שירות בשל"מ..

שירות בשל"מ..

דיברתי עם עם הרכזת של של"מ (חני?) והזנתי את הפרטים שלי, זה היה לפני יותר מחודש, לאחר מכן , התקשרתי כדי לוודא מכוון שנאמר לי שהמיונים בדצמבר ,והיא אמרה לי שהמיונים לא התחילו ,מחרתיים ינואר ואני קורא כאן שאנשים כבר היו במיונים? אני אתקשר מחר לוודא שוב את הנושא אבל תהיתי לעצמי , אם המיונים של בנות השרות הדתיות היו בסביבות חנוכה, האם יש להם ראיונות במקומות עצמן לפני של"מ? האם יכול להיות שיקבלו אותן קודם לפני שהמיונים בשל"מ יעשו? כל הבדיקות שעשיתי נראה לי שמה שקורה זה שהמקומות הפנויים של של"מ מתבססים על מה שנשאר לאחר בנות השירות הדתיות ,האם זה הגיוני? אמנם קיבלתי פטור מהצבא והועדות וכו' היו מטרטרות והבירוקרטיה יכולה להוציא אותי מהדעת, אבל לפחות מהצבא קיבלתי מכתבים רבע שנה ואפילו יותר ,לפני שהייתי צריך להתייצב שם , למה אני מרגיש שהאגודות לא יודעות מה ומי, והכל נעשה באופן חפפיניקי ,ובסופו של דבר אני בכלל לא אזכה לראיונות במקומות שאני מעוניין לשרת בהם ?

אפשר להרגע..

המיונים הם רק מיונים מקדימים, לדברים כמו מדרשות, קומונה, שב"כ-מוסד, שאלו דברים שבלאו הכי פתוחים רק לבנות הדתיות.. גם אנחנו לא יכולות כרגע להיות במיונים במקומות שירות עצמם. רק בחודש אדר נוכל.. אתה תזכה לראיונות, פשוט כרגע אין כל כך עם מי לדבר. המקומות שירות עסוקים עדין בלאקלם את המשרתים שנכנסו, זה מוקדם מדי בשבילהם לקבוע מי יהיה להם בשנה הבאה(עוד 8-9 חודשים..)

למעלה