שירים ושידורים

• פותח הנושא mk77
  • פורסם בתאריך

carmelo

New member
המאש משדר הערב את שני המשחקים

למי שנמנע מצ'ארלטון ושידורים באינטרנט...תבואו בהמוניכם כי צריך ליצור קואליציה רחבה נגד חסידי הליגה הספרדית או גמר פיב"א. זה האתר שלהם, אפשר למצוא שם כתובת, מס' טלפון ולוח שידורים: http://www.mash.co.il/events.htm

Or Amit

New member
נא לשרשר בהתאם

סתם חבל להציף את הפורום בהודעות על שידורים, יש כאן לא מעט דיונים מעניינים מתרוצצים כאן (כרמלו - אני יודע ששרשרתי אליך, אבל זה מכוון לכל חברי הפורום)

carmelo

New member
חשבתי שעדיף שהודעה כזאת תבלוט

ממילא בזמן האחרון הפורום מוצף בספאם של "אין שידורים אין שידורים"...אי אפשר להשאיר הודעה אחת בודדת לכמה שעות?

Or Amit

New member
זה לא שמחקתי

ובכל מקרה, רוב האנשים שכותבים כאן על 'למה אין שידורים' לא באמת טורחים לקרוא קודם.

FortuneFaded

New member
שידורים ../images/Emo46.gif

אני בטוח שהנושא הזה נדוש פה הרבה אבל - איך לא יוצאת מכאן קול זעקה על זה שאנחנו מדינת עולם רביעי (כי בעולם השלישי כבר אין בעיות כאלה) ואין שידורים של חצי גמר פלייאוף NBA?! כאילו, אני משלם על ערוץ 5 וגם 5+, ובינינו - זה אמור להספיק בשביל שישדרו את סדרת הגמר של אחד מענפי הספורט הכי פופולאריים בארץ. ולא - לא מעניין אותי אליפות השחיה לנערות בבית שאן - וגם לא אכפת לי שעולה להפיק את זה כמו שעולה לקנות את כל העונה הסדירה של הNBA... יא גנבים.

Oxycodone

New member
איזה משחק מדהים של גו גונסון

5 שלשות.......22 נקודות אטלנטה מובילים ב16 הפרש ונשאר עוד רבע אחד lets go hawks !

למעלה