שיפור תמונות

azmerlin

New member
שיפור תמונות

Well after the discussion here last week about photo quality I could not hold back and did some tests on my photos from my safari to Sinai. I have posted the results on my site for you to look at and see the amazing changes,did not take all that long after I got the hang of it, compare the full photos to the small ones which are derived from the originals, all it takes is some software coulor filtering. איל

בובי

New member
גם אני חיפשתי לפני כמה ימים תוכנה

לפילטור תמונות במקרה שלי תמונות דיגיטליות מה שהמליצו לי זה על תוכנה באתר הבא המיועדת בעיקר למצלמות דיגיטליות אך זה יעשה את העבודה גם על התמונות שלך יש שם המון פילטרים ואתה גם יכול לכייל חלק מהפילטר באתר הבאhttp://www.qbeo.com/index_qbeo.php3

azmerlin

New member
במקרה ו...

תרצה לרשום את התוכנה: Name: Free Company s/n: 26NL59HNS7W7FQFFPTMG

הקרפיון

New member
טרחתי לבדוק, והתוכנה בתשלום

אפשר לעקוב אחרי הלינק המקורי ודרך אגב, shareware גם היא תוכנה בתשלום. מדובר פה, לפי מיטב הבנתי, בקוד שימוש לגרסה לא מוגבלת כלומר מוצר שהוא בתשלום.

קותי

New member
אז באמת לא הבנתי את קריאתך למחיקה

מה לא בסדר בלהצביע על לינק למקום שבו ניתן להוריד תוכנה? האם האתר שעליו הצביעו היה אתר של הורדת תוכנות לא חוקיות? האם מישהו המליץ להוריד את התוכנה ולא לבצע את הרישום, או התשלום, או כל דבר אחר שמתבקש? רגישות לזכויות יוצרים על תוכנה היא בהחלט דבר חיובי אבל לא צריך לצעוק בכל פעם שמדובר על הורדת תוכנה מהאינטרנט (אלא אם אתה יודע שזה אתר של הורדה לא חוקית, ואז אני מסיר את הכובע).

בובי

New member
הסבר קצר

התוכנה היא חוקית והאתר חוקי למהדרין. התוכנה מוצעת לניסיון ל 30 יום ואחריו אתה מחליט אם היא טובה לך או לא והאם לקנותה או לא. הקצף יצא על המספר הסידורי שצורף שהוא מפצח את התוכנה והיא נהית כתוכנה ששלימתה עליה ותעבוד ללא הגבלות כל שהם.

למעלה