שירות צבאי

liri7

New member
שירות צבאי

שוקו, תום ולוטם שלשתם בגיל שירות צבאי. מה הם עושים בתחרות ? בזמן שבני גילם מסכנים את חייהם כדי להגן על כולנו, בזכות הבטחון שאותם צעירים נותנים להם הם רוקדים על מנת לקדם אינטרסים אישיים. כנראה שגם אנטון לא שירת. האם מקרה ז'קו אייזנברג עומד לחזור על עצמו ?

Juliann

New member
אני ממש לא מבינה למה =>

אנשים מחפשי פרובוקציות בכוח! די עזבו אותם כבר כמה צביעות יש במדינה הזאת. למה אביב גפן בר רפאלי מאיה בוסקילה ועוד מיליון שחקנים זמרים דוגמנים מגישים וכו' לא עשו צבא (ואותם לא קטלו כמו את ג'קו) ? עכשיו מהתוכנית הזאת רוצה לעשות בלאגן בגלל שעומרי שלך הקצין בצבא עף? אז החלטת ל"קטול" את כל האחרים כנקמה? ומאיפה הביטחון שלך להחליט מי שירת ומי לא? בדקת להם את התיקים האישיים בצבא? מספיק עם התיאוריות בגרוש.

liri7

New member
שירות צבאי

לפי הנתונים שלך ככל הנראה גם את לא משרתת בצבא ומכאן ברורה התגובה שלך.

liri7

New member
שירות צבאי

מי שמשרת בצבא לא יכול להיות צמוד יום ולילה לאינטרנט.

Juliann

New member
את עוקבת אחרי או משהו?

אני לא חייבת לך שום הסברים אני אכן בצבא איך ולמה זה דבר אישי ובטח ובטח לא עניינך!!! הגיע הזמן שתוציאי את האף המשועמם והמתוסכל שלך ממקומות שהוא לא רצוי בהם ותמצאי חיים חוץ מלהעביר ביקורת על אנשים שאת לא מכירה ולא יודעת עליהם דבר. בהצלחה

../images/Emo203.gifעם כל הכבוד אלייך...

את יודעת,בצבא יש תואר כזה שנקרא "רקדן מצטיין". חשבת שאולי שהמתומדדים שלנו קיבלו אותו? חשבת אולי שרקדנים שלא רוצים להפסיק לרקוד במשך השירות הצבאי שלהם עובדים קשה בשביל לקבל אותו? יש עוד כמה תפקידים בצבא חות מלהיות קרבי. רקדן מצטיין זה אחד מהם. וגם אם "המקרה של ז'קו" כביכול יחזור על עצמו,זהו לא עניינך האישי.

liri7

New member
שירות צבאי

אמנים מצטיינים משרתים שירות חלקי. כנראה איתי מוגדר ככזה. מדינת ישראל לא תוכל להתקיים ללא הצבא ענין השירות הוא עניינו של כל אזרח !

למה אתה כותב ככה ? ההאא ??

למה אתה כותב ככה?? יש סיבה לזה שאתה כותב ככה??

../images/Emo203.gifנו ו...???

שהם לא משתמטים מהצבא!!!! הם עושים תפקידים שדורשים מהם קצת פחות משאר החיילים שהולכים לקרבי או וואטאבר. כל אחד עושה פה את הבחירה שלו ולא את/ה ולא אף אחד אחר ימנע את זה מהם.

liri7

New member
שירות צבאי

איתי בלבד עושה שירות כזה. התיחסתי אל האחרים.

purple rose

New member
יכול גם להיות שיש להם הסכם עם הצבא

גם בכוכב נולד היו חיילים שהשתתפו בתוכנית.

הגרילה

New member
לפי דעתי..

אתה ממש לא צריך להתערב בהחלטות האלה,כל אחד והחלטתו האישית. לפי דעתי, גם אם הם לא משרתים\שירתו\ישרתו זה ממש לא עניינו של אפחד כי זכותם לעשות מה שהם רוצים:) ודוגרי.. די לדחוף את האף לעיניינים שלא שלך ובטח שלא לעיניינים כאלה כי אתה בטח לא תחליט מה כן בסדר ומה לא בסדר.

liri7

New member
שירות צבאי

תגובות מהסוג שלך באות בד"כ מצעירים שבעצמם לא שירתו. אף אחד מאתנו לא היה יכול לחיות כאן אלמלא הצבא. מי שחושב שאחרים צריכים לסכן את חייהם כדי להגן עליו ולא תורם את חלקו חי חיי טפילות.

הגרילה

New member
אהההההההההמממ

עם כל הכבוד אני בת 14 ויש לי עוד זמן להחליט את זה בעצמי אז ככה שתודה אבל לא תודה,ואני אחליט את זה בעצמי אם אני ארצה להיות בצבא.. ודרך אגב בין הצעירים האלה שמסכנים את החיים שלהם? אז אח שלי נמצא ביחידה ממש טובה ויחידה שיוצאת להמון פעולות ותאמין לי שאני חיה בכל הקטע הזה אז ככה שאני יכולה כבר ללמד אותך על זה.. אז אל תחשוב שאני חיה חיי טפילות כי דבר ראשון אני לא בגיל בכלל שאפשר ללכת לצבא ודבר שני אח שלי,משרת בצבא ביחידה קרבית ואם אתה לא יודע גם את זה אחים הם הקשר הכי קרוב מבחינה משפחתית. אז ככה שתפסיק לחשוב שאתה יודע הכל כי אתה לא! ותגובות מהסוג האלה מאוד מעצבנות אותי!

Miss Pointe

New member
../images/Emo187.gifאל תדחוף את האף

למקומות לא לך. אתה לא יכול לדעת מה קורה מאחורי הפרגוד, ותאמין לי שאין בתוכנית הזאת משתמטים סתם.

liri7

New member
שירות צבאי

הריקוד דורש כושר גופני גבוה. מי שמסוגל לרקוד מסוגל גם לשרת בצבא ! יש בתכנית אוסף של מתמודדים בגיל שרות שאינם משרתים. גם בין המבוגרים יותר יש כאלה שלא שרתו. כנראה שהיחידים ששרתו הם עמרי, איתי (שרות חלקי) וירדן.

../images/Emo203.gifאבל מה הקשר שלך לזה????

ונגיד והם לא שירתו/משרתים כרגע... מי אתה שתבוא ותנהל להם את החיים???

liri7

New member
שירות צבאי

ענין השירות הצבאי הוא ענין קיומי , ללא הצבא לא נתקיים פה. הרקדנים האלה לא היו יכולים לרקוד כאן אלמלא צעירים אחרים שמסכנים את חייהם למען כולנו. מי שלא שירת או משרת לא ראוי לקבל את אהדתנו ותמיכתנו. לא ראוי להיות גיבור תרבות שלנו.

../images/Emo203.gif דעה שלך!

באמת שאין לי מושג מאיפה כל הביטחון שלך להגיד שהרקדנים בתוכנית לא שירתו/משרתים בצבא... אתה חשוב שהם לא ראויים לתמיכה שלנו? אל תתמוך בהם. תאמין לי מעריץ אחד פחות או יותר לא יהרסו אותם.

למעלה