שירושור!!! מי מצטרפת?

nastey girl

New member
שירושור!!! מי מצטרפת?

איזההההה כוסססססססון!!!!!!!!

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gifאתן יודעות שניק

השתתף בהקלטת שיר שמייקל ג'קסון חיבר, ויחד עם ניק, שרו המון אומנים קטע אחד מהשיר. אומנים כמו סנטנה, ביונסה, לותר ונדרוס, אשר, מריה קארי, גלוריה אסטפן, אן סינק ועוד...
אם מישהי רוצה לדעת מאיפה להוריד את זה, רק תבקשו.. אני מה זה שמחה בשביל ניק שיצא לו לפגוש את מייקל וממש לשבת איתו באולפן הקלטות!

LiOr CaRtEr

New member
אני רוצה!!!!!

את יכולה להגיד לי מאיפה להוריד את זה??? לא הבנתי - זה שיר של ניק שאומנים התארחו בו כאילו? שווווווווה!!

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifבטח!../images/Emo24.gif

כאן, באתר הזה של מייקל ג'קסון, את לוחצת בצד שמאל, בתפריט, על download videos אחרי שאת מגיעה לשם, את לוחצת על התמונה שכתוב עליה take me to the videos ואחרי זה....את לוחצת קליק ימני על התמונה השלישית, (שמייקל יושב באולפן הקלטות) על: save target as ופשוט שומרת! תהני!

LiOr CaRtEr

New member
תודה!!

אני מצטערת שלא הגבתי עד עכשיו, פשוט הרגע ראיתי את זה.... אז נכנסתי לאתר ועשיתי כל מה שכתבת, אבל אני לא מוצאת את התמונה הזאת... מה כתוב מתחתיה? את יכולה אולי לשלוח לי את הדף המדוייק של זה?

moe777

New member
זוהי תמונה מהקלטות

החידוש לWHAT'S GOIN ON של מרווין גיי... שכל הכנסותיו נתרמו לנפגעי פיגוע מגדלי התאומים. ובתמונה נראית בתו של מרווין (שאני לא זוכרת את שמה !), ניתן לראות קטע זה גם בקליפ הראשון (שהוכן מצילומי ההקלטות עצמן) לשיר...

ארון

יש לי דבר אחד להגיד... אאאאאאאאאאררררררררררררווווווווןןןןןןןן קקקקקקקקרררררררררררטטטטטטטרררררר ממממממכככככככככוווווווווווועעעעעעעעערררררררר!

למעלה