שיקול קר...

touti

New member
שיקול קר...

האם אתם מרגישים שאתם בוחנים את הקשר בשיקול קר או חותכים קשר מאותו שיקול? האם נסחפים רגשית אחרי קשר שלא נראה מוצלח לעתיד או שמפעילים שיקול קר לאורך כל הדרך...

על שיקול חם ...

אני משלם עד היום . ושיקול קר לחלוטין אפשרי רק בגרמניה . נראה שיש כאן שיכלול של סוגי כדאיות וצריך לדרג אותם נכון . תני ללב לדבר ואח`כ לשכל , מין דינאמיקה כזו שמתנסחת כמישוואה מתמתית ועם הרבה סייעתא דשמיא לבטח תצליחי . להזכירך , ``רבות מחשבות בלב איש ועצת ה` היא תקום`` !

אם אני אתן ללב שלי

לדבר הוא לא יסתום.. זה בעיה.. אבל לצערי זה מה שאני עושה.. אני נכנסת לפעמים לקשרים שאני כמעט בטוחה שלא יצא מהם כלום אבל אני חייבת לנסות כדי שלא ארגיש החמצה חוצמיזה קשה לנו לוותר על חום ואהבה גם במחיר של אכזבה

נראה לי שהטרמוסטאט מקולקל ...

שבלולה יקרה. אולי את סתם טיפוס מתנסה או נועז . אבל את עלולה להתעייף מהר ולהשחק ... ואין חכם כבעל ... את 10 !!!

וזוהי דעת תורה:

האדמו"ר מצאנז בעל הדברי חיים זי"ע: "הראש והלב, הם שני כוחות מנוגדים, בעוד השכל מבין לפעמים על משהו שזה טוב וחיוני, הלב לא נמשך לזה, ומסרב להתעורר לפעולה. ואילו הלב לפעמים חומד למשהו שלא טוב, והשכל מבינה שזה מזיק ולא יעיל ולכן מסרב להתפנות לזה. איך עושים שלום בין שני הניגודים? בונים סולם בין המוח ללב, וכאשר המוח מבין על משהו שצריך לעשות אותו, הוא שולח באמצעות הסולם, שדר ללב ומעיר אותו מעצלותו שיפעול, גם במוח וגם בלב. ואילו כאשר הלב חומד משהו הוא משגר שדר למוח, המייעץ לו האם ראוי ונכון לעשות את הפעולה, וכך מתאחדים המוח והלב!."

בין ה- ../images/Emo129.gif ל- ../images/Emo23.gif שלי

יש קצר בתקשורת... כנראה אין מספיק אנטנות ננסה בסלקום ...

למעלה