שירה!!!!!!

Idan91

New member
שירה!!!!!!

מזל-טוב!!!!!!!! אז.. איך זה להיות בת 18?

Idan91

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif|בירנ|

resputin

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif ~|חוקית|~ ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

dana2909

New member
מזל טוב!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

בתופים במחולות!!!! כיצד חגגת את היום המופלא הזה????

ET forever

New member
למי יש יום הולדת?

בכל אופן למי שיש יום הולדת מזל טוב מכל ה-

n k

New member
מטוס זעיר ללא טייס

דרוש מקש Space למטרות רווח

../images/Emo65.gif איך גדלה לי הילדה !!! ../images/Emo7.gif

מה זה אומר? שעכשיו יתנו לך להתגייס, להצביע בבחירות, להתחתן בלי אישור הורייך ולקיים יחסי מין בצורה חופשית ולא חשאית? במקומך - הייתי חוזרת מיד לגיל 15, ויפה שעה אחת קודם. והארה: שמתם לב לחתימות המקוריות של NK? לא שמתם לב? הפסדתם.

שיר לשירה

דברי עכשיו ילדה אני שומעת, כל העולם מקשיב למלמולך. דברי, מלאך שלי, אני יודעת שלא תמיד יקשיבו לקולך. דברו שפתיים יחפות, דברו עיניים, כל עוד חלב נוטף מחיוכך. חבקי את כל פחדי בשתי ידייך, חבקי דובים גדולים מתוך שנתך. עולם חדש וטוב אני אתן לך. כבר במבט כחול את מגלה, כמה חשוב לראות פתאום חצי ירח קורץ צהוב צהוב מתוך האפילה. תהיי קטנה הלילה לא יגע בך. סיכת פרפר קשורה בשערך. תהיי קטנה מאומה לא יברח לך. אני אהיה גדולה גם בשבילך.

תודה לכולכם../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

עכשיו אני קצת יותר רגועה לגבי עצמאותי- הבהרתם לי שחופשי זה (לא) לגמרי לבד...
(אוף, למה לא הלכתי להופעה אתמול
) אוהבת אתכם.

י"ח - אלם הרוח!

שלכת בעלים נומו ילדי שיריי כי אין יותר צלילים. התבגרות עושה לי עצוב, לא-חשוב למה... פעם כתבת לי משהו על "פנס-בודד" בביצועה של חווה אלברשטיין, אז נזכרתי. יומולדת שמח, והרבה רוח-טובה שתישוב ותשרה!

למעלה