שירות אמיתי

שירות אמיתי

נפשתי באילת שבוע שעבר, הסתובבתי במועדונים והגעתי למסקנה שיש מועדון אחד שווה באילת. מעשה שהיה כך היה באחד הימים רציונו לעשות שני צלילות לילה ביררנו ומצאנו שיש רק מועדון אחד באילת (סנובה) שניתן לדחוס בו מיכלים בשעה 23:30 בלילה לאחר שביררנו המידע יורדים לצלילה נכנסים למים ואז מגלים ש...אחד החברה השאיר את המשקולות באכסניה מתקשרים לחברה באכסניה ומתברר שהם יצאו עם המפתח והחדר נעול. נוסעים לסנובה פוגשים את חמדה ולא רק שהיא נתנה לנו משקולות אלא לאחר שהיא שמעה הסיפור גם לא חייבה אותנו בתשלום על המשקולות יורדים לצלילה ...............................................................חוזרים לסנובה השעה כבר קרוב ל 01:00 בלילה מחזירים תמשקולות יושבים לקפה (בחינם כאשר המחיר הוא 5 שקלים לכוס בכל מועדון אחר שאני מכיר שיש לו את האופציה הזאת) בסוף לא ירדנו לעוד צלילה באותו הלילה אבל היה שווה רק להכיר את המועדון הכי טוב והכי זול באילת . . אין לי שום קשר למועדון או אינטרס עיסקי אולם כשאני נתקל ביחס יוצא דופן אני מרגיש צורך לפרסם זאת

zorro

New member
תגיד, הם גרים שם ../images/Emo35.gif

בסביבות 1:00 בלילה עוד היה מי שיקבל את פניכם? צריך לבדוק מקום כזה.

שרקי..

New member
לא צריך הסברים צריך לבוא ולהנות

מהארוח ומהציוד והדחיסה המעולים

לא רק זה

הכל נכון ועוד - קיבלנו שם ציוד חדש-דנדש שנעים לצלול איתו, והמון אכפתיות לגבי שביעות הרצון שלנו. וכשמישהו מאיתנו נתקע עם בעיה שלא קשורה למועדון, מצאנו המון רצון לעזור. רק שיהיה לנו כיף. כל הכבוד (אני יודע שאני ממש לא הראשון שאומר את זה, אבל אני לא יכול להתאפק). אגב, גם המחיר היה נעים יותר. מיותר לציין שאני לא קשור אליהם כלל וצללתי איתם רק פעם אחת. אבל ברור לי עם מי אצלול בכל הפעמים הבאות.

מועדון סנובה ../images/Emo45.gif

לכל הצוללים שהגיבו ושלא הגיבו אכן המועדון הוא המועדון ב-ה הידיעה אני אישית מרבה לבקר (כל שבועיים שלושה) במועדון שבו הבעלים/מנהלי המועדון (חמדה ובני) המדריכים הנחמדים והאדיבים הציוד, הדחיסה, היחס, האדיבות, ותשומת הלב לכל אורח ואורח באשר הוא פשוט מעולה. נעים לבקר, לדבר, להתרשם, לשתות קפה או סתם לקבל מידע כזה או אחר. מומלץ לכל צולל/ת קיסר הדור

mirch

New member
גם אני לא יכולה להתאפק ../images/Emo9.gif

וחייבת לשבח קצת את סנובה... מה גם שעדיין לא יצא לי להודות לבני וחמדה על האירוח המקסים!! אז באמת באמת תודה, ונתראה בהקדם!

