שירות טלפוני

עוד אחת1

New member
שירות טלפוני

אוי זה הורג אותי איזה אנשים יש בארץ. מאחורי הטלפון לקוחות מרגישים גדולים, פתאום יש להם כח לצעוק ולצרוח, ועל סתם, מילא הייתה להם סיבה טובה. אני עוסקת בבורסה בעיקרון ולקוחה שרצתה לקנות מניות שאלה כמה יצא לה אם תקנה כמות מסויימת של מניות, חישבתי לה תוך כדי זה שהיא צורחת - "נו כבר! תחשבי לי!" הרי אני אמורה להיות זריזה ביותר, וכשאמרתי לה שיוצא כך וכך, היא מוסיפה ואומרת - "תגידי לי את לא יודעת חשבון?" (ד"א אתם לא חושבים שאם אתה לא סומך על מישהו שיעשה בשבילך חישובים - שאתה ביקשת - אז תעשה אותו בעצמך. למה לצעוק?) אמרתי לה שחישבתי לה כולל עמלות. אז פתאום זה הסתדר לה, והתנצלות, משהו - אתם חושבים שקיבלתי? ברור שלא. הרי אני שק חבטות ובשביל זה בדיוק משלמים לי שכר מגוחך. בסוף קניתי בשבילה את המניות ואיחלתי לה יום טוב, והיא מצידה ניתקה לי בפרצוף. בלי תודה בלי ביי, כלום. אני אומרת לכם... אנשים נהיו חסרי לב. אה כן עוד משהו, דווקא במתמטיקה אני ממש גאונה.

אוי מסכנה...

כן.. יש אנשים חראות במדינה הזו... אני מקווה שלא תצטרכי לדבר עם חוצפנים כאלו בעתיד... חבל שאת לא ניתקת לה את השפורפרת בפנים! אבל מצד שני.. נהגת בצורה הטובה ביותר..

עוד אחת1

New member
אם היתה לי אפשרות לנתק בפרצוף...

הייתי מנתקת לפחות 85 אחוז מהמתקשרים

nbw1

New member
ככה זה ישראלים

כשמדובר בכסף הם פשוט בהמות (לא שאחרת הם בסדר). נקווה שהמניות שלה יקרסו והיא תפשוט רגל

נתחיל בברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

ונמשיך בכך שאי אפשר שלא להזדהות איתך. ללקוחה כזאת אני הייתי עונה שאם היא תצעק עלי זה לא מה שיגרום לי לחשב לה יותר מהר, אם כבר רק להפך. בדרך כלל זה או משתיק אותם, או גורם להם להתלונן, ולצאת עוד יותר מגוחכים

עוד אחת1

New member
את צודקת..

כל פעם שמלחיצים מישהו אוטומטית הוא נעשה איטי יותר - מהעצבים. אני מכירה כאלו אצלנו, שאם אומרים להם להזדרז הם פועלים לאט בדווקא.

עדידי20

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל כך נכון

אצלי זה קורה באופן אוטומטי- מי שאומר לי "נו, הלו, מה קורה", גורם לי באופן בלתי נישלט להתעצבן ואז לבצע פעולות/בדיקות לאט יותר...

אני במקומך...

קודם כל הייתי אומרת לה שתזדיין בסבלנות
סתם סתם ... ואם קנית לה מניות ... הייתי קונה לה כפוללללל שתראה כמה שאני "טובה" בחשבון ועל הצעקות שלה.
אכן לקוחות בטלפון הם בעייתים. הרבה יותר קל לצעוק בטלפון. אין מה לעשות. לרוב לא תקבלי מילה טובה גם אם היית ממש טובה ואדיבה. אולי מידי פעם תקבלי את המילה "תודה". אבל ככה זה. שום דבר לא מסב להם סיפוק. ותמיד רוצים עוד ועוד ועוד ... ברוכה הבאה מותק

עוד אחת1

New member
חחח הייתי מתה להגיד לה להזדיין

נראה לי שבגלל זה היא הייתה עצבנית
ודרך אגב תודה לכולם על התגובות, פשוט נמאס לי מהעבודה הזאת ומהלקוחות ואני קצת באאוט בגלל זה.

תראי מותק

כל אחד מרגיש קצת אאוט ברגע שאנחנו הופכים להיות שק חבטות של מישהו. אבל בסופו של דבר, הם אלה שצריכים אותנו. שיהיה להם למי להתלונן
אם מישהו צועק לי שעה ... אני שמה אותו על השתק ובנתיים מספרת בדיחות ליד החבר'ה לידי, מידי פעם מורידה את ההשתק ואומרת "אני מבינה.." או משהו בסגנון ... מחזירה את ההשתק ו"מדברת יחד איתו" ... כאילו "עונה לו". ונאנחת, ומקללת, ואומרת איזה חופר הוא ... כבר התרגלתי אני חושבת.... אין לי סבלנות לאלה שצועקים מוריד לי את כל החשק בכלל לנסות לעזור להם.

Mip Mip

New member
קארין... איזה קטע...

בלי לעשות אאוטינג... היינו ביחד בשכבה בתיכון!!!

Mip Mip

New member
../images/Emo24.gif אני עובדת לילות ומהשעמום...

נכנסתי לגלרית הפורום ופתאום אני אומרת... אהה... אני מכירה אותה!

למעלה