שירים בעברית...

שירים בעברית...../images/Emo4.gif

סביר להניח שאני לעולם לא אבין למה עשיתי את זה לעצמי. צרבתי דיסק כזה שווה!!! אבל בסוף... הוספתי כמה שירים בעברית שלא היו מביישים אף רון שובל או מושיק עפיה...
שאני אבין מאיפה אנשים מביאים את המילים האלה? "בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון, בלבלי אותו עד שלא יוכל לישון (הא??) בלבלי אותו כמו שבילבלת אותי- בלבלי אותו בלבלי..."
או... "איך את מסובבת אותי... את מסובבת..... אותי.. את מסובבת..." וואי איזה אוצר מילים!!! כפיים!
ו.. "כל הזמן את מתחמקת- מתקשר את לא עונה... את הטלפון את מנתקת (פה עוד יש קשר...) שתדעי שאני אוהב אותך... (האא?? מה קשור???)" והגרוע מכולם: "מתי תביני, את עם החוטיני... מה זה עושה לי כשאת עוברת על החוף?" חכו! אני חייבת לרשום את כל המילים! תראו כמה זה דפוק!!! "על החוף את שוב הולכת איזה שיגעון, הבובה עם החוטיני לא עושה חשבון, את הגוף שלך אוהבת ככה לחשוף ואותי את משגעת מה יהיה הסוף? מתי תביני, את עם החוטיני, מה זה עושה לי כשאת עוברת על החוף? (X2) כל המבטים אלייך, לך זה לא איכפת, על החוף את מטיילת ממשיכה לאט ואני יושב בשמש ונשרף מחום, מסתכל על החוטיני ורואה חלום מתי תביני...(X1000)" וואט דה פאקקקקקקקקקקק??????? מוזיקה מזרחית, שיהיה בסבבה... אבל איפה הרמה? פעם עוד היתה רמה למוזיקה המזרחית... "ים של דמעות" של זוהר ארגוב כל מיני שירים של שלומי שבת.... אבל בחייאת זה כבר ממש טיפשי... טוב סתם רציתי לשתף...
אני אמשיך להקשיב לתחילת הדיסק, שבו יש שירים שווים...

נעמצי

New member
חחחח שירן, קרעת אותי!

האמת היא שאת צודקת..... כאילו, כשאני שומעת את המילים אני מרגישה בופר אינטלגנטית אבל אם אנשים נהנים מזה, שיהיה להם בכיף, בסבבה

בעעע../images/Emo72.gif

1. זה שירים משנה שעברה מה שהורדת
2. זאת מוזיקה של ערסים
בלי לרמוז שום דבר

כן משנה שעברה...

נראה לך שאני עוקבת??? חחחחח..... הם היו לי במחשב ורוקנתי תיקיות... זה הדיסק האחרון שצרבתי.....
ולא קשור לרמיזות, תרמוז מה שבא לך... אבל מה זו ההכללה על הערסים? "שירים של ערסים"... למה? רק הערסים שומעים את השירים האלה? כל מי ששומע את השירים האלה הוא ערס? אוי פליז.....

Odish16

New member
המממ

גם אני שומעת מידי פעם שירים כאלה לשיפור המצב רוח..ואני בהחלט לא פרחה או ערסית.. להכליל זה לא טוב צ'צ'צ'

אוקיי../images/Emo72.gif

ממש לא הכללתי
אמרתי שאת המוזיקה הזאת רוב הערסים שומעים!! וגם לא אמרתי שאת פרחה או משהו
, להפך את בין הכי נחמדות כאן

Odish16

New member
חחחחח

משעשע, אני בטוחה שיחלקו על דעתך.. אניוואי..אני מניחה שלהגיד תודה מותר לי..תודה:)

GoleshTipesh

New member
מצטער נשמה אבל זה לא מזרחית...

אל תחשבי שזאת מוזיקה מזרחית אמיתית זה זמרים שהשתכנזו(מושיק עפיה וקובי פרץ ההומוים) ושרים תשירים האלה... תשמעי משה כהן המלצה שלי...

ומה לי ולמזרחית?

קוקוס- תודה
ואם אפשר לדעת... מי אתה GoleshTipesh? (בצורה הכי נחמדה שאפשר לשאול) אחלה שם יש לך...

GoleshTipesh

New member
אין לי רק אחלה שם

אני גוש שומן מהלך, יענו אבי ביטר קטן לידי, כמו טנק מרכבה סימן 4!!! חחח סתם הלוואי היתי יכול להשמין אבל לא מצליח...אני יש לי אפשרות לעבור לפריז עוד חודשיים אבל אני לא רוצה....קיצור ראיתי תפורום הזה והחלטתי לא להצטרף... שמח שהצחקתי אותך למטה

GoleshTipesh

New member
חחחח זה היה כל כך גרוע

שהיית צריכה למחוק? חחח חבל רציתי לראות מה הוא יענה...

תקשיב לי טוב עכשיו

גם אתה וגם השוטר. מצידי תקללו אחד את השני, תריבו מכות, תזרקו אחד על השני אגרטלים - באמת, מה שבא לכם. רק לא בפורום. יש בשביל זה מסרים, יש בשביל זה צ'אט, יש בשביל זה איי סי קיו, יש בשביל זה מסנג'ר.

GoleshTipesh

New member
פיייי תרגיעי

לא מתאים לי הדיבור שלך רצית למחוק אין בעיה הבנתי אותך בהתחלה רק אל תעשי עליי עוונטות

למעלה