שיקום גינה...

lidor03

New member
שיקום גינה...

לפני ההודעה אני רוצה להגיד חג שמח לכוווווווווווולם! טוב אז שנה שעברה באמצע הקיץ סיימתי לבנות (לחפור) בריכת נו בגינה שלי, אבל היא נראת קטסטרופה עכשיו (אחרי החורף) אז מה שאני רוצה לעשות זה שבתחילת האביב אני יתחיל לשקם את המקום, אני צריך להוסיף לאזור *הרבה שקיי אדמה,טוף,אני קונה משאבה חדשה, הרבה מאוד צמחים (אני מכנית כמה לתוכ הבריכה (לא בעומק) זה בסדר? ואני פשוט עושה שיקום *אני מוסיף אדמה בגלל שהחברת קבלנות הדפוקה הזאת שמה לנו שמה ס"מ אחד של אדמה וכל השאר זה אבנים מההר שהשכונה שלנו בנויה עליו. נ.ב. אני רוצה גם להתקין מחשב השקייה לטפטםות איך עושים את זה (אל תגידו לי לפנות לאיש מקצוע!) יש לכם עצות בישביל?? תודה, וסליחה על האורך...

mazoneli

New member
אם אתה לחוץ אתה יכול לבוא לקחת

ממני (גליל מערבי) ואם לא המתן למפגש הפורום הבא

התקנת מחשב לטפטפות:

הולכים לחנות אספקת ציוד חקלאי. קונים צינור טפטפות, או צינור 16 וטפטפות לפי הצורך או שילוב של שניהם, ברזים חשמליים ומחשב השקיה. קונים גם צינור 16 לחוטי החשמל (או שמשתמשים בחלק מזה שכבר יש לך). מתקינים את מערכת ההשקיה, מחברים את הברזים החשמליים ליציאות של מחשב ההשקיה שקנית לפי ההוראות, ומכוונים את המחשב. מה עוד? כדאי למדוד כמה מטפטפת כל טפטפת ולפי זה לקבוע משך השקיה, ולא להתקין על אותו קו מתזים וטפטפות.

לִיאֲת

New member
דרך נוספת: לגשת למשתלה טובה

שגם מוכרת ציוד השקייה, ולקבל שם הסבר מפורט. אנחנו (טוב, לא "אנחנו". "הוא". האיש) מצאנו את הכלבו לגן בנחלים הוגנים מאד במחיר ומאד טובים בייעוץ, הדרכה וליווי. בהצלחה.

למעלה