שירות לאומי

pequena

New member
שירות לאומי

שלום בשירות לאומי פניתי לכמה עמותות וכולם מבקשים ממני מרופא משפחה שיכתוב שאני כשרה והרופא שלי אמר שאסור לה לכתוב כאלו דברים מה לעשות?
בנוסף רציתי לעסוק בתחום החינוך ועמותה מסויימת ענתה לי שללא מכתב מהרופא לזה אני לא אוכל לעסוק בתחומי החינוך כי יש לי אפילפסיה וזה לפי הוראות משרד החינוך ואני לא אוכל לאסוק בשום עבודה חוץ ממשרדית האם הם יכולים לעשות לי את זה למרות שהתקבלתי כבר בראיון ובנוסף שהם יעשו לי לי בכלל בעיות בשביל להתקבל לשירות לאומי?

דובי1401

New member
מה???????????????????????

אמנם בשירות לאומי שלי עדיין לא היו לי התקפים...כי התחלתי לקבל אותם רק בגיל 20 ככה אבל מה קשור בכלל?????
כל עוד את מטופלת את בסדר אין סיבה!!!
אדם שהוא אפילפטי לא אדם שונה!
העבודות שצריך להיזהר מהן הן עבודות שמעורב בהן מכונות מסוכנות וכדו' אבל לא הוראה!
אני מציעה לך לבדוק את זה קצת יותר לעומק...

איף חוצפנים

חייםלוי

Member
מנהל
נשמע לי שטויות. משום מה אני משוכנע שבמשרד

החינוך עובדים מורים ומורות עם אפילפסיה.
כדאי לפנות לאי"ל בנושא הזה כדי שיעזרו 025000283

pequena

New member
איל לא עונים לי

ניסיתי הרבה פעמים להתקשר לאיל כל הסניפים ולא עונים ושלחתי גם מייל ולא חזרו אלי בנוסף עמותת של אז הרכזת שלהם אמרה לי שהיא לא יכולה לקחת אחריות על המחלות שלי ולכן אני לא אקבל דיור זה ממש מתסקל לנסות להביא מעצמך ולעשות משהו ולא נותנים לך בגלל סטיגמה אחת אפילפסיה

פלג מים1

New member
אין שום בעיה לעשות ש"ל עם אפילפסיה!

העמותה דורשת תמיד אישור רפואי בו מפורטת ההסטוריה הרפואית (כמה התקפים, כמה אישפוזים, במה את מטופלת...).
אני רכזת של שירות לאומי ויש לי כמה וכמה בני שירות עם אפילפסיה, זה נכון שלא תמיד מאשרים מגורים ולא תמיד מתאים לעבוד עם ילדים, הכל תלוי בסוג המחלה.
למשל יש לי בת שירות שההתקפים קורים לה בלילה ולכן אין לי בעיה לאשר לה להיות בחינוך ומצד שני לא אישרתי לה דיור כי היא חייבת לישון עשר שעות ובדירת שירות את ישנה עם עוד כמה בנות בחדר ולא תמיד יכולה לדרוש דממה...
ומצד שני מי שההתקפים קורים לה בעירות והיא לא מאוזנת אני לא אשים עם ילדים כי התקף יכול להיות דבר סופר מפחיד (יש לי בן עם אפילפסיה ולכן אני יודעת כמה מפחיד יכול להיות התקף
)

למעלה