שירות במשטרה

שירות במשטרה

בכלליות, אתם לא חושבים שחייל שעושה את השירות שלו במשטרה הכחולה ולא בצה"ל, קצת מפספס מההרגשה של מה זה צבא אמיתי, ההווי הצבאי וכו', ועושה את השירות שלו יחד עם אנשים שמבוגרים ממנו ב10-20 שנה
ושאת ה3 שנים שלו, הוא, בניגוד לכל השאר, יעשה במשטרה ולא בצבא
אותי זה מעסיק בזמן האחרון, אני נהנה בשח"מ, אבל מרגיש מצד שני שאני מפספס את החוויות שהייתי יכול לצבור בצבא...

עופר י.

New member
כן - ואני אומר את זה לכל מי שרוצה

להיות שח"מ שאני מכיר. לך לצה"ל - שוטר אתה יכול להיות תמיד (עד גיל 35 ועכשיו בג"ץ ביטל את הגבלת הגיל - ע"פ חוק שיויון הזדמנויות בעבודה).

ידיב

New member
תגובה לשוטר שח"מ

השירות במשטרה, לא פחות חשוב מהשירות בצהל. אתה צריך להיות גאה על כך.

La Gamba

New member
זה ממש יחסי מה שאמרת עכשיו

זה תלוי איפה השירות בצה"ל מתבצע, לעומת איפה השירות במשטרה מתבצע.

עופר י.

New member
לא בדיוק..

שוטר אתה תמיד יכול להיות (אם אתה לא F2). אבל חייל אם לא היית - לא תהיה וחבל כי אתה מפסיד. וגם לומדים שם כל מיני דברים שבמשטרה אין סיכוי שתלמד (אני למשל עשיתי אולפן ערבית 6 חודשים בצבא...מי יתן לי את זה במשטרה???)

שירןן21

New member
אני הייתי שח"ם

ואני ממש נהנתי מכל רגע!! כיום אני עדיין נחשבת שח"ם והשחרור שלי הוא עוד חודש וקצת.. שלחתי טופס של המשך שירות ונענתי בחיוב ועברתי גם קורס שוטרים בהצטיינות (כבוד!!) אז ככה שאני פטורה מזה.. בכל מיקרה שח"ם תורם בהמון מובנים!! זה שחוויות מצה"ל לא יהיה לי אז בסדר.. אבל תאמינו לי שאת החוויות שעברתי בשח"ם אני בחיים לא אשכח ואני לא מתחרטת על זה ששאלו אותי אם אני רוצה שח"ם עניתי .כן.

למעלה