שיקולים זרים.

שיקולים זרים.

אחרי תהליך ארוך שעברתי עם עצמי הבנתי שאנני מסוגל לחיות בארץ יותר.
מבחינה מקצועית, אין לי מה ל"הציע" לאף מדינה זרה ואיך שאני רואה את זה הדרך היחידה עבורי להגר היא להינשא עם זרה.

העניין הוא שיש לי בעיה עם הרעיון שהמיינד משפיע על "שריר" הלב. אם לסכם, יש כאן עניין או בעיה מוסרית. לא בא לי לשקר לאף אחת,גם לא לעצמי. (בסדר הזה)

תובנות או עצות יתקבלו בברכה. תודה.

1151986

New member
יש עוד אפשרויות הגירה

כמו למשל לימודים .. ויש אופציות נוספות, צריך לעשות קצת שיעורי בית ותוכל למצוא אותן. אינני יודעת לאיזו מדינה אתה רוצה להגר או מה הרקע שלך וכו .. אבל סתם לידע כללי .. ישנן אפשרויות נוספות

את עניין הלימודים ניסיתי בעבר

הרפתקאה די בעייתית מבחינה כלכלית.
תודה.

prizman

New member
אתה ממש לא חייב אזרחות זרה.

תבדוק גם אפשרות של תושבות או סתם אשרת שהיה לזמן ארוך. עדיף עם רשיון עבודה אם אתה צריך ו/או מעוניין לעבוד.
מגוון האפשרויות כנראה יותר רחב ממה שאתה חושב.

אתה יכול להרחיב על עניין התושבות?

אשרת שהייה לטווח ארוך זו לא אפשרות שהייתי פוסל על הסף אבל יש בה אלמנט של טרטור וגם הוצאה כספית, לא? צריך כל חצי שנה לצאת מהמדינה שבה אתה שוהה ולהיכנס שוב, יש סיכון להיות מסורב בכניסה החדשה....?

prizman

New member
אין מה להרחיב.

בכל מדינה התנאים שונים, תצטרך להשקיע קצת ולבדוק מה הדרישות בכל מקום ואיך אתה יכול לעמוד בהן.
אני לא חי בישראל כבר 9 שנים, האזרחות היחידה שלי היא ישראלית ואין לי תושבות בשום מקום בעולם.
אם ארצה לעבור למערב אירופה אבדוק מה דורשים ביוון או פורטוגל נניח ואח"כ אוכל לשהות בכל מדינה עם דרכון אירופי.
בארה"ב אולי כן אתחתן לצורך שהיה. זה הכי פשוט. לא מדובר בהצהרת אהבה, זה ביזנס ויש עו"ד שמתמחים בזה.
מחלומות על הגירה לא יוצא כלום, צריך לפעול באופן מעשי.

למעלה