שירים בלדינו

navas

New member
שירים בלדינו

איפה אפשר למצוא את המילים לשירים בלדינו של הקלטת של יהורם גאון? תודה לכל העונים. נאוה

רותי ב.

New member
מנסה לחפש לך....

ותוך כדי החיפושים האלו, מצאתי דף עם רשימת תקליטורים בלאדינו, של מבצעים שונים, תופסת טרמפ על ההודעה שלך, כדי לשים פה קישור לדף הזה, שדרכו אגב גם אפשר לרכוש תקליטורים, ואפילו באחד הקישורים בדרך, מצאתי כתובת אי מייל, שאין לי מושג אם היא בתוקף או לו, של יהורם גאון. כן, שלחתי לו מייל.
אמשיך לחפש עוד, אולי יש עוד הפתעות בדרך
בזכותך כל זה, וברוכה הבאה.

קה פאסה

New member
תקליטור בלדינו.

רציתי להמליץ על תקליטור בלדינו שיצא לאחרונה. התקליטור נקרא "סימטאות ירושלים" וכולל רומנסות ספרדיות ופיוטים. בין הפיוטים מוצאים את "לכה דודי לקראת כלה", "המבדיל בין קודש לחול" ו"אדון הסליחות". בין הרומנסות יש כמה מהידועות כמו "אדיו", "ארוולס", ,לה-סרנה", "אל ראי נמרוד", "אוורה טו פוארטה סרדה", "לוס בילביליקוס", אוורי אסטא אבזור ביזו" (פתחי את התריס), "יו מי נמורי דון איירה" (התאהבתי בזמר), "פור לה טו פווארטה יו פאסי" (עברתי ליד דלתך), "ארווליקוס דה אלמנדרה" (עצי השקדיות) ו"לה וידה דו פור אל ראקי" (אתן חיי על בקבוקי). לתקליטור מצורפת חוברת עם מילות השירים בלדינו ותרגומן לעברית. את התקליטור הפיק וגם שר את השירים בקולו הערב, יהודה עמנואל יליד ירושלים ודור שישי בארץ, המוכר יותר בתחום רקודי-העם. שמעתי ונהנתי מומלץ מאד!

avielss

New member
יש לי אותה (פק"ל באוטו)

זה בא בערכה עם קלטת וידאו וסרט אני קניתי בסטימצקי

navas

New member
שירים בלדינו../images/Emo23.gif

תודה לכולכם. אני אשיג לי את התקליטור המומלץ. בכל מקרה כדאי מדי פעם לפרסם מילים של שירים בלדינו האתר. מה דעתכם? שיר עושה שמח בלב, או מעורר געגעוים אבל תמיד, שיר זה כיף. נאוה

למעלה