שירות בחמ``ל(?)

שירות בחמ``ל(?)

הי, אני רוצה לעשות שירות שם. מישהי מכירה? מישהי הייתה בזה? אני פשוט צריכה לדעת כמה דברים שלא מצאתי באתרים. /tapuzforum/images/emo221.gif איך המשמרות הולכות שם? /tapuzforum/images/emo221.gif צריך לגור במקום שממש ליד? ז``א בישוב? יש זמן לעשות עוד דברים ביום או שכל הזמן עייפים? /tapuzforum/images/emo41.gif אני ממש לא יודעת על איזה תחומים ללכת. אני לא אוהבת בכלל לעבוד עם ילדים בבי``ס או עם אנשים חולים. זה פשוט לא אני. אני אוהבת תעסוקה קדחתנית, איפולסיבית. אני רוצה להרגיש שאני עושה משהו! יש מישהי שהייתה במצב שלי? או שיש לה רעיון/הצעה בשבילי? פשוט לא מצאתי באתרים! תודה לעונים. נ.ב. אני לא רוצה *להתחייב* לשנתים.

מממ

אני גרה ביישוב שיש בו חמ"ל, אבל לא כל כך מכירה את הבנות שעושות שם ש"ל... מה שאני כן יודעת זה שזה לא לבנות כל כך 'דוסיות' (הן הולכות ברובן עם מכנסיים), הצוות מאוד כיפי ופתוח- קיצור בד"כ זה אנשים ממש חמודים ובנות פתוחות כאלה... אני מציעה שפשוט תתקשרי לרכזות של ישובים שיש בהם חמ"לים ותבקשי מספרים של בנות שעושות\עשו שם ש"ל. הן יוכלו לספר לך הכל על התפקיד.. בהצלחה ממש!

אה ושכחתי להוסיף

שכל הבנות שעושות בחמ"לים גרות בדירת שירות של היישוב (לפחות ככה זה ביישוב שלי)

תודה!

יש אולי עוד שרות של בטחון חוץ מיזה? (אל תביאו לי כתובות חיפשתי כבר באגודה ואיפה לא... לא ראיתי כלום חוץ מחמ``ל ושב``כ) משהו אבל עם דירות? (משטרה, אולי?)

למעלה