שיקום האמון

שיקום האמון

בעלי ואני נמצאים בתקופה בה אנו מנסים לשקם יחסים אחרי "רמזים" עבים של בגידה מצידו. לפני ה"תקרית" היו לנו חיים נהדרים סקס מצויין ותמיד דיברנו ביננו על הכל במיוחד על כמה אנו מבורכים באהבה הגדולה הזו שיש ביננו. הוא טוען כי אין כלום ואני האחת והיחידה איתי הוא רוצה להמשיך לחיות איתי הוא רוצה להזדקן ואני האישה של חייו. באותה תקופה הרגשתי כי חרב עלי עולמי 16 שנים אנחנו יחד עם 3 ילדים כשכולם מסביב מקנאים בי על "איך העיניים שלו נוצצות כשהוא איתי" ופתאום הרגשתי כי השמיים נופלים עלי חשבתי שהתעוור מרוב בכי הגוף ממש כאב לי פיזית אין לי מילים לתאר את השוק הנורא שעברתי. למרות ההכחשות הבלתי פוסקות שלו והבלתי מספקות אין לי ממש הוכחה חותכת כי היתה בגידה. לא ידעתי איך להתמודד מה לעשות ואז אחרי מספר ימים של חיבוקים ונשיקות אינסופיים מצידו החלטתי כי אני חייבת להתמודד אבל הנורא מכל הוא כי לא ידעתי עם מה להתמודד הוא מכחיש בכל תוקף ובראשי מתרוצצות מחשבות אינסופיות על הדברים הכי קיצוניים כמו שיש לו כבר רומן שנים שיש לו ילד ממשהי אחרת שהוא בוגד בי שנים והכדור פשוט התגלגל ללא שליטה בראש שלי. אני כל כך אוהבת אותו עדיין וכל כך רוצה להאמין. החלטתי כי אני מתנהגת כאילו ממש תפסתי אותו על חם בבגידה אני פשוט אתנהג כאילו קרה הדבר הכי גרוע למרות שאני לא יודעת באמת מה קרה. אחרי תקופה ארוכה של השלמה החלטנו כי ישנה ביננו אהבה גדולה ואנו לא רוצים לפרק את כל מה שבנינו שנים. מבחינתי היתה בגידה הוא מכחיש בכל תוקף. ולא מפסיק לומר כמה הוא אוהב אותי. הבעיה עכשיו היא האמון שלי בו. אני לא מסוגלת לחשוב שהוא לבד. מה הוא עושה? עם מי הוא מדבר בטלפון? עם מי הוא מצ'טט באינטרנט? למה לוקח לו כל כך הרבה זמן לשפוך זבל או ללכת למכולת? הוא כל הזמן נשבע כי אין כלום. איך מתתמודדים עם החשדות ? א י ך מ ש ק מ י ם א ת ה א מ ו ן ????????????? דבר טוב אחד יצא מזה הסקס מעולם לא היה טוב יותר. הוא אומר כי הוא מוכן לעשות הכל בכדי שנישאר יחד מה שרק אומר. ואני החלטתי כי ננסה להתמודד יחד כמו שהוא הציע ואם זה לא יצליח נלך לייעוץ. הבעיה היחידה עכשיו איך אני מאמינה בו שוב ????????????

שיקום האמון../images/Emo127.gif

כתבת שהיו רמזים עבים לבגידתו ואחר כך הכחיש.... גם לפני ה=מקרה= הוא אמר לך שהוא אוהב אותך בתדירות כזאת???? נכון את לא יכולה לתת בו אמון ממש כך!! גם אם הוא הולך להוריד אשפה.... לא יודעת אם אפשר ממש לשקם אמון, זה תלוי בו יותר מאשר בך למעשה. אבל את תמיד תהיי חשדנית ולא נראה לי שתאמיני בו כמו קודם. אגב יעוץ זה נפלא, אבל גם בשלב היעוץ או אחריו ההרגשה הפנימית שאולי הוא בוגד ואולי הוא משקר תמשיך לכרסם בך,,,לא חושבת שיש לזה תרופה. מקווה שהכל יסתדר לך.

בהמשך ל...

גם לפני "המקרה" בעלי היה אלוף בלהראות אהבה מחבק מגפף מפלרטט מחמיא פתאום מגיע מאחורי עם נשיקות בעורף ובצוואר ולחישות באוזן... זה מה שהכי מדהים שכל כך קשה לי להאמין שזה קורה לי - לי שכל הבנות מסביב קינאו בי על איך שהוא עושה לי מסג' בכפות הרגליים ומצהיר לפני כל העולם שאני היא האישה המושלמת שלו ופתאום ממש כמו פצצת אטום שנפלה לי על הראש. אני כבר לא יודעת מה לחשוב בחיים לא האמנתי שזה יקרה לי ועדיין אחרי הכל הוא מכחיש מה שהכי מדהים זה שלסלוח לו על מה "שכביכול" קרה לא היה קשה לי בכלל. אבל איך אני אדע את האמת? איך ???????????????

