שירות ללא בקשה לתשלום.

קונסולה

New member
שירות ללא בקשה לתשלום.

במשך כשנה היינו מחוברים לחברה המספקת שירותי התחברות לאינטרנט. במהלך השנה נשלחו אלינו חשבונות לא לתשלום. כאשר בררנו כיצד אנו משלמים את החשבונות נאמר לנו שהחשבונות שאנו מקבלים אינם לתשלום, כמו כן לא צויינה שום דרך בה ניתן לשלם חשבונות אלו.. לאחר כעשרה חודשים שונה פורמט החשבונות והופיע בהם מספר טלפון לתשלום ושילמנו אותם במשך כחצי שנה. לאחרונה, הפסקנו את השרות דרך חברה זו ובררנו שאכן גמרנו את כל חובנו לחברה והם אישרו לנו זאת. היום הגיע אלינו מכתב בו מצויין כי אנו חייבים לחברה כ- 3,000 ש"ח על התקופה בה היינו מחוברים ולא שילמנו. מה עלינו לעשות? האם שירות שקיבלתי ולא נדרשתי לשלם עליו ולמרות שביקשתי לשלם ולא נתנו לי אפשרות, אני מחוייבת לשלם עליו? עלי לציין כי בתקופה בה בררנו כיצד אנו יכולים לשלם חשבון זה, נאמר לנו שזו בעיה בחברה, והם מודעים לה והם מחפשים דרך לטפל בה. האם בגלל שלחברה לא הייתה דרך לגבות ממני את הסכום עכשיו אני צריכה לשלם סכום כזה גבוה על שירות במשך עשרה חודשים?

יא

New member
החב

שלום, כעיקרון, אם ידעת שקיים חוב הרי שפרעונו הגיע. אם אכן רציתם לשלם ולא היתה אפשרות הרי שראוי שהחוב ישולם עתה ללא ריבית ו/או קנסות. אני מקווה שאכן זהו המצב. לא חלה התיישנות על הסכום בזמן זה והחברה רשאית לגבות אותו. נסה להגיע להסדר תשלומים ולפחות להקפיד כי לא קיימים סכומים בגין פיגורים, ריביות או הצמדות. יהודה

קונסולה

New member
לא ידענו שיש חוב...

כאשר התחברנו לחברה נתנו להם כרטיס אשראי. בשלב כלשהו פג תוקפו של כרטיס האשראי... המשכנו לקבל את השירות מבלי שאנו יודעים שאנו לא מחוייבים עליו. החברה לא התקשרה ולא התריעה שאין תשלום על השירות שהם מספקים. רק שנה וחודשיים לאחר מכן!!!! שסכום החוב הגיע לכמעט 3000 ש"ח.. הנה אותו דבר קרה לנו עם חברת יס, טלויזיה בלויין ולאחר חודש הם התקשרו וביקשו שנסדיר תשלום באמצעי כלשהו או שיפסיקו לספק לנו שירות. השאלה היא: האם החברה, שככל הנראה לא בדקה שאינה מקבלת כסף עבור השירות שהיא מספקת והמשיכה לספק לי שירות ללא תשלום יכולה לבוא אלי לאחר יותר משנה ולבקש תשלום רטרואקטיבית וזאת ללא התראות קודמות... אין היא מחוייבת נאמר, לספק שירות רק לחודשיים ואז אם היא אינה מקבלת תשלום היא מחוייבת להפסיק את השירות? תודה רבה לך מראש על התשובה.

קונסולה

New member
אני מעלה

את ההודעה מעלה.. בשביל שתראה אותה ואם תוכל לענות לי שוב כי ככל הנראה לא ניסחתי טוב את השאלה בפעם הראשונה. תודה.

יא

New member
החב 2

שלום, אתם השתמשתם בשירות וידעתם כי אינכם מחוייבים בגינו. סופו של ה"שטר להיפרע" משכך, החברה זכאית לתבוע את החוב. שוב, למען הסדר, הייתי חוזר ואומר כי במקרה זה שהיה בו משום הטעיה כלפיכם בחשבונות שאינם לתשלום, הקפידו שלא תחוייבו בריבית והצמדה אלא בסכום החיוב עבור השירות עצמו. יהודה

למעלה