שירה בציבורר..

White Stripe

New member
שירה בציבורר..

סתם רציתי לספר לכם.. היום (או שאני צכה להגיד אתמול, כי עכשיו אחת ועשרים) נסעתי למושב פה ליד הייתי עם חברות, ישבנו וניגנו לנו שירים.. ושרנו.. וחרשנו על אבריוואר של מישל.. אייש מה היינו עושים בלי הגיטרה!? וגם ג'קי של היהודים שיר חמוד :) נהננו בטירוף נסו מתישהו

White Stripe

New member
יו דרך אגב

בקשר לתמונה שלך ! הבנתי מאיפה היא מוכרת לי, מעריב לנוער עשו מחווה לאומה ועשו עליה כתבה (הראשונה והאחרונה שנראתה, אבל.. מישל שלנו היא הכי הכי גם בלי הכתבות האלה) וזאת הייתה התמונה בכתבה.. דווקא תמונה גרועה ! יש תמונות פי מאה של מישלל... וגם החולצה הזאת מזעזעת... חח זייהו בעצם

Sweet Misery

New member
זו ממש לא תמונה רעה.

אבל מגניב!
כשהייתי בגרמניה, אחד מבני הנוער הגרמנים שהסתובבנו איתם הביא את הגיטרה שלו לאכסנייה וכשהזכרתי שאני יודעת לנגן כמה שירים של מישל הוא התחיל לנגן לי את Everywhere וכן, גם אנחנו חרשנו.

E

Elektra Natchios

Guest
היי! אתם מנגנים בגיטרה??

איזה שווה!! (עכשיו אני אתעלק עליכם!) כבר חודשים שאני מנסה למצוא את הפריטה של Everywhere ! תוכלו לרשום לי אותה?? תודה!

White Stripe

New member
הרי לךךך - באקורדים:

AM, C G ככה לאורך כל השיר כולל הפזמון נורא פשוט איי אמ סי ג'י! זה הולך ככה: (AM)טורן איט אין-(C)סייד(G)אאוט סואו איי קאן סי (AM)דה פארט אוף(C)יור טיס(G)דריפטינג אובר מי אקיצר תמשיכי את כבר תקלטי ת'קצב!! :) בפזמון הקצב שונה ויש משחק כזה עם האקורדים.. זה קל את תסתדרי..

White Stripe

New member
אני משפצת מתקנת ומדייקת ! ../images/Emo13.gif

מה כשתבתי קודם היה לפי איך שניסיתי לי (וזה נשמע מצויין) אבל את בטח תרצי שאני אדייק אז הנה הבאתי לך בדיוק בדיוק כמו ש'אומרים' למרות שלדעתי ההבדל לא משמעותי בכלל.. וזה לא מוסיף כלום.. אבל רק בשביל ההגינות.. הבאתי לך לינק ישיר לעמוד שבו יש ת'אקורדים, בצורה מסודרת, וחוצמזה תוכלי להשתמש באתר הזה גם לאקורדים אחרים של כל אמן שקיים אם תרצי. הנה הכתובת הישירה ל-Everywhere: http://www.ultimate-guitar.com/tabs/b/branch_michelle/everywhere_crd.htm ו.. זה גם בלינקים
(העדפתי לצרף ת'תכתובת למקרה שהלינק לא יעבוד או אנלא דעת מה)

למעלה