שירות לאומי...

שירות לאומי...../images/Emo4.gif

שלום לכולם אני תלמידה בי"ב ובשנה הבאה אני הולכת לעשות שירות לאומי כבר אמלנו בבית הספר התחילו לדבר על השירות וכל עניין המיונים ואיפה אנחנו רוצות לעשות שירות וכול זה... אני לא יודעת אם זה אצל כולם אבל יש לי מין פחד כזה שאני אשאר היחידה שם בלי שירות לאומי או שאני לא יתקבל למקום שאני רוצה ללכת אליו ובעיה הכי גדולה שלי זה שאין לי תחום צפיציפי שאני רוצה אלא אני רק יודעת באיזה עיר אני מעדיפה לעשות ולכל דבר שאני מתקשרת מתברר אני צריכה להיות מושלמת בשביל התפקיד או שדורשים ממני לדעת אנגלית שפת אם הוא לעשות 5 יחידות במתמטיקה כאילו אם אני גרועה בלימודים זה אומר שאני לא מספיק טובה? אני די מיואשת כבר מהשירות הזה כי אני כבר לא יודעת איפה אני רוצה לעשות את השירות וכל הקטע הזה מלחיץ אותי בטירוף...
אז לעכשיו כל מה שאני עושה זה לחכות ולראות איזה מקומות שירות ישארו ואז למצוא לי מהם משהו וזהו כי את העצבים שלי לא יוציא על זה

M o n a L i s a

New member
נסיכה לבנה ../images/Emo113.gif

את לא צריכה להתחיל בגישה כל כך מפוחדת.... זה בסדר גמור שאת לא יודעת באיזה תחום את רוצה לשרת.
בראיון שלך תדברי עם הרכזת ותנסו ביחד לחשוב על כיוונים.... זה שאת יודעת באיזה עיר זה כבר טוב, אבל זה גם יכול להשתנות. את לא צריכה להיות מושלמת בשביל שום תפקיד...את פשוט צריכה להיות את ואם תלכי לראיון במקום כלשהו ולא ייקבלו אותך אז זה לא אומר שהכל אבוד... אני מאמינה שעם הרבה עקשנות וכח רצון בסוף תמצאי לעצמך מקום שירות! את לא צריכה לחכות איזה מקום שירות יישאר, תפני לעמותה ותתחילי לעשות ראיונות לשנה הבאה (אם יש לך כבר פטור), תמלאי את הסמכים ותתחילי בתהליך, הכי חשוב זה לא להתייאש כי אז התוצאה יידועה מראש...

המממ

New member
אל תרימי ידיים...

אני מכירה את היאוש הזה שאת לא בטוחה מה מתאים לך ועד שאת מוצאת משהו- לא מעוניינים בך... יש עוד זמן עד תחילת שנת השירות, אז קחי נשימה עמוקה ותנסי להרגע, את הלחץ תשאירי למצב שבו לא תמצאי מקום שירות בחודש יוני... (אני מאחלת לך שבכלל לא תגיעי למצב הזה! אגב, אני הגעתי...) יש כל כך הרבה מקומות שירות ובטח לא שמעת על כולם. או שאולי פסלת כמה בגלל שהשם שלהם, או תיאור התפקיד לא נשמעו לך... לפעמים מה שחושבים על מקום או תפקיד מסויים זה סתם סטיגמות טפשיות... את מוכנה לספר באיזו עיר את רוצה לשרת? אולי בנות מהפורום שמשרתות בעיר הזו יוכלו לעזור לך. ורק שתדעי, לי לא היה נסיון בכלום לפני השירות. הייתי תלמידה ממוצעת... בשירות הלאומי שלי למדתי מלא דברים! המון! וגם קיבלתי קצת בטחון... אז בראיונות חשוב שתהיי את- ואך ורק את! גם אם את "לא מושלמת" (ומי כן? מי שיש לה 5 יחידות בהכל מושלמת?!). אם תהיי עצמך זה יועיל לך וגם למקום השירות. מה שכן, תנסי להרגיש בטוחה בעצמך. אני יודעת שזה לא קל, אבל תחשבי על כל הדברים שאת כן יודעת לעשות והדברים שטובים בך. הרי בטוח יש כאלה, ותנסי לשדר אותם גם בראיון. וגם אם הרגשת שאולי לא היית מספיק טובה בראיון, או שהנתונים שלך לא נראו להם... זה לא תמיד אומר שלא חיבבו אותך. תמשיכי לחפש מקומות ואני מקווה שתמצאי בקרוה מקום שיתאים לך. עד אז, קבלי
!

תודה על הכל../images/Emo66.gif

טוב אז ככה תודה על התמיכה זה באמת עוזר אני מקווה למאת מהלחץ הזה ופשוט להיות אני...

למעלה