שירות לאומיי.. !

קמוש1

New member
שירות לאומיי.. !

היי עכשיו אני לומדת ביב.. שנה הבאה אני אמורה להתחיל את שירותי בשירות הלאומיי התקשרתי לברר ואמרו לי שעדיף לי להתחיל כבר בספטמבר שזה החוד ששבו מתחילים המיונים הגדולים ואם אני אתחיל אחריי זה יהיה מצב שבו הסיכויים שלי להתקבל יהו קטנים. שלחו לי גם מן טופס ואני אמורה למלא אותוו ויש כאן כל מיני מקומות שאני רוצה לשרת בהשאלה האם אני יכולה לבחור כמה מקומות? איך זה הולך? ואני מתלבטת בין בית חולים, חינוך (גני ילדים) ובבית משפט. יש כאן אנשים שעשו או נמצאים כרגע בשירות באחד מהמקומות האלו ויכול להגיד לי איך זה ? מה הכי כדאי? או להמליץ לי על עוד מקומות?? תודה מראש!!

M o n a L i s a

New member
אהלן

ההרשמה הסדירה לעמותות השונות מתחילה בדצמבר, ולאחר מכן מתחילים המיונים, כמובן שלכל מקום שירות יש תקופת מיון משלו. ככל שנרשמים מאוחר יותר, מפסידים יותר מיונים והאפשרויות קטנות, במיוחד כאשר רוצים להתחיל את השנה אחרי כולם. (בד"כ השנה מתחילה בספטמבר) תחשבי מה הכי מעניין אותך, וכך תבחרי לך סדר עדיפויות. אולי את אוהבת לעבוד עם ילדים, אולי עבודה משרדית, אולי להדריך וכו'. אני סימנתי כמה אפשרויות, וכשהלכתי לראיון התמקדתי יותר. תאמרי לנו לאיזו עמותה נרשמת ומי ששייך אליה יוכל להמליץ לך על מקום השירות שלו. אני למשל, בשנה שעברה הייתי מדריכה והשנה אני בקופ"ח, אי אפשר להשוות בין שני המקומות, וכמובן שלכל מקום יש יתרונות וחסרונות משלו.

למעלה