שירות לאומי

המשך-שלומית

לא יודעת אם היא "תועיל" לך יותר. פשוט מדובר בעמותה וותיקה הרבה יותר, מאורגנת הרבה יותר, שמספקת ליווי ותמיכה ע"י רכזות אזוריות ומפגשי הדרכה אזוריים. לגבי העמותה השנייה...אני סקפטית...

מסכים איתך

יש מצבים שבהם תצטרכי את הרכזת שלך. אם בש"ל לא עונים לטלפונים זאת נורת אזהרה, אני לא הייתי מתקרב אליהם אפילו. ראית בחוברת של שלומית שיש הרבה מקומות שירות בחיפה והסביבה. שלומית נותנים כסף לחופשי חודשי

Crystal00

New member
זה מעניין

אבל בסופו של דבר, אם ש"ל באמת יכשלו, אני תמיד אוכל לפנות לשלומית. מרגיז אותי שכל העניין לוקח יותר משבוע. אבל לא משנה, אם ככה זה הולך אז בסדר. בכל אופן, אם הם יאכזבו אותי, אני אפנה לשלומית. אני רק מקווה שאפשר לבקש מש"ל שישלחו את כל האישורים והתמונות שלי והכל לשלומית, במקום ללכת ולעשות הכל מהתחלה כי זה באמת נדנוד אם צריך.

קריסטה

(לא יודעת אם זה קריסטה או קריסטל...). הם לא יעבירו את הטפסים ל"שלומית". תשכחי מזה, זו עמותה מתחרה! מעבר לזה, חבל על הזמן. אם תמתיני עד שהם "יכשלו" בינתיים את עלולה להפסיד מקומות ב"שלומית"...

Crystal00

New member
אוח זה כזה מעצבן

תשמעי, ההזדמנות שלהם לכשול איתי היא מאוד על הקצה, כי אם הם יכשלו ואני אצטרך לעבור לשלומית ברגע האחרון, אני אדאג לזה שלא ישכחו את השם שלי בש"ל... גם בצבא הצלחתי להפוך שולחנות. אבל זה יעצבן אותי מאוד. בכל אופן, המנהל שלהם שם אמר לי שזה יקרה מהר וכבר שלחתי לו צ'ק עם הכסף והכל. ויהיה לו חבל מאוד אם מה שהוא אמר יתברר לי כלא נכון. בכל אופן, זה כבר לא נראה לי כל כך טוב, והבעיה היא שזו האופציה האחרונה שלי.

למעלה