סוף שבוע רגוע...
שיר השבוע (של אביתר): קטעי וידאו שונים שצילמתי מההופעה במעבדה ב-29.12 שנחתו ברשותי רק לאחרונה (הו, המחדל!
)
שיר השבוע (כללי): תרמיל, בקצב אחיד בתנועות של הגוף, הדרכים הארוכות, Viva La Vida-ולצעוק את הפזמון, במיוחד בקטע של ירושלים
אלבום השבוע: בקצב אחיד, (viva la vida (/Death And All His Friends, בין קירות ביתי (פעם 3 גלידה), עומד על נייר, אביתר בנאי.
ספר השבוע: משולש כמעט בלתי אפשרי של "גנבת הספרים"/מרקוס זוסאק, "שיר של אש ושל קרח - משתה לעורבים" (ספר רביעי כרך א' -שהצלחתי לסיים השבת) של ג'ורג' מרטין ו"סוד המח היהודי" של ערן כץ. והיד עוד נטויה...
ציטוט השבוע: "אני לא צוחק, מעיין. את עוד עלולה לחטוף דיכאון מהשירים האלה" (הזקן שלי, במחוות דאגה אבהית סופר-רצינית, כשמוצא אותי בהלך רוח סהרורי, מקשיבה להרד-קור אביתרי
)
סרט/סדרת השבוע: כשסדרת השבוע שלי היא "לילה כלכלי" בערוץ 10, זה אומר הרבה !
משפט השבוע: "ככה זה כשיש שניים. כוונת המשורר נראת לי ברורה".
משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה של הלידר בצוותא, אחרי חודשים ארוכים, שלא הייתה מאכזבת בכלל.
משהו שהרס את השבוע: סמנטיקה גברית (לעזאזל השביעי, מה יהיה איתכם?!)
משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום כיף בירושלים ולקינוח - המעבדה מכה שנית !
תמונה: - no flashes, please
.
המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): חמי בן דוד, אמן יוצר מתחיל שנתנו לו באדיבות במה של 3 שירים לפני ההופעה של הלידר. דווקא נחמד. הבעיה היחידה בהמלצה עליו: המיי-ספייס שלו כרגע לוקה בחוסר עדכון. חפשו אותו ביו-טיוב.
המלצה על משהו (שהוא לא אמן):כשמכר גרוש מספר לך כבדרך אגב, לאור אירועי השבוע האחרון, שהחתונה ההיא שלו נערכה באמצע שלג - תתאפקי מהאינסטינקט לשיר לו את "חתונה לבנה" (והחיוך שגווע, עם השיר, כשמגיעה ל"אותות סכנה". אאוצ') וטיפ חיובי יותר : המיטב של אביתר בדי.וי.די נייד באמבטיה. תתפלאו כמה משחרר לצעוק שם את חלון ושות'. ועכשיו נלך להספיד את השבוע בבית קפה. שבוע טוב !