שירותים לחמוס

mostlydead

New member
שירותים לחמוס

קניתי שירותים לחמוס במיטב כספי. ניקיתי את הכלוב שלו. שמתי את כל הצואה שלו בתוך השירותים שלו. החמוס לא עושה את צרכיו בשירותים ולדעתי הוא אפילו מפחד מהם. ניסיתי לגרום לו להריח את הצואה בשירותים, ניסיתי להזיז אותו רגע לפני שהוא מנסה לחרבן ולשים אותו בשירותים, אבל הוא פשוט בורח משם. הצעות?

mostlydead

New member
תמונה

יש שירותים, ויש את המקום שבו החמוס בחר לחרבן. אגב, הוא כל פעם מחפש מקום אחר כי אנחנו מזיזים את הצרכים שלו לשירותים.

אני אישית לא טובה בזה..

כי ישה (הטרוריסט שלי) מהר הבין שזה המקום.. שמנו את האוצרות שלו בארגז (שהיה בפינה) ואיך שהו הוא התחיל לעשות שם... אז אין לי מושג... אולי הבעיה באמת במרחב כי הארגז מאוד קטן..

mostlydead

New member
כמה קטן?

כשרק הבאתי את הארגז בלי למלא חול בפנים הוא כמובן בא לבדוק מה זה וישב בפנים :)

mostlydead

New member
סטיץ'

כמו בלילו וסטיץ':) הוא בן חצי שנה, אצלי חודש וכבר מסורס:) והוא נושך, ממש לא נותן לגעת בו, להרים אותו, ללטף אותו ואני מנסה להשתמש בשיטות החינוך שמציעים כאן, אבל עד עכשיו שום דבר לא עובד. מיגנתי את הדירה נגד חמוסים, למשל חיברתי דיקטים לתחתית של הספות כי הוא קרע את הריפוד מלמטה ונכנס לספה. אבל הוא חמוד וזה שווה את זה... אגב, הוא עדיין לא עונה לשם שלו, כמה זמן זה לוקח?

תלוי בחמוס..

תדבר אליו הרבה שיכיר את הקול שלך... חמוסים סקרנים.. לדעתי בין הסיבות שהחמוס בא כשקוראים לו זה סקרנות.. תחזיק חתיכה קטנה של צימוק תקרא בשמו תעשה קולות מוזרים הוא יתעניין ורוב הסיכויים שהוא יבוא תתאמן איתו ככה אבל לא להגזים בצימוקים..

Sweet Fantasy

New member
מניסיון אישי

אצל החמוסים שלי הם לא הסתדרו עם הארגז הפינתי וגם לא היו עושים שם, אני ממליצה לנסות לעבור לארגז חול של חתולים הגדול שם יש מרחב ונוח לחמוס להגיע. בנוגע לחמוס חודש זה עדיין לא הרבה, תסתכל בשאלות נפוצות ותנסה לדבוק ולהתמיד בשיטות כמה שיותר בלי לפספס שום שלב. האם יש לך כלוב הענשה קטן? אם לא אתה יכול לנסות לקנות אחד (מנשא יכול להתאים)

zulli

New member
את השירותים כדאי לשים

במקום בכלוב שבו הוא עושה את הצרכים שלו בדרך כלל, הוא לא ישנה את מיקום הצרכים רק כי שמת ארגז צרכים במקום מסוים. פשוט מתחילים בלשים את הארגז איפה שנוח לו, אח"כ לאט לאט מזיזים את הארגז לאיפה שנוח לך.

למעלה