../images/Emo5.gif
אני יכולה להגיב? כן, היה די מזעזע. לא האמנתי למה שאני רואה מולי, רקדנים מסוג ז' זו מחמאה לקאסט שהגיע לארץ. הרקדניות רקדו באופן סתמי ותמיד היה להן חיוך טפשי ומזוייף מרוח על הפרצוף, חסרות כל חן ועידון, וכך גם שתי הסולניות-הצוענייה ואהובתו של הלורד, שהיו אמורות לייצג ניגודים מוחלטים ואני לא הבחנתי בשום הבדל משמעותי ביניהן, חוץ מהלבוש. ה"צוענייה" עשתה את אותו צעד, ירידה לשפגט ומישוש של הירך אולי ארבע פעמים במהלך הריקוד שלה! ובכלל, אני בטוחה שלפחות חלק מהכוריאוגרפיה שונתה מהמופע המקורי, היא הייתה יחסית חלשה ומחזרו צעדים על ימין ועל שמאל. אבל הגרוע מכולם- הלורד עצמו. ציפינו למישהו שלפחות ידמה במעט למייקל פלאטלי, הרקדן המהולל בעל העוצמה, החן ורגלי הזהב, וקיבלנו...נסיון חיקוי זול. כל דבר לגביו היה מזוייף. כל צעד שעשה נראה לא במקום ולא שייך. ישבתי יחסית קרוב לבמה (עברתי מקום ממש לפני שהמופע התחיל, היו המון מקומות פנויים), והוא יצר אתי קשר עין...הוא ראה שאני לא ממש מתהלבת, וכל הזמן ניסה להשיג ממני איזשהו תגובה חיובית,חייך אליי, עשה לי פרצופים של Oh, come on, will ya? אבל זה לא ממש הצליח... נקודות אור- "לייצנית החצר" המתוקה הייתה כמעט זהה למקורית ועשתה עבודה טובה, וה"באד גאיי" נתן הופעה מחשמלת. ת'אמת, קיוויתי שהוא ינצח בסוף במקום הלורד... לסיכום, בתור מעריצה מושבעת של המופע המקורי ושל פלאטלי, אל תבזבזו הון תועפות על הדבר הזה, עדיף להוציא את המופע המקורי בוידאו או בדיוידי, או לקנות אותו. שם יש קסם אמיתי.