שיקאגו - בית ליסין

The Boy From Oz

New member
שיקאגו - בית ליסין

מישהו פה קנה כרטיס להצגה? אתמול הייתי בהצגה בבית ליסין והייתי בשוק שראיתי מה המחיר... בעליה ובאולם 275 שקל וביציע בסוף בסוף 170 וכן.. המחירים הם לכרטיס 1 זאת אומרת שאם זוג רוצה לצאת לבילוי הוא צריך להוציא 550 שקל נראה לכם הגיוני?

Nir5L

New member
אממ

אני מתכוון ללכת.. ובאמת המחירים נורא מוגזמים, ותחשוב שיש אנשים שקונים יותר מ2 כרטיסים... שזה ממש בשמיים. על 4 אנשים הם עושים 1000 ש"ח! ... בכל אופן אני מתכוון ללכת אבל לא לקנות במחיר מלא, בטח יש מבצעים בהסתדרות המורים וכו'...

שגיא ק

New member
תגובה

אני ביקשתי כרטיסים לשיקגו ליומולדת.. וכמו שניר אמר יש הנחות ומבצעים , אבל זה עדיין מאוד יקר.. נקווה שזה יהיה שוהה את המחיר.

המחיר שווה ערך ועומד בצורה ישירה

עם המחיר המקובל להצגת מחזמר מעבר לים.תעשו חשבון. תוסיפו לכך,שגם בארץ אפשר להשיג כרטיסים של הרגע האחרון בזול,במקומות כמו הדרן וקסטל,ושכמעט אף אחד לא משלם מחיר מלא,כי הרוב קונים דרך מבצעים,דרך ישראכרט,ויזה,הסתדרויות שונות,עמיתי חבר,ועוד ועוד ועוד,ותגיעו למשוואה הסופית.

ווף

New member
אני יוגע שלעמיתי "חבר"

זה עולה בסביבות ה 150 ש"ח..גם לא זול.. אבל יחסית לקאסט אני חושב שזה שווה את המחיר... ואולי המחזמר הזה יעלה סוף סוף את הרמה של המחזות זמר בישראל..

barmiz

New member
הסבר למחיר..

המחיר עומד על 275 ש"ח בגלל שתקציב ההפקה הוא 2.5 מיליון ש"ח. וזה למה? כי משרד החינוך הודיע שאם מחזמר יופק בעלות של לפחות 2.5 מיליון ויהיו בו לפחות 40 משתתפים, אז הוא יתמוך בו. ומה עשתה ציפי פינס? תקציב ההפקה הוא 2.5 מיליון יש 20 שחקנים ורקדנים, ו-20 נגנים. חוכמה גדולה, עמדה בדיוק על הסף. כשבכל דבר כתוב "לפחות" היא שמה בדיוק את הכי מעט.. בקיצור המחיר יקר כדי לכסות את 2 המיליון שהושקעו.. (השד יודע על מה) כי לפי מה שזכור לי גבירתי הנאווה הופק בתקציב של מיליון אם לא פחות, וכרטיס עלה סביבות ה-200 ש"ח.

שגיא ק

New member
בר..

תיקון קטן ומשמעותי: כרטיס ל"גבירתי הנאוה" ברמה א' עלה 270 שקל, שזה כמעט אותו דבר עמו רמה א' בשיקגו.

40גבי

New member
תום מצד אחד זה נכון...אבל

הקהל הישראלי לא מרוויח דולרים או פאונדים לכן המחירים יקרים מידי , זו גם לא הופעה מיובאת ולא צריך להטיס את האומנים ולשכן אותם בבתי מלון. ההנחה כאילו לכולם יש הנחות גם היא מוטעית , אני למשל שילמתי ללורד אוף דה דאנס מחיר מלא , כי מה לעשות ואני לא מורה ולא שוטר.. ואפילו לא בוגר בית צבי
כדי להגיע ל100 כוכבים בכרטיס האשראי צריך לקנות באיזה מליארד שקל..... ונניח שאנצל 100 כוכבים למופע אחד הרי בודאי לא יהיה למופע הבא.... בלורד אוף דה דאנס במופע שאני הייתי היה אולם שליש ריק , לא יודע מה היה בפופעים אחרים , ואין לי ספק שזה בגלל מחירי הכרטיסים. גבי

python 4

New member
הייתי בלורד אוף דה דאנס

יום שני בחיפה, והאולם היה מלא עד אפס מקום.. וכן, קנינו כרטיסים במחיר מלא.

אניטה007

New member
python תגיד ...

איך התרשמת ? קראתי ב-YNET ביקורת פשוט מזעזעת (וזה בלשון המעטה) על ההפקה של לורד אוף דה דאנס שהציגו בארץ. המבקרת קטלה כל חלק במופע,אמרה שזה היה בזיון ושהגיעו רק רקדנים מסוג ז' , להבדיל מרקדנים שמופיעים ברחבי אירופה.

