שירות קרבי

dparadox

New member
שירות קרבי

שלום, יש לי פרופיל 97 ואני אמור להתגייס בסוף יולי ככל הנראה לשירות קרבי. אני ממש לא חושב שאני מתאים לזההה (אולי רק מבחינה גופנית וגם לגבי זה אני לא כ"כ בטוח כי אני די רזה ) יש איזה שהוא פסיכולוג שאני יכול יכול לדבר איתו על הנושא מהצבא? אני לא מתכוון לקב"ן, כי זה לא שיש לי בעיות נפשיות, אני פשוט לא מתאים לקרבי. יש אנשים שנולדו מתאימים לזה ויש כאלה שלא. או שיש איזה שהיא דרך אחרת שבה אני יכול להסביר לצבא שאני לא מתאים לשירות קרבי? או משו אחר שאני יכול לעשות?

רז886

New member
קבן

אתה צריך ללכת לדבר עם קבן על הנושא הזה ואם תהיה משכנע מספיק ותיתן טיעונים הגיוניים, הוא יכול לתת לך סעיף קה"ס- קשיי הסתגלות, ואז אתה יוצא מקרבי. כמובן שמאוד מאוד מאוד קשה להוציא את הסעיף הזה ואתה מסתכן בהורדת פרופיל נפשי (אם אולי אתה משכנע יותר מידי...)

יוני199

New member
אחי , אתה באמת רוצה לעשות את השירות

הצבאי שלך כג'ובניק ... ? כל החברים הכי קרובים שלי הם ג'ובניקים ויש לי חבר אחד שהוא קרבי אתה לא יודע כמה הם אוכלים את הלב בבסיס שלהם .. לא עושים כלום או עושים משהו מטופש לתקופה כל כך ארוכה ... והוא גאה במה שהוא עושה והוא אוטוטו יוצא למכ"ים למרות הקושי אם בכול זאת יש לך בעיה עם קרבי אני מציע לך להיות תומך לחימה.. או אמ"ן או משהו מועיל אחר ... אם אתה לא יכול לנסות להשיג מיונים לאמ"ן אז אני ממליץ על גיבושי סיירות וקרבי עד הסוף ... כי גדודים זה פחות טוב ועוד משהו מקרבי אתה תצא גבר מג'ובניק אתה תצא איך שבאת.. אם הגיעו מים עד נפש ואתה לא מסוגל לא רוצה וכו' וכו' וכו' להיות קרבי שלח לי הודעה ואני אגיד לך שיטה שתוריד לך את הרופיל ל62 השיטה עובדת.. 4 חברים שלי כבר הורידו פרופיל "בזכותה" {עזוב את זה שהם עכשיו אוכלים תלב שהם עשו את זה}

אלמוג241

New member
כנס יוני 199

אני מבקש בבקשה שתשלח לי את השיטה להוריד פרופיל ל64 זה דחוף לאללה!!! תודה רבה גבר

עכשיו תגידי ת'אמת...

את מוצאת את עצמך נמשכת אלי, ואת פשוט רוצה שאני אגיב להודעות שלך, אה? נכון?
לרוב קב"ן זה עו"ס.

מבלי להיכנס לדקויות

אני מודה שאין לי עבר רחב היקף עם קב"נים אבל עו"ס ?!?!?!

כן.

עובד סוציאלי. גם אלו עוברים הכשרה של זיהוי פסיכופטולוגיות. וזו בטח הכשרה הרבה יותר זמינה מפסיכולוגיה קלינית.

למעלה