שירות לקוחות 2005..

Oיון

New member
שירות לקוחות 2005..

שנתים וחצי אני בתחום... סובלת בטלפון וגם קצת בפרונטלי מהלקוח הישראלי הגזלן.. ואילו לפני שלושה חודשים נכנסתי לתפקיד לו ייחלתי תמיד.. תפקיד ניהולי, בחברה גדולה.. רק מה.. מסתבר שבישראל שנת 2005, אתה עובר מינימום קורס טייס בשביל להיות מנהל / אחראי /בכיר (מחקו את המיותר..) סיימתי אתמול סופ סוף את השלב השני בהכשרה לתפקיד.. חודש של מענה לשיחות במוקד השירות הראשי.. 9 שעות X 5 ימים בשבוע, של "מגיע לי.. מגיע לי" ו "אני אתנתק" או "תביאי לי את המנכ"ל" הגיעו לקיצם.. אך כיאה לקורס טייס.. התחיל לו היום החלק השלישי, כאילו לא הספיק חודש וחצי של קורס.. ושעות מיותרות של מענה.. וקצת בא לי לקום וללכת.. כי נראה לי ממש מיותר.. שבשביל להגיד ללקוח שאני מנהלת, צריך הכשרה של סיירת מטכ"ל.. 60 שניות של פריקת מתח היסטרי..

pardoi

New member
לפחות

את התקדמת..אמנם אני הרבה פחות זמן ממך (וגם בחברה אחרת) אבל אני לא בדיוק מצליחה להתקדם...ולא תגידי שאני לא רוצה, אין לי יותר מידיי אפשרויות. אחרי שנה בשירות כבר מיציתי את התפקיד, ולטענתם אניי יכולה להיות אחמש"ית מעולה רק שאני צריכה עוד להתבשל קצת.... (מובן כי אני עוד צעירה אבל הם דואגים גם להגיד לי כמה אני נציגה מעולה והם לא רוצים להפסיד אותי...) בסוף אני יעזוב ואז הם ייראו מה זה להפסיד... (עוד 60 שניות של פריקת עול)

גם שחוקה.. וולקום טו דה קלאב

אומנם אני מלצרית אבל אני ממלצרת יותר משנה, 2-3 משמרות בשבוע (בזמן האחרון יותר). ודווקא עכשיו שהתחילו להעריך אותי יותר בעבודה (חוץ מאחת המנהלות הכולרות ימח שמה) ואני כבר לא נחשבת "צעירה" (משמע לא מסנג'רים אותי), אבל בכל זאת.. פשוט נמאאאס! כבר לא יכולה לקחת הזמנות ולפנות שולחנות.. כמה אפשר
וכאן אני רוצה לנצ"לש מקרה שקרה לא מזמן: יום שישי האחרון עבדתי 13 וחצי שעות (!) ויצא שחזרתי הביתה בסביבות 4 לפנות בוקר. המנהלת (החמודה) החזירה אותי ואמרה לי שהיא חייבת מלצרית למחר אז קבענו שאני אבוא ב12 בבוקר. אז אני בקושי קמה, בשיא החום תופסת טרמפים למקום העבודה שלי (מושב, אין תחבורה ציבורית) ועוד עם התנועה של יום שבת.. בקיצור סיוט. אז אני מגיעה לשם, מקבלת את פני המנהלת המפלצת "יש לנו מספיק מלצרים היום, את יכולה ללכת הביתה" מה הביתה?!! אז אני מרימה טלפון למנהלת השניה לראות מה הסיפור פה כי זה ממש לא לעניין, אז המפלצת חושבת שאני עושה לה דווקא וכאילו לא מקשיבה לה אז היא פשוט התחילה לצווח עלי "תורידי תטלפון!! עכשיו!! מתי תקלטי אני קובעת כאן לא היא!!!" יצאתי משם עצבנית ישר הרמתי טלפון לבעלים.. הוא טיפל בעניין דיבר עם הכולרה ואני גם אקבל פיצוי על כל העניין הזה. זה פשוט מעצבן לעבוד עם שתי מנהלות שלא סובלות אחת תשניה!! כל אחת רוצה שאני אהיה "בצד שלה".. ממש בוגר! אני פשוט מרגישה שאני עובדת עם חבורת בני 40 עם מנטליות של בני 12! אז היום רציתי לדבר עם המפלצת ללבן את העניינים כדי שלא יהיו דברים באויר.. אני באה במטרה טובה ומה היא אומרת לי!? שהיא בכלל לא רצתה שאני אבוא היום ואעבוד שם באופן כללי! (רק בדיעבד התברר לי שאחת המלצריות ממש התעקשה שאני אעבוד כי זה אירוע עם הרבה אנשים ואני יודעת טוב את העבודה). וגם התברר לי שהיה לה ריב רציני עם המנהלת השניה כי היא רצתה לפטר אותי והשניה לא הסכימה בתוקף. זהו.. פרקתי הכל. קשה, קשה. שוקו.

למעלה