקרה. - ציטוט השבוע: סלחו לי על אובר הרצינות התמידי שלי, אבל מתוך "שעת ילדה"/שלומית אפפל: "אל יחלוף הזמן - יפה שעת ילדה. היורדת בתחנות וכרטיסים אוספת. אני נשאת מתחנה לתחנה וכבר אפס כוחי בנסיעות." - סרט \\ סדרת השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \\ לשבוע שלכם): ע"ע ציטוט השבוע? - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: היום, לשוחח עם מישהו ולהתנחם, ולראשונה מזה זמן רב, לצאת אופטימית. ולהתעודד.
עייפתי. אה, ודווקא ציפיתי שיהרס לי השבוע בגלל זה - אבל הכנות לפורים בעבודה [מיליון תחפושות]. זה משום מה עשה לי חשק מטורף לעבוד במרץ, אין לי מושג למה, אני עדיין מנסה להבין. טיול מהנה בהחלט בחֶברה הכי טובה שיש. ולידה משמחת. - משהו שהרס את השבוע: עייפות. והיי, אני מפספסת את אביתר במעבדה. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתחיל.. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: מהטיול. טיול קצרצר יחסית, שלוש שעות, באיזור בית שמש [לא רחוק ממקום מגוריי]. הגענו בדרך עקלקלה לבית ג'אמל, ונהנתי מכל רגע. התמונה צולמה בכניסה על ידי, באמצעות מצלמתה הנחשקת של שותפיי לטיול. הטיול גרם לי להיזכר בכך שיש דברים טובים בעולם. פשוטים, טובים, ויפים. היה מענג ומשמח. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): כוורת, שלמה ארצי, יהונתן שלמה. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): שינה, וטיוליישן.

תודה ../images/Emo13.gif.

שמחה לשמוע. האמת שזה נערך לאחר הצילום [רק מבחינת צבעים, וזה ממש דבר שאני לא עושה בד"כ, אני אוהבת ומצלמת את המציאות והשינוי חורה לי ברוב הפעמים], ויש את התמונה המקורית, אבל בה דווקא מצאתי קסם אפלולי ומתאים [סתם השתעשתי בפיינט שופ פרו, בזמן שהכנתי הזמנות לבר מצווה של אחי]. כמו כן, התמונה הוקטנה לצורך הפורום. אם את רוצה לראות, העלתי לך את התמונה המקורית בלינק, כי היא ענקית.

פפפ

שיר השבוע (של אביתר):פקק תנועה , תחרות כלבים בשבילך (כל מה שמספיקים לשמוע בנסיעה מהבית לבי"ס) - שיר השבוע (כללי): פקק תנועה , באמת מזל שיש רדיו דיסק - אלבום השבוע: עומד על נייר - ספר השבוע: מיקוד חורף היסטוריה ב' - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: אוואטר
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:הפקות של תיאטרון , חברות טובות בלי מלווה
- משהו שהרס את השבוע: כואב להיות חולה ... ולתלוש שערות והבגרות הזאת.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אביתר בנגה , זהו אני שמה סוף לגמילה סוףסוף הופעה אחרי שלוש חודשים שלא הייתי אני מתרגשת כמו לפני ההופעה הראשונה :\ - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר):רות דולורס וייס - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):שינויים דיבורים סושי ואואטר

shoham95

New member
שבוע טוב..

- שיר השבוע (של אביתר): משהו בה - שיר השבוע (כללי): משהו בה.. - אלבום השבוע: אהבת איש הפח- בעז בנאי - ספר השבוע: לא ממש קראתי.. - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "והגורל צבעו אפל עמוק בפנים.." - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: יומולדת :) - משהו שהרס את השבוע: מישהי שמתה. :( - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא משהו מיוחד - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): בעז בנאי. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לישון.

למעלה