שירים לבנות

שירים לבנות

תראוווו נעשה אשכול שירים לבנות יעני לא מהדיסק נגיד שיר שאתם חושבים שקשור אליך ואל אחת מהבנות... טוב אז אני אתחיל אהובתי אהובתי, חיפשתי כבר בכל הירידים אהובתי, שאלתי כבר את כל הנוודים שעוברים ורואים דרך כל הנשמות זה קשה, הם אומרים, לכולם פנים דומות עבר עוד חורף מי יודע את אולי שונה מתעייפת מאבדת כבר את האמונה אנשים מצביעים - הוא לבד היא נעלמה ואני כמו שוטה שוב קוראת בשמה, שוב קוראת בשמה לא, לא אל תדאגי מחכה, איפה שתהיי את, לקחת את נשמתי את תמיד, תמיד תהיי איתי. אהובתי, חיפשתי כבר בכל הירידים אהובתי, שאלתי כבר את כל הנוודים שעוברים ורואים דרך כל הנשמות שבאות והולכות וכשהן חוזרות הן תמיד בוכות לא, לא אל תדאגי...

עוד אחד

בדיוק באותה דקה נגמרו מילותי כדי לתאר את יופייך נעצרו כוחותי כדי לתאר את כוחך עלי קפאו דמעותי כדי לשחזר את געגועי הצטרפו מיתרי כדי לשיר נעימותך אולי אעצום את עיני בדיוק באותה דקה ואדמיין את דמותך אולי אעצום את עיני בדיוק באותה דקה ואדמיין את דמותך יותר קרובה אלי לא אתעורר עד אשר תחייכי אלי נאספו תקוותי כדי להמשיך וללכת נאפסו דקותי לצורך חישוב מסעותי עייפות הן עיני בכדי להמשיך ולראות מכדי לאתר את השקט שאחרי המחשבות אולי אעצום את עיני בדיוק באותה דקה ואדמיין את דמותך אולי אעצום את עיני בדיוק באותה דקה ואדמיין את דמותך יותר קרובה אלי לא אתעורר עד אשר תחייכי אלי אולי אעצום את עיני בדיוק באותה דקה ואדמיין את דמותך אולי אעצום את עיני בדיוק באותה דקה ואדמיין את דמותך יותר קרובה אלי לא אתעורר עד אשר תחייכי אלי

עוד אחד

הבלדה שלי עלייך אומרת הכלללל ללכת שבי אחריך בלעדיך יכול (יכולה לימורי) הבלדה שלי עלייך כמו הים הגדול שמנמצא עמוק בתוך עינייך וסוחף אותי רחוקקקק שוב מביט בך בוערת בי אש החיוך שלך אותי כובש את כל האושר הטוב הטהור נותנת לי כוח נותנת לי אוווווורר הבלדה שלי עליך תפור השיר על לימ שילי

chriscrossed

New member
לא נורא שזב באנגלית...

There's a song that inside of my soul. It's the one that I've tried to write over and over again. I'm awake in the infinite cold, but you sing to me over and over and over again. So I lay my head back down, and I lift my hands and pray to be only yours I pray to be only yours. I know now you're my only hope. Sing to me the song of the stars. Of your galaxy dancing and laughing and laughing again. When it feels like my dreams are so far, sing to me of the plans that you have for me over again. So I lay my head back down, and I lift my hands and pray to be only yours I pray to be only yours. I know now you're my only hope. I give you my destiny. I'm giving you all of me. I want your symphony. Singing in all that I am. At the top of my lungs, I'm giving it back. So I lay my head back down, and I lift my hands and pray to be only yours I pray to be only yours. I pray to be only yours. I know now you're my only hope. מי שצריך להבין יבין...

אוקי אז הנה במיוחד להלוייי../images/Emo99.gif

שוב מזוודות קטנות פתוחות על המיטה שלי אורזת את כל השקרים שכבר סיפרת לי והסיפור אותו סיפור של מוות ופרידה שלום געגועים להתראות לאהבה הזכרונות מאחוריי ישארו קפואים חנות של מזכרות אקנה לי כמה חדשים ובטיסה אל תוך שמיים שצבועים שחור אני נשבעת אף פעם לא להביט אחור אתה וודאי ישן אז בטח לא תשמע אותי אני לא בוכה, צועקת ולא נשברת לא חוזרת בי. החברים מאחוריי ישארו שלך במילא הם היו תמיד שם ורק בשבילך רבות הדרכים לאהוב אותך, ארוכה ביותר הדרך לשכוח. אהבנו עמוק, אהבנו פתוח אבל הכי בטוח זה מרחוק. בכל סיום יש התחלה של משהו חדש ומרחוק אפשר לראות את זה לא מטושטש האהבה שלך אליי הייתה לאזיקים סגורה בתוך קופסא נשארת תלוייה כמו בובת חוטים. הכאבים מאחוריי ישאירו בי סימן רבות הן הדרכים וארוכות..אבל לאן? רבות הדרכים לאהוב אותך, ארוכה ביותר הדרך לשכוח...

