שירות WOW

adi510

New member
שירות WOW

קצת לשנות אווירה. נעלה פה סיפורים על שירות WOW שנתקלתם בו או שאתם הענקתם ללקוח. ואני אתחיל דווקא לא עם זה ולא עם זה. משהו שלא אני אישית עשיתי אלא המקום בו עבדתי ואני גאה להגיד שהסניף שלי הוביל את זה. בעבודתי הקודמת, בבורגראנץ, לקחו והשקיעו ועשו משהו שלדעתי מאוד יפה. לא יודע אם שמעתם על מחלה שנקראת צליאק, אך יש 1% מכלל האוכלוסייה שסובל ממנה. מדובר באנשים שרגישים לגלוטן וזה אומר שהם לא יכולים לאכול כל מה שיש בו קמח ואומר לחם, עוגות ,עוגיות וכו' וכו'.לא נעים. בסניף האחרון שעבדתי בו היו אנשים בסביבה שסבלו ממחלה זו והעלו בפנינו את הנושא והבוס שלי העלה את זה בפני הרשת והם הרימו את הכפפה ונכנסו לזה ולאחר תקופה מסויימת יצאו עם מנה בלחמניה ללא גלוטן ועם הזמן זה הלך והשתפר. אני לא יודע מה עם זה היום, אי מקווה שהם ממשיכים עם זה. ועם הסכנה להשמע הכי קיטש שבעולם אבל לראות ילד שמגיע לסניף עם משפחתו והאושר על פניו כי עכשיו גם הוא יכול לאכול מנת ילדים עם המבורגר שווה גם שווה וממש כיף. עוד סיפורים.....

מוכר לי

גם אני חולה במחלת מעיים והכי מרגיז אותי שאני לא יכולה לאכול אוכל שאני מזמינה בגלל שיש שם רכיב שאסור לי למזלי במקרה של המבורגר מדובר רק במלפפון החמוץ... רק לצערי קרה שלמרות שביקשתי והדגשתי בפני זה שלקח לי את ההזמנה שאני רוצה בלי חמוצים קיבלתי עם חמוצים... זו פשוט תחושה מסריחה...

../images/Emo9.gif אז ככה

לפני שנה שוחררתי מהצבא בגלל המחלה שלי, השחרור די היה מהיום להיום ואני הייתי די אבודה, בצבא לא כל כך התייחסו אלי מבחינה רפואית דבר שגרם לי סבל רב וכשחזרתי לאזרחות רצתי אצתי לי למרפאה שלי שכולם כבר זכרו אותי בגלל כל הבעיות שעשיתי (אשפוזים התייבשויות וכו וכו) בכל מקרה כיוון שהמחלה שלי דורשת רופא מומחה (גסטרואנתרולוג אם זה מעניין מישהו) היה צורך לקבוע תור לאחד מומחה, שכמובן התור הכי קרוב אליו הוא עוד חודשיים. הבעיה עם זה היא שהייתי צריכה לחדש מרשם וכיוון שזה מרשם ראשון מהקופה רק מומחה יכול לתת לי אותה... אני ואמא שלי היינו אובדות עצות... אחת המזכירות הרפואיות שנסה מותניים ודברה על כל הדסה עין כרם ובסוף סדרה לי ביקור אצל הרופא שבוע וחצי לאחר מכן, בדיוק בזמן לחידוש המרשם... אגב אף אחת מהמזכירות הרפואיות בקופה לא היו עושות את זה...

Marble Arch

New member
סיפורים טובים!

למזלי יש די הרבה כאלה.. הפלאפון שלי ממש דפוק, כבר מלא זמן. חלק באשמתי (הוא התקלח לפני כמה חודשים
) וחלק ממש לא (הקליטה שלו עוד לפני המקלחת היתה ממש דפוקה ולא שומעים מה שאני אומרת..). היום הלכתי לברר אם כדאי לי לתקן (אין ביטוח) או להחליף או מה.. הנציג שדיבר איתי אמר לי שכדאי לי לחכות חודש כדי שהפלאפון יהיה אצלי שנתיים ואז יהיה לי יותר משתלם. בינתיים הפלאפון שלי סובל מכמה בעיות, למשל- אין לי חץ למטה, שזה חץ אחושרמוטה (
) חשוב! אין לכם מושג כמה הוא חשוב.. והנציג שדיבר איתי אמר שלא נעים לו לשחרר אותי עם פלאפון דפוק ואז הוא ביקש שאמתין והלך לחפש משהו, כשלא מצא הוא פשוט הוציא את הפלאפון האישי שלו מהכיס והחליף איתי פאנל! הכפתורים שלו הם יותר חזקים ועכשיו, אם אני מתאמצת, יש לי חץ למטה! ובאופן כללי כל הכפתורים הרבה יותר נוחים (לקח לי שעה עד עכשיו לנתק שיחה כי הכפתור דפוק..)! זה ממש עזר. (אם אותו נציג כותב פה ומתלונן על הלקוחות כפויי הטובה שלו- דע לך שריגשת אותי נורא
). יש הרבה סיפורים טובים של אנשים שמוכנים לבוא לקראתך. גם סתם שירות סטנדרטי שנעשה ברוח טובה (התקשרתי להוט וקיבלתי אחלה שירות, למרות שזה היה משהו די פשוט אבל הבחורה שדיברתי איתה פשוט היתה נעימה וגרמה לי להרגיש שאני הלקוחה היחידה שהיא מדברת איתה, וזה היה בשעת עומס..).