Famous

New member
בני תתחיל להסמיק... הנה עוד מחמאה

אני כותב בעודי באילת
שלשום צללנו צלילת לילה בסטיל - חוויה קסומה ומומלצת למי שמרגיש נוח עם האתר (הייתי שם 5 פעמים בצלילות יום לפני שהרשיתי לעצמי את התענוג וגם אז עם בן זוג שהוא מדריך וצולל ותיק מאד). אתמול שתי צלילות יום - אחת בשמורה השנייה במערות. ולמה ההודעה כאן... כי הבסיס שלנו לכל הצלילות היה אצל בני וחמדה. מי עוד יספק מיכלים וכל דבר אחר שצריך בשעה 21:00 ? אז לא רק שהם נחמדים באופן יוצא דופן, הם גם מקצוענים אמיתיים. בן הזוג שלי שמחזיק מיכל פרטי, היה בטוח שהבדיקה ההידרוסטטית שלו צריכה להתבצע בנובמבר (המיכל נרכש בנובמבר 96). המיכל ממולא ללא שום בעיה במספר מועדונים מפורסמים באילת בתדירות של לפחות פעם בחודש. אתמול, פעם ראשונה שהגיע למילוי ב"סנובה" והנה מישהו פתאום שם לב שהתאריך המוטבע על המיכל הוא פברואר 96 ! ולא, למרות שבני מכיר אותי ולמרות שהיה ברור שמישהו מילא את המיכל עוד באותו בוקר, אצל בני אין חיפופים - עבר התאריך, לא דוחסים. נקודה. אל דאגה, הצלילה לא התבטלה - מיד נשלף מיכל פוני שהתאים לבן הזוג שלי (אחד מאלה שמיצרים אויר במהלך הצלילה
) והיתה יופי. אז בני, שוב תודה ! וכל הכבוד ! ואני מקווה שידענו לקבל את הסירוב יפה...

ניב ד

New member
וכמובן יש להזכיר שכל שלושת

המדריכים של בני - אלי (שכמו שטענתי בעבר מלחמת טרויה התחילה בשביל מישהי פחות יפה...), אסף וריצ´רד הינם גם כן נחמדים בצורה בלתי רגילה, מקצועיים ובלי show off מטורף כמו מדריכים רבים במועדונים אחרים. ממה שיצא לי לראות הם מעבירים תדרוכי אינטרו או סתם בשיחות עם אנשים בגובה העיניים ובסבבה ולא כתדריך לקראת מיקוש משחתת סורית... בקיצור - אל תבואו בהמוניכם ותשאירו לנו את המקום...

akira

New member
צלילת לילה בסטי"ל ?

סלח לי על השאלה... אבל צלילות לילה לא מוגבלות ל10 מטר ? או שיש קורס שמאמן אותך לעומקים גדולים יותר ? -דניאל

מה זה? מגבלת עומק?

פעם ראשונה שאני שומע על מגבלת עומק מיוחדת לצלילת לילה. יש איזה חוקים בעניין? ולמה צריך אימון מיוחד לצלילת לילה לעומק גדול מ10 מטר? אנא הבהרה לעניין.

javierg

New member
אם אתה מתעקש, אז אפשר להשאר

בעומק 10 מטר בסטי"ל, באזור האנטנות. יש שם המון אבוביות ואלמוגים רכים שנראים יותר טוב לאור פנס מאשר לאור יום. אם אני זוכר מה שלימדו אותי בקורס, אמרו שצריך לעשות צלילת יום באתר לפני צלילת לילה ע"מ להכיר אותו, וגם המליצו על אתר רדוד (פחות מעשר מטר). אני לא חושב שזה אומר שאסור לצלול בלילה יותר עמוק מזה, לא? מה, אני צריך הסמכה מיוחדת כי לצלול 11 מטר בלילה? ובכלל, אני לא רואה מה הבעיתיות של לצלול בסטי"ל בלילה. זו צלילה מאוד יפה, בעיקר לאור ירח מלא.

javierg

New member
עוד מחמאות:

גם מנטה ואנוכי, לאחר שסיימנו (בהצלחה) את מבחני ה-DM מאוחר בלילה, החלטנו לרדת לצלילה. השעה הייתה כבר אחרי 22:30, וברוב ייאושנו ורעבוננו לחנקן כמעט ולקחנו זוג מיכלים אנונימיים שמצאנו זרוקים במגרש החנייה... בסוף הלכנו לסנובה ולקחנו מיכלים מבני. נדמה לי שזהו המקום היחיד שיש עם מי לדבר (ובכיף) בשעות כאלו. דווח על הצלילות הנחמדות ושאר ההרפתקאות יבוא בהמשך

אבי ע

New member
אין ספק שסנובה ../images/Emo39.gif

הולך ומבסס את מעמדו כאתר הבית של הפורום באילת, שם תמיד אפשר למצוא חברים מהפורום ואחרים, לקבל אויר (ובקרוב אולי גם חמצן) ובכלל... לא מומלץ להגיע באמצע הלילה כשכולם ישנים ולהעיר אותם, אבל המדריכים אכן ישנים במקום, ובני וחמדה נמצאים תכופות עד מאוחר. מכל מקום, בתיאום מראש תמיד יחכה שם מישהו, ועם
רחב. גם כל השאר השבחים שניתנו כאן נכונים ואף למעלה מכך...

למעלה