שירות ADSL

• פותח הנושא ssnn
  • פורסם בתאריך

ssnn

New member
שירות ADSL

מייד אם קבלת האישור החוקי פניתי לחברת בזק בבקשה להצטרף, המוקדן שלח אליי נציג שהחתים אותי על הטפסים והבטיח שההתקנה תתבצע `` תוך יום - יומיים `` לאחר 4 ימים שבהם לא קיבלתי תשובה פניתי שוב ואז נאמר לי שההתקנה תתקיים `` תוך שבועיים `` לאחר שבועיים פניתי בשלישית ואז נאמר לי שההתקנה תתקיים ``עוד חודש לפחות `` בשלב זה החלטתי לא להתחבר , עם יחס כזה ממש לא כדאי להצטרף!!!!!!!!! לאחר שביררתי את סיבת העיכוב התברר כי כל ציוד ההתקנה שהיה מיועד לבת ים הועבר לרמת השרון כי היה שם ביקוש ולכן הבת ימיים צריכים להמתין!!! חוצפה !!!! אם אתם לא יכולים לעמוד בהתחייבויות אז אל תבטיחו שום דבר היום התקשרתי למוקד בפעם האחרונה ונאמר לי מפורשות שהמרכזייה מוכנה באזור בת ים אבל לא מתחילים בהתקנות עדיין `` אולי עוד שבועיים ``. אני אישית לא מעוניין להצטרף לשירות ובנוסף מתוקף תפקידי כמרצה בישראל בתחום תקשורת המחשבים לא אמליץ לאף אדם להצטרף לשירות זה עדיף לחכות לכבלים , אולי השירות יהיה איטי יותר , אבל שירות לקוחות הרבה יותר טוב . אם יש לאחד עובדי בזק משהו שהוא רוצה לתקן אותי עליו אני אשמח שיפנו אליי לדואר האלקטרוני בברכה שלום

N0

New member
אינטרנט מהיר ?

קודם כל ADSL לא כל כך יותר מהיר מחיבור בכבלים וכרגע אם N0 לא טועה המהירות חיבור שבזק מתקינה בתשתיות היא של 2 מגה לשניה מה שאינטרנט בכבלים יכול לעקוף בלי בעיה. ורק שתדעו שהאינטרנט המהיר הזה הוא בולשיט הרוחב פס לחו``ל לא יכול לעמוד בלחץ כזה באירופה החיבור לאינטרנט בכבלים קצת יותר איטי מהחיבור בטלפון בגלל זה אז מה אתם חושבים שבארץ יהיה רוחב פס יותר טוב ? במדינה שהמשטרה לא יכולה לזהות שיחה שחסומה בעזרת *43 ? N0

אורןש

New member
אז זהו, שכאן לא אירופה

איך יהיה כאן אירופה? שני נחלי אכזב מתמלאים בביוב שלוש פעמים בשנה, ל-50 אחוזים מהאוכלוסיה מסריח מבית-השחי, זאת מדינה חמה, 30 מעלות בצל, כאן לא יכול להיות אירופה... ולעניין, כל הקטע של אינטרנט מהיר זה בלוף אחד ענק. בתקופה שרק ל``כספת`` ולשועי העם יש אינטרנט מהיר אז הוא באמת מהיר, אבל ברגע שלכולם יהיה את זה אז הוא יהיה איטי מאוד, ולהשקיע בו כסף יהיה בזבוז מיותר, כמו לקנות מכונית מהירה שתקועה בפקק כל היום.

לא מדיוק

העניין עם ADSL הוא שהוא לא חולק רוחב פס, כלומר (בהנחה שבזק מגדילים את המרכזיות שלהם כל כמה אלפי חיבורים) שזה לא משנה אם כל ישראל תהיה מחוברת או ששתי אנשים.

אורןש

New member
לא קשור

ברגע שכל המדינה יושבת עם חיבור מהיר על קו תקשורת אחד ויחיד לחו``ל (מד1 העובר בים התיכון), עם גיבוי של כמה לווינים מסכנים שרוחב הפס שלהם קטן מזה של בניין אחד שמחובר ל-ADSL, אז כולם תקועים ביציאה לחו``ל, אין מה לעשות. ושלא תחשוב שבתוך הארץ המצב יותר טוב, כי צומת האינטרנט הישראלי (IIX) הוא צוואר בקבוק צר מאוד.

יש בימינו אינטרנט בכבלים שהוא מהיר לא פחות מADSL יש לי את זה..תנסה לברר....

למעלה