Marble Arch

New member
אה, שכחתי ../images/Emo13.gif

(אני כל הזמן שולחת הודעות כפולות, אני מתנצלת אבל אני תמיד חוזרת לקרוא את מה שכתבתי ונזכרת בדברים שכדאי להוסיף..) אותו נציג היה נחמד אלי מעצמו, כלומר.. הרבה פעמים אנשים נהיים נחמדים כי אני נחמדה אליהם, אבל לא הייתי הכי נחמדה שבעולם (לא שהייתי מרושעת, אבל בכ"ז..) כי בידיוק רבתי עם אבאלה. מה שאומר שהוא פשוט נחמד באופן טבעי ולא רק ללקוחות מסוימים. בקיצור- אנשים טובים באמצע הדרך..
אני וחברות שלי שרות את זה באופן קבוע כל פעם שאנחנו נתקלות במישהו נחמד.

KFIRB

New member
-מ - ד--ה-י -ם

"סבלתי" בעבר מצליאק, כי אובחנתי בטעות כצלייאקי לאחר שמונה שנים בדיאטה קפדנית הוחלט היה מדובר בטעות, אך הדבר הכי חסר במחלה זאת זה הנורמליות הכללית ... לאכול פיצה עם החבר'ה, בוגר, פלאפל ופיתה.... כן ירבו המקומות כבוגר ראנץ'...

KFIRB

New member
לצערי זה נכון....

אכן צליאק נחשבת למחלה הלא נראית... אך בזמן האבחנה שלי לא היו בד' סרולוגיות לצליאק, והיה חוסר שגשוג (בעיות בהתפתחות הפיזית ) בוצעה ביופסיה והתגלתה רגישות בנוכחות גלוטן ואחד ממרכיבי הבדיקה היה בריכוז גבוה, אך בקריאה חוזרת לאחר בד' סרולוגיות בכלכלה רגילה עם גלוטן ובד' סרולוגיות תקינות הרופא חזר לבד' הראשונה וקרא מהדוח שיש עדות לצליאק אך דף לאחר מכן בכתב ידו, ררשם, יש ריכוז גבוה של (לא זוכר) ועל כן יש חשד לצליאק, לאחר שנים הסביר כי באותה מידה שזה לא היה צליאק והיה וירוס/פרזיט הניזון מגלוטן (כי עם הורדת הגלוטן מהתפריט החל שגשוג) הייתה יכולה להיות צליאק פעילה... מדובר ברופא שהיה מראשוני חוקרי ומטפלי בצליאק בארץ ואחד ממסיידה הרפואיים של העמותה לצליאק בישראל שבעבר נקראה אר"ג(ארגון רגישי גלוטן וחולי צליאק בישראל), אך לאחר שסיפר את חששותיו לאחר שנים רבות ולחילופין הודה בעקיפין בטעותו , היו רופאים אחרים שסתרו אותו... וטענו כי צליאק סמוייה ורדומה שעתידה לפרוץ בכל עת.. ויכולה לחזור.... אך מבין כולם רק אחד אמר שבהתאם חממצאים שהיו מונחים בפני אותו רופא ולטובתי האישית הוא נהג כשורה...

מזל שהיום זה רק בדיקת דם

זה כמו שאת חולי קרוהן וכוליטיס היו מאשפזים כמשוגעים לפני הקולונסקופיה...

אפשר לקבל את הפרטים של הרופא?

במסר כמובן... אגב, אין דבר כזה "צליאק שחוזר", היות שצליאק זאת לא מחלה שעוברת, ומי שיש לו צליאק אכל אותה (או ליתר דיוק - לא אוכל אותה
) לכל החיים.

למעלה