כן אני עשיתי
ב
עצה - המרכז הישראלי לעזרה עצמית והדדית (התפקיד לשנה הקרובה אגב תפוס) תפקיד בת השירות בעצה הוא רכזת פניות ציבור ואחראית מידע, כאשר פניות הציבור לעצה הם בעלי בעיה, אנשי מקצוע ואירגונים. ותפקיד בת השירות היא לסייע להם למצוא אירגון לעזרה עצמית, קבוצה לעזרה עצמית או שירות תומך שהם יכולים לפנות אליהם על מנת להתמודד עם הבעיה שלהם או אם אפשר לפתור אותה. כאשר הדימיון לער"ן מתבטא בכך שאת מאזינה לבעייתם ומנסה להפנות אותם לגוף מקצועי שיכול לעזור להם. זוהי לא עבודה קלה, ונוספת לה כמובן עבודת המידע עצמה שזה לארגן את מאגר המידע, ולעדכן אותו ולהיות בקשר שוטף עם אלפי האירגונים שעצה מספקת שירות אודותיהם, וכמובן לחפש עוד דרכים ומקומות לסייע דרכם. העבודה עבורי הייתה מאד מאתגרת, מאומצת ומעניינת, זהו תפקיד שניתן לקחת מהם המון המון מידע לכל החיים ונותן סיפוק לדעת שעזרת למישהו במיוחד כאשר את מקבלת פידבק מהמעקב אחרי הפונים שמעוניינים להשאיר את פרטיהם. אבל בכל טוב יש קצת רע, ואני לא הייתי מרוצה בכלל מההתנהלות של עמותת עצה מולי, יש הרבה דברים שהם לא עשו בסדר, ויש הרבה דברים שקשה לי עד עכשיו איתם. אבל עדיין ההרגשה שלי שהתפקיד הזה היה שווה, שעזרתי לאלפי פונים, ושלקחתי מהתפקיד הזה המון. ואת המלצתי לבת השירות שהחליפה אותי נתתי, על הטוב ועל הרע, בתקווה גדולה שהשנה שלה תעבור באושר ובנתינה גדולה.