שיפרנו את האתר...

יפה!...

אבל אני עדיין חושבת שצריך לסנן את כל הכתוב "אנחנו חולות על שוטי הנבואה" ובלה בלה בלה זה לא מתאים בגרוש... זה צריך להיות נקי בלי דעות אישיות... ואם יש דעות אז שהם יהיו יותר מעמיקות

ושוב אני אומרת ביוגרפיה תעזור מאוד!

דיסקוגרפיה מסודרת גם תועיל לשנות את הצבעים זה הכרחי את יכולה גם להוסיף כזה בשער חדשות מתחלפות וזה יהיה מידע על האירועים הקרובים של הלהקה...

Holy Man

New member
בקשר לאתר שלך

קודם כל ...זה באמת יפה שאת מנסה לעשות אתר על הלהקה האהובה עליך אבל יש כמה בעיות קטנות... 1. אל תשימי דעות אישיות על חברי הלהקה באתר ... לא מיקצועי 2. אל תוסיפי בדיחות ודברים שאינם קשורים ללהקה... 3. תנסי למצוא כמה שיותר פרטים לגבי חברי הלהקה היכן ניפגשו איך התחברו יחד ממתי הם מופעים ביחד - למה דווקא המוזיקה הזאת וכו' ... שייתן הרגשה של ראיון כאילו שמדובר כאן באתר הרישמי שלהם בו הם מתראינים וכו' 4. את חייבת לשנות את הצבעים של האתר ככה שיהיה ניתן לקרוא אותם... 5. תעשי תפריט קל יותר לניווט באתר... 6. תבדקי שכל הדברים באתר נכונים וללא שגיעות כתיב או תוספות מיותרות ( במילים של השירים בשיר ידיעה הוא מופיע 3 פעמים... ) 7. תעדכני ותוסיפי כל יותם דברים לאתר... מקומות שבהם יופיעו בקרוב... מחירים של ההופעות שלהם - וטל להזמנות עם יש... 8. ולעשות את זה מהלב ולא כדי שיהיה משהו... ובהצלחה זה הכי חשוב...

Holy Man

New member
זה מעליב...

כן הצגתי את עצמי... ולדעתי איתך שיחקתי את המשחק הזה" הוצא מהקשרו " בכל מקרה... אני יציג את עצמי שוב עם מישהו פיספס... שמי אוקטביאן קרמר אני גר באשדוד אני בן 21 בדיוק השתחררתי מהצבא לפני פחות מחודש... וגם לי שוטי הנבואה עושים טוב על הלב... הרבה טוב... היי לכולם...

אה נכון!! אהלן אהלן שוב

אתה לא צריך להעלב במיוחד לא ממני... לא שיחקתי איתך את המשחק... עובדה גם אותי אתה לא זוכר... אבל לעומת זאת אני זוכרת אותך..אתה זה שחשבת שאתה הכי גדול בפוורום נכון?

למעלה