שירים חדשים מבית היוצרת שלי

דיתוּש

New member
שירים חדשים מבית היוצרת שלי../images/Emo20.gif

Day Light - אור יום
להפתעתי ולאור יומי ראיתי את השמש זורחת, ראיתי אור שמש אני כלום, בחשכה והעננים פורצים להראות אור יום אוווו והשמש זורחת, כן, בכוכב הזה שלי אוווו ואני קולט, אוווו לא יכול לחיות בלי אוווו לא יכול להיפרד בלי בפסגת הגבעה כמו תינוק שרק נולד בנטייה מלאה ובטיסה מלאה רואים חשכה, באור היום אוווו והשמש זורחת, כן, על הכוכב הזה שלי, אוווו אני מבין, אוווו לא יכול להיות בלי אווו לא יכול להיפרד בלי, אור יום...

דיתוּש

New member
../images/Emo20.gifעוד אחד...

A rush of blood to the Head - מרוצת דם לראש
אמרת שאני אקנה את המקום הזה ואשרוף אותו, אני אשים אותו 6 מטר מתחת לאדמה, אמרת שאני אקנה את המקום הזה ואראה אותו נופל, עמדי כאן לצדי בייבי בקירות המתפוררים, אוה אני אקנה את המקום הזה ואתחיל שרפה, אעמוד כאן עד שאמלא את כל רצונות לבך, כי אני אקנה את המקום הזה ואראה אותו נשרף, ואעשה את הדברים שהוא עשה לך בחזרה אמרת שאני אקנה אקדח ואתחיל מלחמה, אם תגידי לי משהו ששווה להילחם בעבורו, אני אקנה את המקום הזה זה מה שאמרתי, אאשים את זה במרוצת דם לראש מותק, כל התזוזות שאת מתחילה לעשות רואה אותי נופל ומתמוטט על הפרצוף ואני מודע לטעויות שעשיתי, תראי את כולן נעלמות ללא עקבות, והם קוראים לך בעוד מאותתים לך לבוא, הם אומרים תתחילי ותצטרכי להמשיך, תתחילי ותצטרכי להמשיך, תתחילי ותצטרכי להמשיך אמרת שאני אקנה את המקום ואראה אותו הולך, תעמדי כאן לצדי בייבי, תראי את התפוז זוהר, חלק יצחקו וחלק יישבו ויבכו, את פשוט תשבי שם ותתהי מדוע, אז אני פשוט אקנה אקדח ואתחיל מלחמה, אם תגידי לי משהו ששווה להילחם בעבורו, אוהב אני אקנה את המקום הזה זה מה שאמרתי, אאשים את זה במרוצת דם לראש אוה, לראש מותק, כל התזוזות שאת מתחילה לעשות רואה אותי נופל ומתמוטט על הפרצוף ואני מודע לטעויות שעשיתי, תראי את כולן נעלמות ללא עקבות, והם קוראים לך בעוד מאותתים לך לבוא, הם אומרים תתחילי ותצטרכי להמשיך, תתחילי ותצטרכי להמשיך, תתחילי ותצטרכי להמשיך אז תפגשי אותי ליד הגשר תפגשי אותי ליד הנתיב כשאראה את הפרצוף היפה הזה שוב אוה, תפגשי אותי על הדרך תפגשי אותי היכן שאמרתי תאשימי הכל במרוצת דם לראש

דיתוּש

New member
והאחרון להיום, כי הקודם היה ארוך../images/Emo20.gif

God put a smile upon your Face - אלוהים שם חיוך על פנייך
לאן אנו הולכים, איש לא יודע? אני חייב לומר אני בדרכי למטה אלוהים נתן לי סגנון ונתן לי חן אלוהים שם חיוך על פניי לאן אני הולכים, למתוח את הגבול? אני חייב לומר בזבזתי את כל זמנך (אוה מותק מותק) לאן אני הולך כדי ליפול מחן? אלוהים שם חיוך על פנייך, כן עכשיו, כשאתה מפענח את זה אני גרוע ממך כן, כשאתה מפענח את זה רציתי לעשות זאת עכשיו, כשפענחת היכן למתוח את הגבול ניחושך טוב כמו שלי לאן אנו הולכים, איש לא יודע? אפילו אל תגיד כשאתה בדרכך למטה (כאשר) אלוהים נתן לך סגנון ואלוהים נתן לך חן ושם חיוך על פנייך, אוה כן עכשיו, כשאתה מפענח את זה אני גרוע ממך כן, כשאתה מפענח את זה רציתי לעשות זאת עכשיו, כשפענחת היכן למתוח את הגבול ניחושך טוב כמו שלי [7X] לאן אנו הולכים, איש לא יודע? אפילו אל תגיד כשאתה בדרכך למטה (כאשר) אלוהים נתן לך סגנון ואלוהים נתן לך חן ושם חיוך על פנייך, אוה כן

למעלה