שיפסיק במיידית!

שיפסיק במיידית!

חד משמעי! שימצא עבודה בבוקר, מנסיון אני מתריעה בפנייך כי חיי הנישואין שלך אכן יירדו לטמיון, עבודה בלילה משבשת כל אפשרות למערכת יחסים נורמלית ותאמיני לי יש לי המון נסיון בתחום בעלי עובד בלילות וחיי הנישואין שלנו בקרשים. לא חסרות עבודות בשעות הבוקר,עבודות עם משכורות יפות, שעות נורמליות כך שיש זמן למשפחה ולבילוי משותף. מה גם שכל עול הבית נופל על כתפייך כיוון שהוא בטח ישן רוב היום. תפסיקי את זה ועכשיו! לפני שיהיה מאוחר מדי! בהצלחה!

*יערית

New member
קוראת ולא מאמינה!!!!!!!

האקס שלי עבד משעות הבוקר המוקדמות עד 5 בצהריים ולא נטל בשום חלק מעבודות הבית כי גם גם ככה היה גמור מהעבודה שלו, אז אתן חושבות רק על מטלות הבית?בעוד שהגבר לא מתפנק וחושב איך להתפרנס! אני בטוחה שבתקופה כזו גם לו לא קל ומה שיש לאישה לעשות זה לעודד לתמוך ולעבור את התקופה הקשה הזו יחד ולא להקשות עליו, למה להערים קשיים יותר? יש תקופות טובות ויש תקופות רעות..לפחות הוא לא יושב בבית כל היום "ומשגע אתכן!" תפרגנו מעט...גם אם הוא לא עם הילדים..הרי המטרה שלכם היא משותפת, אני בטוחה שמי שעובד בלילות לא מתענג על כך..ובטח קשה לו לא להתראות עם הילדים,אבל בדיאבד לפעמים אני יכולה להבין גברים ש"בורחים" מהבית.. דורשים מהם יותר מידיי ..ולדעתי יש דברים שלא יכולים לדרוש מאף אחד אם עושים עושים, שוב ,כי הרצון הוא משותף ויש אהבה וכבוד לצרכיו של האחר. במקום לתת לה עיצות אחיתופל..אולי כדאי לעודד אותה שזו תקופה קשה, ועדיף לקסוס ציפורניים מאשר לקסוס עצים לחימום כי אין כסף!

karin45

New member
עבודות ליליות...

נראה לי שאנחנו מתמודדות עם אותה הבעייה... "בן הזוג עובד לילה" מתוך כורח הנסיבות מתחילה עבודת לילה... ולאחר מכן זה הופך לדרך חיים... יערית, נכון כשצריך להביא כסף הביתה מוכנים להתפשר... אבל… כשעבודת הלילה הופכת לדרך חיים (ובדרך כלל זה קורה, מההתפשרות הופך לדרך חיים) הוא מתנתק מהילדים, מהאישה, הזוגיות מתפוררת והוא לא שם כשצריך אותו (ואני לא מדברת על עזרה בבית, זהו פרט קטן לדעתי). אחרי שכל עבודות הבית מאחוריך, הילדים ישנים ואת לבד, ערב ערב מוצאת עצמך מול הטלוויזיה, מכינה לעצמך כוס קפה ואת לבד, אין לך עם מי לשוחח, לספר איך עבר יומך ובסופו של אותו ערב נכנסת למיטה ריקה וזה חוזר על עצמו יום יום, לילה לילה ואת מתעוררת בבוקר נוסעת לעבודה חוזרת ושוב הוא איננו שם. לכן מבינה את תגובתה של מירי ואת הדאגה של חגית, אני בתוך זה כבר המון המון שנים ובאמת שזה לא קל.

ש ר ו ן M

New member
אכן זה לא קל ...

