שיקאגו הופ

ohli

New member
חשוב!!!!

ממש עכשיו בערוץ 3 יש תוכנית שנקראת שיקגו הופ ויש שם רופט ילדים עם טוראט. מי שיכול תכנסו ותראו..רק עכשיו אני רואה את זה ומיד נכנסתי לפה.. תהנו אורי

moribat

New member
זהו...שבעקבות הפרק הזה, קפצתי

לפה. ורציתי לדעת.. האם בשעת ריכוז הסיכויים להתקף קטנים? או שמא זה רק במקרה הספציפי שתואר בפרק, רופא ילדים בשעת ניתוח?

ohli

New member
האמת היא

שלי , כשאני מרוכזת ההתקפים פוחתים מאוד לעיתים עד היעלמות! הלוואי ויכולתי להיות מרוכזת תמיד..

moribat ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ידוע שהלוקה ב"טוראט" כשהוא מרוכז..ישנם פחות "טיקים"...ולא הייתי קוראת לזה התקף.

בוקר טוב לכולם!!!!!!

נדמה לי שלפני כמה חודשים תירגמתי מאמר של אומן פופ שיש לו את התסמונת ואז בשעת הופעה הוא שולט על הטיקים שלו אבל אחרי זה זה בא בריבית דריבית. יש גם מהסיפורים מהטורטניקים שלנו שאלה שיכולים מתאפקים בביה"ס אבל כשהם הביתה זה בא להם במנה כפולה ומכופלת. עדיף לא להתאפק כלל ולנהוג בצורה הכי טבעית בעולם. אני יודע שזה קל להגיד אבל קשה לבצע. משה

moribat

New member
איך כן נקרא המצב הזה..?

מצטערת, השתמשתי במה שמוכר לי....טיקים אתם מכנים זאת?

tzevikag

New member
שיקאגו הופ

אתמול בלילה היה פרק מדהים של שיקאגו הופ על רופא מנתח שיש לו טוראט. היה מאד מעניין ומאד אמיתי לראות איך ההורים של התינוקת שהוא היה צריך לנתח מתרגלים לרעיון הטוראט והכי מעניין היה לראות את התגובות השונות של הרופאים שמצטיירים כי מבינים יותר.

נטלי273

New member
מה שאהבתי בתכנית זה ההכרה בטוראט

לא כולם מכירים ויודעים איך להתמודד ,בהתחלה גם הרופאים הסתיגו מהטוראטניק,וכולם היו דרוכים בניתוח כדי לראות אים הוא יעשה איזו תנועה לא רצונית במצב כזה קריטי. מה שעוד היה נחמד בתכנית,שהמנתח עים הטוראט אמר ,שהיה לו מוזר ללא טיקים בזמן לקיחת התרופה,והוא הרגיש שונה. היה מעניין מאד.

tzevikag

New member
התאפקות

אני למשל לפני הכדורים (קלוניריט) הצלחתי להתאפק כמעט לגמרי אבל בערב או כשהייתי לבד זה היה חזק במיוחד. הסבר לכך קיבלתי מרופא שאמר שבגלל שזה בעיה פיזיולוגית לא ניתן לעצור את זה לבד וכשמתאפקים זה רק צובר כוח.

השגיא

New member
אמא שלי התקשרה לספר לי על התוכנית

היא סיפרה שהיה מאוד מאוד מענין, ושראו את הרופא (עם הטוראט), עם כל מיני בעיות אחרות שקשורות בטוראט, לא רק טיקים, גם התפרצויות זעם וכל מיני מוזרויות... אם מישהו הקליט, אשמח מאוד להשאיל ממנו את הקלטת גלית

למעלה