שירור מפגש

שירור מפגש../images/Emo88.gif

אז ככה אנשים הימים חולפים להם וחופש סוכות מגיע בצעדי ע-נ-ק! למרות שקבענו שננסה לעשות מפגש בסדנאות דיבוב, שיוצאת בימים שהם לא חופש...לא כולם אולי יהיו נוכחים(או לפחות רוב הפורום).. אז אני מציעה שנקבע תאריך מפגש בחופש סוכות בנוסף.. מי שיכול לבוא למפגש בסוכות שישלח
ומי שלא יכול
בנוסף תוסיפו תאיריכם שנראים לכם מתאימים.. תאריכים: רביעי 26.9 חמישי 27.9 שישי 28.9 שבת 30.9 ראשון 1.10 שני 2.10 שלישי 3.10 רביעי 4.10 חמישי 5.10 שישי 6.10 שבת 7.10 מיקום: בעזריאלי( אחרי הכול אנחנו לא קשוחים ואפלים כדי להיות בדיזינגוף..) בכל אופן, שרשרו הודעות.. ורמי אני מצטערת שפתחתי את השירושר הזה, אני מקווה שזה בסדר..^^"..

מאיוש33

New member
אני עדיין לא יודעת בדיוק אבל.. :)

נראה לי שעדיף שזה יהיה בסדנה... יש גם בימים שישי ושבת שנראה לי שזה הכי יתאים ובכלל נראה לי שעזריאלי קצת מיצה את עצמו.. אם אנחנו מתענינים בדיבוב [ נו , וגם בקריינות
] אז מה יותר מושלם אם נעשה את המפגש בסדנאת דיבוב??..חוצמזה לא רק חברי הפורום יהיו שם אלא גם מדבבים ותיקים ומלא שקשורים לעולם הדיבוב, שכמעט לא בטוח שהם יגיעו אם נעשה מפגש פורום...... ^__^

Piplup

New member
היא הציעה את זה בנוסף ולא במקום

והתאריכים לא יצאו נכונים בהתאם לימים XD

אה ויש לי הצעה למפגש

אולי ענת תעשה שיהיה באחד הימים סדנה אחת לפורום והשאר לציבור?הרי בין כה וכה יש 3 סדנאות ביום.

מארג1

New member
על הקהל אחראי הסינמטק

וכמו שאני מבינה זה פתוח לקהל, וגם עדיין לא קיבלתי מהם מספר סופי של סדנאות. אפרסם ברגע שיודיעו לי ענת

הממ..

באמת רציתי להציע שניפגש כולנו באייקון או משהו..עזריאלי באמת מיצה את עצמו.. הבעיה שהימים של הסדנאות יוצאים בימים רגילים חמישי- שישי -שבת , הבעיה שרוב האנשים בפורום..לומדים , וזאת בעיה להגיע... הייתי רוצה לפגוש את כולם, אבל אני אישית לומדת במגמת מוזיקה שמצריכה עוד הרבה שעות לחזרות אחרי הלימודים..ככה שהימים האלו ככה שקשה להגיע..

Reichan

New member
אהה יש פה טעות בתאריכים ../images/Emo13.gif

דילגת על ה-29 בחודש, כך שמיום שבת התאריכים אינם נכונים
בכל מקרה, אני באופן אישי לא יכולה בין ה-25.9 ל-30.9, וגם ב-2.10 [יש לי סשן בנארוטו!!
] מקווה שבכל זאת נצליח לארגן מפגש!! המון זמן לא התראנו
ולמנהלים הנעלמים שלנו - בואו!!! גם ככה הפורום יבש בלעדיכם

Yucie

New member
../images/Emo88.gifהצבעה../images/Emo88.gif

אוקי, בואו נעשה סדר.. מי בעד מפגש בסוכות
מי נגד מפגש בסוכות

Yucie

New member
קבב

זאת ליבי, שכחתי להחליף זה המשתמש הישן שלי..

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif!

DeathD

New member
טוב חוששני שלא אוכל להגיע.

אני גר בצפון ויש לי כבר מפגש בת"א, אני לא אוכל לנסוע פעמיים. תהנו לכם D:

mikeys barking

New member
לא טוב, לא טוב X:

זה מאוד מסובך להתחיל לארגן ככה. צריך להתחיל מכך שאנשים יכתבו מתי הם *לא* יכולים (חופשה, שומי שבת, ארועים אחרים) וככה נשארו התאריכים שבהם רוב הפורום יכול. רק אח"כ עושים הצבעה לתאריכים שנשארו (וגם אז, אי אפשר לעשות למליון תאריכים.. תבחרי משם מס' תאריכים שנראים לך ^^)

למעלה