שירה בציבור

yshlomit

New member
שירה בציבור

כל הכבוד לעירייה שיזמה פעילות תרבותית גם לאוכלוסיה הבוגרת הכוונה מבורכת אך מספר נקודות לשיפור: 1.הכסאות שסודרו וחוברו באזיקונים היו צפופים מאוד ומאחר שחם ולח בערב היה מאוד לא נעים לחוש ולהריח את היושבים לצידי. 2.המסכים היו בגובה כזה שנאלצנו למתוח את החוליות על מנת לראות את מילות השירים עד הסוף. 3.בשל סעיף 1 העדפנו לעבור לשורות פחות דחוסות ולא הצלחנו לשמוע היטב את הזמרת או בשל בעיה במערכת ההגברה או בשל האנמיות של הזמרת שלא הצליחה לסחוף ובשלב מסויים ומוקדם לטעמי התחילו הנוכחים להדלדל ולחזור למזגנים ולשירה בטלוויזיה. אני מקווה שיוסקו המסקנות ויחולו שיפורים בערבים הבאים להנאה מושלמת.

המופע של רונית אופיר אתמול

היה פשוט מדהים! השירה הנקיה שלה -אין מילים (אנמית?!) האווירה ברחבה הייתה נפלאה. אני וחבריי שהיו עימי יצאנו משם בהי. צודקת לגבי הכסאות אבל לא היה נורא. כל הכבוד לצוות אגף התרבות בראשות רונית ויינריב שעושה עבודה נפלאה. הבן שלי השתתף אתמול באירועי תרבות לנוער במרתף,אחר כך נסע באוטובוס של אגף התרבות לפארק-נפלא מחמם את הלב יישר כח לרונית וצוות האגף

אז רק אני מודאגת מכך שהבן שלי

הסתובב בפארק עד 01.00?
מודאגת לגמרי, לא מתה על זה.

פעילויות בפארק ואבטחה

חנה הילדים מספרים שהיו פעילויות מאוד יפות בפארק ,פינות עם פופים,שתייה,משחקים שונים מפוזרים,אפשרות לקבל כדורים לשם משחק במגרשים ועוד. בנוסף הילדים ספרו כי היו מאבטחים רבים. אני לא מאמינה שתפסיקי לדאוג בגלל זה אבל יש בזה משהו מרגיע. הבן שלי וחבריו מאוד נהנו ושבו הביתה אחרי שלוש. חופשה בטוחה לכולם

lul5

New member
רוצה להצתרף ולחזק את רונית ווינטרוב בפעילות

שלה למען התרבות והחינוך גם של הצעירים וגם של המבוגרים יותר בעיר את דוגמה לנבחר ציבור שעושה למען הקהילה והציבור כולו כל הכבוד לך שנראה אותך עוד שנים רבות מנהלת את ארועי התרבות שלנו ואני שמח לראות אותך בצמרת בעלי התפקידם בעירייה !!

למעלה