seeyou

New member
איך אני אדע את האמת?../images/Emo140.gif

יש פתגם שאומר "חשוב מה נעשה,נאמר....אבל חשוב יותר איך אנו מרגישים או מפרשים" (תרגום חופשי) גם רוצח הוא זכאי עד שלא הוגדר בבית המשפט אחרת! הוא לא חייב להוכיח שלא רצח-מי שמאשים אותו חייב להוכיח את זה. גם אם יש ספקות גדולות בקשר לחפותו הוא יצא זכאי! היו לך סימנים? היום אין בעיה כזו שלא ניתן להוככיח שהוא בגד בך-פשוט את לא רצית! Change your thoughts and you change your world. (Norman Vincent Peale)

נכון

נכון שאולי היה לי נוח לא לדעת בודאות שהוא בגד בי אבל... הסברתי שבראש שלי הוא בגד ועוד איך אני רק לא רציתי שמישהו יראה לי ממש תמונות/הקלטות וכו'... אני די השלמתי עם זה שהיה לו רומן למרות שכפי שאתה אומר הוא עדיין זכאי עד שלא הוכח אחרת אבל נראה לך שניתן לשקם את האמון האם אני אוכל לחיות בשקט עם זה שהוא הולך לאנשהו ואני לא נטרפת בבית ממחשבות או שנגזר עלי לחיות בסימן שאלה ענק כל החיים?

seeyou

New member
ניתן לשקם את האמון!../images/Emo24.gif

זה רק עיניין של החלטה שלך! מה גורם לך לשכב עם בעלך ולא עם גבר זר? נבון!! החלטה שלך בלבד! לכן אם תרצי בזה אפשרי!

אומברה

New member
"שמור אותי מאוהביי"...

מכירה את השיר? לא רוצה להיות אכזרית ובוודאי שאני לא יודעת אם הוא אוהב או לא, אבל... הגברים "המתוקים" הללו, שהם תמיד נופת צופים עם האישה? אלה הכי מפחידים אותי... יתכן מאוד שהוא בגד בך וזה לא אומר שהוא לא אוהב אותך, זה רק אומר שהוא רוצה עוד סקס או עוד קשר כלשהו, שחסר לו משהו... ואני מציעה לך שאם את רוצה תשובות, הניחי לבעלך ולמחשבות שמטרידות את מנוחתך ותלכי לטיפול בעצמך, שם את תצליחי להתמקד מה באמת מטריד אותך, שם ינסו לעזור לך להניח בצד את הבעיות "הקטנות" ויעזרו לך לשאול את השאלות הגדולות יותר, כדי שאף אדם לא יהתל בך וברגשותייך. יש שני סוגים של אנשים: אלה שיודעים את כל התשובות (או שלא רוצים לשאול) = הם לא שואלים... ואלה שלא מפסיקים לשאול. נראה לי שאת נמנית עם הקבוצה השניה, ששואלים... אז אם את רוצה קיצור דרך, כדאי לשאול את השאלות הנכונות. בטיפול יעזרו לך לשאול את השאלות הנכונות לך.

seeyou

New member
הגברים "המתוקים" הללו-../images/Emo6.gif

מצאתי בדיחה קשורה לטענתך... מספרים שביער המצב הפך לגן עדן כך ששועל התחתן עם ארנבת כעבור כמה חודשים היא יולדת 3 חזירונים!! כועס השואל ומתגרש ממנה.... הדוב פוגש את הארנבת ומוצא אותה מאוד מושכת וחושב בטח בשועל לא סיפק אותה ואז היא בגדה בו הוא החליט לנסות את מזלו וכעבור תקופה קצרה התחתנו... ושוב עוברים החודשים ולארנבת נולדים 3 חזירונים עם הרבה זעם הדוב מתגרש ממנה עוברים הימים והאריה פוגש את הארנבת...יפה-חיננית-עליזה,...מושלמת...ומחליט במקום לבקש את ידה!! אחרי זמן מה שוב נולדים לה 3 חזירונים.... מוסר השכל.....תמיד הגברים הם חזירים ולא חשוב איך הם נראים! יוסי

s h o o s h a

New member
רמזים עבים

על פניו אין לך כל הוכחה חותכת או הודאה או כל אינפורמציה אמיתית שתאשש את חשדותיך לבגידה. למעשה, את מזינה את עצמך בכל מיני תסריטים וכאילו מייחלת שאחד מהם יהיה אמיתי שתוכלי להרגיש כאילו פיצחת תעלומה מסתורית. קראתי את דבריך יותר מפעם אחת וניסיתי לבדוק בין השורות, המילים ואפילו האותיות היכן מסתתרת לה בגידה ולמעט ה"רמזים עבים" אותם הזכרת בתחילת דבריך, שלהבנתי, גם את אלו את קלטת יש מאין ויצרת לעצמך ענין להתעסק בו. אלא שההתעסקות בענין הזה עלולה להביא בסופו של דבר בדיוק למקום ממנו את כל כך חוששת. שנאמר "את אשר יגורתי בא לי". לדעתי הלא מקצועית עליך לפנות לטיפול וייעוץ אישי כדי לבדוק מהיכן מגיע החשד האובססיבי הזה שלך, אולי אפילו מין קנאות פנאטית לבן זוגך. ולא, לא אוהבת להיות אשת בשורות רעות אבל את עלולה להתמודד עם נבואה שמגשימה את עצמה. בהצלחה

למעלה