שיפשופים

gidi34

New member
שיפשופים

התחלתי לגלוש, גם על בוגי וגם בגלשן גלים ניהיה לי אדמומיות בבטן מהשיפשוף בגלשן ניסיתי לגלוש עם לייקרה וזה לא עוזר.. מה עושים? זה רק אני? תודה

PinkyRaSta

New member
שיפשופים זה 1 הקטעים הכואבים בגלישה

אם אתה עם לייקרה לא אמורים להיווצר שיפשופים. תבדוק שהיא לא עולה לך למעלה בזמן הגלישה ותסדר אם כן. או שאולי הלייקרה עצמה לא טובה. אני לא יודעת למה זה קורה אבל יש את הימים שיש מלא שפשופים ויש את הימים שאין בכלל <גם עם לייקרה> וזה לא קשור לזמן הסשן.. ככה שאני לא יודעת מה להגיד לך. אולי אתה לא שוכב נכון ונשען יותר מדי עם הבטן. כשאתה שוכב על הגלשן תשמור את הרגליים שלך צמודות ותניח אותן על הגלשן וכשיש לך הזדמנות לשבת אז תשב על הגלשן <נגיד כשאתה מחכה לגל>.

Breakable

New member
נכון...

ניסיתי למצוא הסברים הגיוניים לדבר הזה ועליתי על משו שיכול בכלל להיות לא נכון.. בגלל המלח והמים העור/ הליקרה "נדבקת לגלשן/שעווה" ואז כשאתה חותר אתה זז.. גם בבטן ואז יש גירוי ואם זה עם ליקרה הליקרה עושה את הגירוי.. אבל כמובן הכל פרי מוחי =\

ILANA360

New member
לכם עוד יש מזל

לי תמיד היה מישתפזף בירכיים ..כשההיתי יוצאת מהמים היתה לי הליכה כאילו עכשיו אנסו אותי במים..זה כזה מעצבן והשאר סימנים:(

Dark faith

New member
ממש לא רק אתה.....

ואנחנו הבנות יותר מסכנות, בית החזה שלנו גמור אחריי גלישה....
לא לבכות

cyb3rmaniak

New member
זה בדרך כלל עובר כשאתה לומד

לחתור ולשכב על הגלשן בצורה נכונה. בהתחלה היו לי כמה ימים שלא יכלתי אפילו להכנס למים כי היה כואב לי בטירוף לשכב על הגלשן. חלק היה גירוי, וחלק היה הלחץ שהגלשן היה מפעיל על החזה. זה יכול להגרם מזה שדווקא אין לך שעווה מספיק על הגלשן ואז אתה מחליק, אבל עדיין משתפשף מהשעווה שכן יש לך. אם לייקרה לא עוזרת (והיא אמורה...), נסה ללבוש טי שירט. היא אמנם תזוז יותר במים ותעלה לך קצת, אבל היא יותר עבה מהלייקרות והיא תרחיק אותך מהשעווה והחיכוך כנגד בד כמו כותנה, גם כשהוא רטוב הוא קטן יותר.

jKiTTiE

New member
תאמת אין לי ממש את זה

חוץ משפשוף ביריכיים שהיה לי בגלל שגלשתי עם מכנס גלישה קצר...

jKiTTiE

New member
דווקא לא כזה קריטי חוץ

מהקטע של השיפשופים... עם מכנס גלישה רגיל אנלא ממש מסתדר אני כל הזמן צכה להרים אותו בין הרגלים כזה שאני יוכל לשבת...ואז הוא עולה לי עד הפופיק =\

PinkyRaSta

New member
כן.

עם גלישה ארוך אני בכלל לא מסתדרת.. אני לא מרגישה את הליש כשהוא מתחיל להסתבך סביבי ופעם 1 הייתי פול זמן מתחת למים כי לא יכולתי להתרומם כי הליש קשר אותי כזה. והמכנס באמת עולה ולא נוח בכלל ולשבת גם.. חח פעם נקרע לי המכנס בתחת כזה ולקח שנה עד ששמתי לב. הכי טוב זה עם מכנסון של בגד ים או עם תחתון. מכנס גלישה קצר אחרי איזה שעה<תיים> של גלישה מתחיל לעשות שפשופים וזה כואב.

jKiTTiE

New member
חחח וואו מזל שלא טבעת! חח

אני מקווה שרשמתי נכון חחח לא משנה... המכנסון והתחתון כל הזמן נופלים לי =\ הפיתרון היחיד שיש לי זה או בוקסר או מכנס גלישה ול"סבול" טיפה..חחח

Black Soul Om

New member
שמן קיק על הפיטמות...

סתם סתם יא גנוב שים לייקרה ואם זה לא עוזר תנסה דובון צבאי

למעלה