שירות בפנימיות

mishx2

New member
שירות בפנימיות

אם אני ירצה לעשות שירות בפנימייה אז זה אומר שכל היום אני שם? ולא רק עד 4 אחר הצהריים? מישהי יודעת על זה פרטים? כמה כסף בחודש מקבלת מי שעושה שירות בפנימיה? אני רוצה פרטיםםםםםם שבוע מצויין לכולם

Nomi11

New member
פנימיות

בשירות לאומי בפנימיות העבודה מרוכזת דווקא אחה"צ ובערבים. וכמובן שבמקום כזה לא עובדים 8 שעות לפי השעון! לרוב עושים השכמה בבוקר וחופשיים למשך הבוקר וממשיכים לעבוד עד הלילה. העבודה היא בעיקר עזרה לימודית, פעילות חברתית, גיבוש של השכבה, שיחות אישיות וכו'... בפנימיות מקבלים כלכלה מלאה ולכן מקבלים משכורת של 400-500. אבל לא בוחרים מקום לשרות עפ"י המשכורת שתקבלי בסוף החודש . שירות לאומי הוא התנדבות נטו, והמשכורת היא בסה"כ דמי כיס למחיה!

mishx2

New member
אבל מה קורה אם

מה קורה אם אני בבעיות עם ההורים והכסף שאני מקבלת אמור להספיק לי לכל החודש?

פנימיה...

אז קודם כל כמו שכבר נאמר העבודה היא בשעות "לא שגרתיות", אני לדוגמא בדר"כ עושה 3-11, לפעמים מ-2 והשכמה אחת בשבוע... בקשר לכסף: לא נעים להודות, אבל אם לא בזבזנית יותר מדיי, אז הוא גם אמור להספיק מאחר ובפנימיה יש לך הכל!! והכל אומר אוכל ( אצלנו מקבלים אפילו מצרכים לדירה...), חומריי ניקוי, מלכודות עכברים, וכל דבר שצריך. ונסיעות גם ככה מקבלים החזר, ככה שכל מה שאת מקבלת הוא נטו לבזבז!!! (הלוואי והייתי מסתדרת עם הכסף כ"כ בקלות כמו שאני יודעת שאפשר, אבל אני בזבזנית, זה לא חכמה...) בכל מקרה שיהיה בהצלחה

מלכודות עכברים, הא, ריקי? ../images/Emo8.gif

אגב, כל פעם שאני נכנסת לחדר, אני חוששת שמא יזנק עליי יצור אפרפר קטנןטן. בינתיים נאכלו המלכודות, אז אני חושבת שהוא היה, קיבל התקף אסטמה וברח כל עוד נפשו בו. לפחות בפנימיה את מוגנת!

נטע :)

New member
משכורת-

תראי, בפנימיות מקבלים פחות משכורת, מכיוון שלא צריך לקנות אוכל, חומרי ניקוי, נסיעות למקום השרות וסתם הוצאות שוטפות שהפנימייה מספקת.. (ושיכולים לעלות הרבה כסף בדירת שרות) זה באמת נשמע קצת מצחיק לבחור שרות ע"פ הכסף, אבל אם את ממש ממש לחוצה בעניין, חשבתי על משהו אחר.. בהצלחה!

אולי

New member
באופן כללי,

שעות העבודה בפנימיה שונות מהשעות ה"סטנדרטיות" (נאמר 8:00-16:00), אם כי זה מאוד תלוי בפנימיה עצמה. זה תלוי בסוג הפנימיה (כפר-נוער, בית ילד, משפחתונ/ים...), בגיל הילדים בפנימיה (גיל הרך, גיל בי"ס יסודי, תיכון), ובתפקיד של הבת שירות בפנימיה (תפקיד חברתי "נטו", תפקיד הדרכתי כולל...) יש פנימיות שמחייבות "עבודה" בהשכמה בבוקר (נגיד מ6:00 עד 8:00), יש פנימיות שמחייבות גם עבודה בבוקר (בשעות הלימודים, בד"כ בפנימיות שהלימודים מתקיימים במתחם הפנימיה), יש פנימיות שהעבודה מתחילה ב13:00, יש פנימיות שהעבודה מסתיימת ב19:00, יש כאלה ב 23:00 (תלוי בגיל הילדים ובהתאמה - לשעות העירות שלהם), יש פנימיות שכוללות תורנויות לילה (זאת אומרת, שאם קורה משהו בלילה יש תורן שמתחייב לקום ולטפל ...). בקיצור, זה מאוד תלוי, אם כי באופן כללי העבודה בפנימיות דורשת במוצהר עבודה ב"ראש גדול", בשעות לא שגרתיות... לגבי הכסף, הנושא כבר הוסבר כאן. שיהיה בהצלחה!!

למעלה