שיקים יחזרו לעסק...

ofek10

New member
שיקים יחזרו לעסק...

אני מתכונן לפתוח עסק... ואני בטוח שיחזרו שיקים רבים!!! איך מקבלים בחזרה את המע"מ? האם משלמים על ההכנסה מס הכנסה? במה מסתכם ההפסד שלי? רם אופק

shailets

New member
רמי הי זה שי ב.

מקווה שיצאת במהירות מהברוך היום. לגבי שאלתך, קיים תהליך מסוים לגבי צ´קים חוזרים, תתקשר אלי אשיב לך טלפונית וגם על שאלות נוספות

אילוניק

New member
אופק למה אתה חושב

שיחזרו שיקים רבים ורעיון למחשבה הרבה עסקים לא מקבלים שיקים רק כרטיסי אשראי ושם כמעט כלום לא חוזר כמו שאומרים בויזה ויזה יותר טוב מכסף אילוניק

אילוניק

New member
אופק

אם העסק שלך ימכור בסכומי כסף גדולים כמו שאמרת אפשר להתמקח ולהגיע עע 2.5 אחוז סתם להמחשה שיק של 180 שח בלבד חזר עלות השורה בהפקדה כ 1.5 שח אם אתה במינוס נוסיף את זמן הרישום בטופס ההפקדה של הבנק את הזמן ללכת לבנק ולעמוד בתור או להפקיד בשרותי אל תור ואולי גם דלק תלוי היכן העסק והבנק עמלת החזרה של בערך 13.5 שח הגענו לעלות של 195 שח טלפונים הפקדה חוזרת במקרה הטוב המעמ והמקדמות שאולי כבר שולמו ועוד הרבה אם נחלק את 195 ל 2.5 אחוז תקבל מחזור של 7800 שח שהעמלה עליו תגיע ל 195 שח עכשיו בטוח יהיה לך יותר קל להחליט מה יותר יקר וזה בדוגמא של 180 שח בלבד צא וחשב מה קורה שסכום השיק נניח 1200 שח חומר למחשבה אילוניק

מהפתאום

New member
ממש לא מדוייק!!!

אף אחד לא מפקיד כל שיק בנפרד! בדרך כלל מפקידים קבוצות צ´קים, במיוחד כשמדובר בעסק שיחזקו לו הרבה צ´קים, סימן שיש בעסק הזה המון צ´קים, ולכן זה לא מדוייק להגיד שהעלות לצ´ק היא כמו שציינת.העמלה של חברות האשראי גבוהה בהרבה מעמלות הבנקים.

ofek10

New member
מה זה עמלה גבוהה יותר?

בכמה גבוהה יותר? מה טווח העמלות?

האציל31

New member
ממש לא נכון!

א. התחשיב מבוסס על כך כי כל השיקים יחזרו?!?!?!?!? ב. החוק במדינת ישראל אוסר על הסבת שוברי אשראי. משמע- העסק לא יכול "לגלגל" שוברים - מהותי לעסקים קטנים!!! ג. ישנם חוקים מאוד נוקשים בחברות כ. האשראי. לדוגמא: חובת זיהוי הלקוח ע"י ת.ז., חובת העברת כרטיס בשפתיים מגנטיות, חובת בדיקת תוקף הכרטיס, חובת השוואת חתימה על גבי השובר ועל גבי הכרטיס ועד, ועוד....... חברות כרטיסי האשראי לעיתים עושות את המוות ולך תוכיח שאין לך אחות..... כמו כן יש צורך בהיקף הנה"ח גדול יותר לצורך ביצוע התאמות כרטיסי אשראי.

למעלה