ועוד אחד

נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת ונכון את רוצה לאהוב את אפילו יפה עצובה וכואבת ואולי יש בך הכל נכון את קרובה ונכון שאת מתרגשת וגם יש לך מקום בשבילי את אפילו יפה וכל כך מיוחדת ואולי זה בעצם הכל. אהבה פתאום היא מתפרצת כמו להבה היא תשרוף את כל מה שהיית היא תשרוף את כל מה שאתה אהבה פתאום היא מתפרצת מה היא רוצה? היא רוצה את כל מה שהיית היא רוצה את כל מה שאתה אולי זה הסתיו ואולי זו רק השלכת שעושה לי להיות קצת עצוב אני כאן בשבילך אז לאן את הולכת ואולי זה לא חשוב אוווו... אהבה פתאום היא מתפרצת כמו להבה היא תשרוף את כל מה שהיית היא תשרוף את כל מה שאתה אהבה פתאום היא מתפרצת מה היא רוצה? היא רוצה את כל מה שהיית היא רוצה את כל מה שאתה אווו... אהבה פתאום היא מתפרצת מה היא רוצה היא רוצה את כל מה שהיית היא רוצה את כל מה שאתה

ועוד:)

אוהב אותך וזה גובר אני רוצה אותך יותר הלב נפתח וזה בוער אני מתלקח אבל לא בורח גם לא שוכח אותך, בתוך הלב את נעולה בתוך כספת, לא מפח. כשאת איתי אני מרגיש פורח, את כמו השמש, מסתנוור אבל כולי זורח, וואו, שיגעון, אוהב אותך המון, כבשת ת'לב שלי כמו את הקסבה של שרון, אה, אני לא ילדון, פוליטיקאי עם כישרון, אוהב אותך וזה תקוע לי כמו עצם בגרון. (היי), משתגע, (הו), מתפרע, כמו קופידון יורה בך חץ, אני פוגע! רק תעצרו ת'לב הוא מפרפר חזק, אני אוהב אותך כמו ילד שרוצה ממתק. אוהב אותך וזה גובר אני רוצה אותך יותר הלב נפתח וזה בוער שמאל, ימין, שמאל, אני חייל של אהבה, שוב צועד צעד צעד, מתקרב למטרה. מימין ומשמאל, אחי, כולם צועקים "תזהר בחור היא מליגה של גדולים" אני כבשתי את ליבך למרות הכל, היי ילדה עומד חזק, אני אף פעם לא אפול, נותן לך סול בכל קול, נותן ת'לב שלי לאכול, לא יכול כך לסבול, האהבה גדולה כמו גרגרי החול. מתו לתו אני שר לך סרנדה, היי בובה את מתוקה לאללה, יאללה, בואי נצא לכבוש את העולם, בלאגן, בואי ביחד עם ג'ילי וצ'יף כמובן, מאן. אוהב אותך וזה גובר אני רוצה אותך יותר הלב נפתח וזה בוער אוהב אותך וזה גובר (וזה גובר) הלב נפתח וזה בוער (אוו זה בוער) אוהב אותך וזה גובר (וזה גובר) הלב נפתח וזה בוער (אווווווו) אוהב אותך וזה גובר אני רוצה אותך יותר הלב נפתח וזה בוער (וזה גובר) אוהב אותך וזה גובר (זה גובר זה גובר) (וזה בוער) (זה בוער זה בוער) קח אל תשכח אל תשכח אותי קח אל תשכח אותי פה אמרת לי קח, אני לא מפחד אנ'לא שוכח, רצית מחויבות אז אני כאן אנ'לא בורח, הלב נעול ורק אצלך יש את המפתח סגרת אותי, לא נושם, זה מפחיד, אני צורח! תקשיבי לי טוב, אוהב אותך המון! זה הפיוז שנדלק מהרגע הראשון בסטייל אותי את מסובבת, שניה אנ'לא שם לב ואותי את מהפנטת ברטט. את משגעת! ולא סתם חכם אחד אמר לך "בלבלי אותו, בלבלי" אה? כי זה מה שנשאר לך! אז בלבלת, (בלבלת) ולא דפקת לי שום חשבון ובגללך מותק, אנ'לא יכול לישון! אוהב אותך וזה גובר אני רוצה אותך יותר הלב נפתח וזה בוער

למעלה