MikMercury

New member
../images/Emo5.gif

אני יכולה להגיב? כן, היה די מזעזע. לא האמנתי למה שאני רואה מולי, רקדנים מסוג ז' זו מחמאה לקאסט שהגיע לארץ. הרקדניות רקדו באופן סתמי ותמיד היה להן חיוך טפשי ומזוייף מרוח על הפרצוף, חסרות כל חן ועידון, וכך גם שתי הסולניות-הצוענייה ואהובתו של הלורד, שהיו אמורות לייצג ניגודים מוחלטים ואני לא הבחנתי בשום הבדל משמעותי ביניהן, חוץ מהלבוש. ה"צוענייה" עשתה את אותו צעד, ירידה לשפגט ומישוש של הירך אולי ארבע פעמים במהלך הריקוד שלה! ובכלל, אני בטוחה שלפחות חלק מהכוריאוגרפיה שונתה מהמופע המקורי, היא הייתה יחסית חלשה ומחזרו צעדים על ימין ועל שמאל. אבל הגרוע מכולם- הלורד עצמו. ציפינו למישהו שלפחות ידמה במעט למייקל פלאטלי, הרקדן המהולל בעל העוצמה, החן ורגלי הזהב, וקיבלנו...נסיון חיקוי זול. כל דבר לגביו היה מזוייף. כל צעד שעשה נראה לא במקום ולא שייך. ישבתי יחסית קרוב לבמה (עברתי מקום ממש לפני שהמופע התחיל, היו המון מקומות פנויים), והוא יצר אתי קשר עין...הוא ראה שאני לא ממש מתהלבת, וכל הזמן ניסה להשיג ממני איזשהו תגובה חיובית,חייך אליי, עשה לי פרצופים של Oh, come on, will ya? אבל זה לא ממש הצליח... נקודות אור- "לייצנית החצר" המתוקה הייתה כמעט זהה למקורית ועשתה עבודה טובה, וה"באד גאיי" נתן הופעה מחשמלת. ת'אמת, קיוויתי שהוא ינצח בסוף במקום הלורד... לסיכום, בתור מעריצה מושבעת של המופע המקורי ושל פלאטלי, אל תבזבזו הון תועפות על הדבר הזה, עדיף להוציא את המופע המקורי בוידאו או בדיוידי, או לקנות אותו. שם יש קסם אמיתי.

python 4

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמסכים עם כל מילה..

אכן מאכזב. אני אומנם לא מומחה למחול, אבל זה בהחלט לא אותו דבר כמו שהיה במופע שראיתי ב- DVD (יש לי את feet of flames, וראיתי גם את lord of the dance המקורי). לא אהבתי, וזו היתה סתם הוצאה של כסף. אגב - לדעתי ליצנית החצר היא לא סתם דומה למקורית, היא המקורית, אבל היא היחידה המקורית בקאסט.

40גבי

New member
ממש לא מסכים - היה מופע נפלא

אני אדם מאוד ביקורתי בדרך כלל ולדעתי היה מופע נפלא מובן שמייקל פלייטלי יש רק אחד , ומה לעשות לא ציפיתי לרקדן כמוהו. הלהקה היתה מצויינת לדעתי , כולל תלבושות ותפאורה מהממת , יש לי את הדי וי די הזה וגם את פיט אוף פליימס. לפני שנה למשל SPIRIT OF THE DANCE היה באמת מזעזע עם רקדנים סוג ז' , אבל בלורד ממש נהניתי. גבי

אניטה007

New member
תום, הרשה לי להזכיר לך

וזה בהמשך להערה שלך "עם המחיר המקובל להצגת מחזמר מעבר לים.תעשו חשבון" שמעבר לים, במקומות בהם מעלים מחזות זמר מושקעים באמת, המשכורות ביחס לעלות הכרטיס הרבה יותר גבוהות מאשר בארץ! אז אין שום מקום להשוואה, כי יחסית למשכורות בארץ, המחיר לכרטיס לשיקגו פשוט מופרז.

תגלית

New member
קניתי כרטיסים דרך הסתדרות המורים

באמת יותר בזול. מיקום א' עולה 180 שקלים, מיקום ב' - 150 שקלים. אני הולכת למופע של ה- 1.12. האמת? כולם יודעים שאני באמת מחכה למשהו גדול אחר בתאריך הזה... נו.... אבל שיקגו נוסח ישראל? את זה אסור לפספס. וזה גם עולה פחות מלורד אוף דה דאנס.... שעשו לי תרגיל מלוכלך בהסתדרות המורים.... אבל זה לפעם אחרת. נכון, גבי?

40גבי

New member
כן תגלית כל אחד והבעיות שלו....

ואני כנראה אתחיל במסע הנצחי של "עם מי ללכת"
אגב קנית לבית לסין או למשכן? גבי

VAMPhantom

New member
מזל-טובבבבבבבב!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

תתחדשי ובטוח שתהני מהקניה!

The Boy From Oz

New member
לא משנה מה תגידו הכרטיס יקר מאוד

ללורד אוף דה דאנס אני יכול להבין במידה מסוימת כי הביאו את זה מחו"ל אבל מופע עם שחקנים ישראליים שמועלה בארץ באולם בארץ על מה אנחנו משלמים? אני חושב שזאת ממש סחיטה ויש גבול. אם כל הכבוד אני ראיתי את המחזמר מלך האריות בניו יורק בברודווי ומגיע לו הרבה יותר קרדיט ממה שמגיע לשיקאגו אומנם לא ישבתי שורה ראשונה וגם לא אחרונה אבל קניתי את הכרטיס ביום של המופע באולם של המופע ב20$! זה הכל... אז אם זה עלה לי 90 שקל אז למה שיקאגו במקום הכי גרוע צריך לעלות כפול? מקווה בשבילם שיבוא קהל, ושהם יורידו את המחירים בהקדם.

למעלה