שירז

yossnet1

New member
שירז../images/Emo41.gif

יש מצב לפרסם את המילים של השיר של מאיר שאודי הלחין? אגב, היה ערב יפה מאוד במוצ"ש. דבר נוסף, מה דעתך על הדיון על "מה חדש במדע" שרץ פה? אני זוכר שכשביקרתי בבית אריאל סיפרת שזה השיר האהוב עלייך. תודה.

יש מצב

שלום יוסי, גם אני חושבת שהיה מאוד נחמד בשבת, הבנים היו טובים ונתנו ביצועים ממש מצויינים לדעתי. לגבי השיר שביקשת, תוכל למצוא אותו באתר שירונט והוא נקרא "לילה בלי טיפה של דלק" (שאותו ביצע חמי רודנר בזמנו בפסטיבל השירים של ישראל והגיע למקום חמישי). אשר לדיון הצתויין שמתרחש על השיר "מה חדש במדע" אין לי מה להוסיף פרט לכך שיש לזכור תמיד שלכל אחד זכות להבין כרצונו. אין מה להכנס לריב על מי הבין יותר נכון, מאיר אמר מזמן שכל אחד רשאי לפרש כרצונו. וזהו אכן אחד השירים האהובים עלי מהסיבה שזה נותן המון חומר למחשבה על איך העולם והחיים שלנו נוצרו. אני אוהבת להזין לו ופשוט לשקוע בהזיות... שבוע מבורך, שירז

yossnet1

New member
תודה. התכוונתי לשיר השני ...

הבכורה האינטרקונטיננטלית של השיר על האסקימואי...

ככל הנראה...

שבקטע הנ"ל לא הייתי באזור המופע ולכן אין מה להגיד...אבל רציתי לשאול אתכם מה דעתכם על השיר "הייתי עף" שעומד להכלל בדיסק שהשנים רוקחים. בעיני הוא יפיפה ונעים וראה לי שיתפוס חזק. דעתכם? שבוע טוב, שירז

הייתי עף אלייך... לשירז

הייתי עף אלייך... שיר מצויין, תופס טוב את האוזן. המשכתי לזמזם ולפמפם אותו גם אחרי שסגרתם את הבאסטה, לדעתי הולך לחדור טוב ורטוב, אני בטוחה. שירז, כמה שאלות לי אלייך. * אולי האחים מעוניינים בזמרת ליווי? (חינם חינם, בשביל הכיף והלמידה שלי) אני מאיזור פרדס חנה, זמרת רצינית עם הרבה פלפל ותלתלים. * אולי אתם מחפשים להשכיר חדר בבית..? נ.ב.ב אני חושבת שההוא ממקודם ביקש את המילים של שיר האסקימוסים. אור [email protected]

למעלה