מנסיון ... אבל במצב של המשק היום צריך לברך שיש בכלל עבודה נכון, הבעל לא בבית ולא עוזר ולפעמים נמצאים לבד מול הטלויזיה אבל עדיין יש שבתות וימי שישי ואפשר לנצל כל רגע פנוי כדי להיות ביחד את כותבת שהוא לא שם כשצריך אותו .... ואני לא חולקת על דברייך אבל נראה לי שהוא לא שם כי הוא צריך להביא כסף והוא צריך לדאוג לילדיו ואני בטוחה שהוא לא נהנה מזה ושהוא היה רוצה להיות איתכם ואפילו לעבוד שעות נורמליות שיהיה לך בהצלחה

מנסיון...

ולפעמים, לבעל עבודה רגילה ושעות רגילות והכל רגיל ונמצאים ביחד אבל מרגישים לבד.........

karin45

New member
את צודקת, אבל...

עם עבודת הלילה היא זמנית בלבד... אך לצערי האנשים שעובדים בלילות מתמכרים לעבודה זו וכן נהנים ממנה ולא מוכנים לוותר ולחפש עבודה בשעות רגילות וכשמגיעים לשלב של מודעות למה שקורה סביבם זה כבר מאוחר. ודבר נוסף... שעות הלילה, החושך, השקט מביא את אלו העובדים לילה לחשוב על אינטמיות וקיים הסיכון להתפתחות של קשר אחר (תגידי לי שזה קורה גם בשעות היום, נכון) אך אלו שנמצאים בחוץ בלילות נוח להם יותר, לא צריך לחפש תירוצים, סיפורים, טלפונים כי בשעות האלו כולם ישנים וחושבים שבעצם לא נהנה מעבודתו בסך הכל רוצה לפרנס את משפחתו.

*יערית

New member
קרין.....

כאשר את נכנסת לחרדה מכך שבעלך עובד לילות ויכול להיות שיפתח או יחפש קשר אחר בזמן שהוא עובד וזה קל יותר..אני מסתכלת עלייך בתור בת זוג,למה חשדות? למה להפליג במחשבות?האם הוא צריך לחפש קשר אחר?האם חסר לו בבית? ולמה הוא מחפש עבודה רק בערבים? הכל טוב ויפה...אנחנו הנשים עובדות ומטפלות בילדים ובמשק הבית.. טוב עד כאן זה מובן..ופתאום אנחנו מחפשות סיבות להעלמות של הגבר שלנו,למה הוא לא לידי בטלויזייה,למה הוא לא מספר לי ,למה הוא לא מדווח לי, בקיצור הוא צריך לענות לכל הצרכים שלנו.... לא כך! זה שאת אשתו זה בטח דבר מקסים לכשעצמו(אז את בטח לא רוצה להיות מובנת מאליו)כך גם הוא!ולכן אולי כדאי לברר עינינים מדוע הוא מוצא לעצמו לעבוד רק ערבים?מדוע הוא לא מוצא זמן משותף עבור הזוגיות שלכם? כדאי להגיד דברים החוצה...ולא לשכוח לפרגן וללטף!!!!!!! בהצלחה!

חגיתת

New member
מנסים להסתדר עם העבודה...

יערית שלום, אולי לא הבנת אותי טוב, אני לא מפחדת שהוא יחפש קשר אחר, לא זו הבעיה שלי בכלל ,הבעיה שלי שאין לנו זמן ביחד , הוא התחיל לעבוד בערבים מכיוון שהוא לא מצא משהו אחר, והוא מנסה לפתח קריירה בכיוון אחר. אבל לאחר השיחה שהייתה לנו, הוא התחיל לקחת יום חופש פעם בשבוע ככה שיש לנו סוף סוף זמן להיות ביחד , השבוע הבאנו בייביביטר ויצאנו לים בלילה היה ממש כייף, אז יש לציין שהוא הבין על מה אני מדברת והוא משתדל לצאת לעבודה קצת יותר מאוחר ולהיות איתנו קצת יותר. אני מקווה שזה יעזור לנו. תודה .

karin45

New member
באיחור... אבל מקפיצה ...

אנא הסתכלו על שירשור של ינשוף לילה - "יומנו של נהג מונית"... בהמשך לשרשור זה... karin

למעלה