../images/Emo20.gifעוד אחד...
A rush of blood to the Head - מרוצת דם לראש
אמרת שאני אקנה את המקום הזה ואשרוף אותו, אני אשים אותו 6 מטר מתחת לאדמה, אמרת שאני אקנה את המקום הזה ואראה אותו נופל, עמדי כאן לצדי בייבי בקירות המתפוררים, אוה אני אקנה את המקום הזה ואתחיל שרפה, אעמוד כאן עד שאמלא את כל רצונות לבך, כי אני אקנה את המקום הזה ואראה אותו נשרף, ואעשה את הדברים שהוא עשה לך בחזרה אמרת שאני אקנה אקדח ואתחיל מלחמה, אם תגידי לי משהו ששווה להילחם בעבורו, אני אקנה את המקום הזה זה מה שאמרתי, אאשים את זה במרוצת דם לראש מותק, כל התזוזות שאת מתחילה לעשות רואה אותי נופל ומתמוטט על הפרצוף ואני מודע לטעויות שעשיתי, תראי את כולן נעלמות ללא עקבות, והם קוראים לך בעוד מאותתים לך לבוא, הם אומרים תתחילי ותצטרכי להמשיך, תתחילי ותצטרכי להמשיך, תתחילי ותצטרכי להמשיך אמרת שאני אקנה את המקום ואראה אותו הולך, תעמדי כאן לצדי בייבי, תראי את התפוז זוהר, חלק יצחקו וחלק יישבו ויבכו, את פשוט תשבי שם ותתהי מדוע, אז אני פשוט אקנה אקדח ואתחיל מלחמה, אם תגידי לי משהו ששווה להילחם בעבורו, אוהב אני אקנה את המקום הזה זה מה שאמרתי, אאשים את זה במרוצת דם לראש אוה, לראש מותק, כל התזוזות שאת מתחילה לעשות רואה אותי נופל ומתמוטט על הפרצוף ואני מודע לטעויות שעשיתי, תראי את כולן נעלמות ללא עקבות, והם קוראים לך בעוד מאותתים לך לבוא, הם אומרים תתחילי ותצטרכי להמשיך, תתחילי ותצטרכי להמשיך, תתחילי ותצטרכי להמשיך אז תפגשי אותי ליד הגשר תפגשי אותי ליד הנתיב כשאראה את הפרצוף היפה הזה שוב אוה, תפגשי אותי על הדרך תפגשי אותי היכן שאמרתי תאשימי הכל במרוצת דם לראש