שיפור פני הישוב

שיפור פני הישוב

לכלל התושבים בכלל, ולתושבי רח' הרי ירושלים בפרט!!! במטרה לשפר את חזות הישוב ולהכניס קצת צבע ונוי לכניסת הישוב שלנו, החלו לפני מספר ימים בביצוע עבודות תשתית גינון לכל אורך הכניסה לישוב - רח' הרי ירושלים - הצד הפונה לכיוון כפר רות. תושבים יקרים הינכם מתבקשים: 1. לא להניח את הגזם הפרטי שלכם ואת הגרוטאות על הגינון הציבורי לאורך המדרכה. בחושך האשפה שלכם מהווה מפגע שיכול להוות מכשול לילדנו ולכל מי שעוסק בהליכה. צד זה של הרחוב הינו פעיל במיוחד. 2. לא להחנות רכבים על המדרכות כך שגלגלי המכוניות רומסות את כל מה שהיה וכבר אין. 3. לבעלי הכלבים: לדאוג שהכלבים לא ירמסו, יחפרו או יעשו צרכיהם בגינה זו. חג עצמאות שמח שלי

papageno1

New member
הצעה

שלי שלום, נושא הגזם והאשפה הגדולה ביישוב לגמרי פרוץ. אנשים מניחים ערימות של גזם לא בשקיות, איפה שמתחשק להם ומתי שמתחשק להם, וזה מאוד מכער את הרחובות. כמה הצעות: 1. להגביל את המקומות שמותר להניח בהם גזם ואשפה גדולה למספר נקודות איסוף לאורך כל רחוב. 2. להגדיל את מספר הפעמים שמשאית האיסוף מגיעה ליישוב. פעם בשבוע זה לחלוטין לא מספיק. 3. לאסור על הוצעת גזם שאינו ארוז בשקיות חזקות וסגורות. 4. והכי חשוב - למצוא את הדרך לאכוף את זה.... חוץ מזה יש לי שאלה. העליתי אותה לפני זמן רב פה בפורום ולא היה מי שיענה, אז אולי את, בתוקף תפקידך, תוכלי להשיב: בקטע רחוב השקמה שמול המגרשים הריקים לא שתולים שום עצים. נדמה לי שזה הקטע היחידי ביישוב שהוא נטול עצים ברחובות. גם הגינון בערוגות הקטנות שלאורך המדרכה מוזנח לחלוטין בקטע הרחוב הזה. אז נכון שאנחנו בקצה, אבל לא מגיע לנו? האם את חושבת שיש איזה שהוא סיכוי שמשהו ישתנה? תודה על ההקשבה שחר

תודה

תודה על ההצעות. נושא חקיקת חוקי עזר ואכיפתם נמצא כרגע בטיפול (ראה התיחסות קודמת שלי לנושא). בעניין הגינון והצמחיה, לקחתי לתשומת ליבי, הנושא יבדק. שלי

שאלה בנושא אחר - לשלי

מה לגבי האנטנות הסלולריות בכניסה לישוב? כפר רות מרוויחים עליהם כסף רב בתמורה לבריאות שלנו ביישוב. האם מעמד האנטנות חוקי? האם ישנה דרך לפעול נגד האנטנות? אודה על תשובתך, יובל.

אנטנות - תשובה

לגבי אנטנות סלולריות בכלל, עפ"י הפרסומים של המשרד לאיכות סביבה, יצא תקן לגבי רמת הקרינה המותרת, ואם אנטנה עומדת ברמה זו, זכותו של אדם להשכיר את שטחו הפרטי לשם הצבת אנטנה כזו. לגבי האנטנות שמוצבות בשטחי כפר רות בצמוד לכניסה לישובנו, שמעתי שהנושא נבדק (כולל האנטנה שמוצבת על גג המעון) והן עמדו בתקן. בכל מקרה, בעוד שבוע וחצי יש פורום איכות סביבה של כל הישובים באיזור ביזמת סגן ראש עריית מודיעין ואני בטוחה שגם נושא האנטנות יעלה לדיון. חג שמח שלי

avigue

New member
שלי שלום. מי בדק את הנושא והאם ראית

את הדו"ח שנכתב? אני בכלל לא בטוח שהבתיים הראשונים בכניסה ללפיד נמצאים בטווח שהתקנות מאשרות. אני מציע לך לבדוק מי בדק את הנושא ואיפה המסקנות של הבדיקה.

ר ו נ ס

New member
כבעלת תפקיד חשוב להיות

בקיאה בפרטים.מדובר בילדינו. ולא מספיק לומר שמעתי ש קראתי ש הנושא מאד מטריד חשוב שנדע אם יש סכנה באנטנות

לגבי האנטנות

באתר המשרד לאיכות הסביבה ניתן לראות את האנטנות בעלות ההיתר באיזורנו, לצערי האנטנות של כפר רות אכן בעלות היתר אבל חוץ משתי האנטנות הללו אין היתר למתקני קרינה אחרים בישוב, כך שאת האנטנה על המעון צריך לבדוק שוב. מה שכן לפי ההסברים באתר המשרד לאיכות הסביבה בדיקות הקרינה שנעשו לאנטנות נעשו בשטח הפתוח שנמצא צפונית לאנטנות, האם ניתן במידת האפשר ליצור קשר עם המשרד ולבקש שיבצעו את בדיקות הקרינה באיזור הישוב? ברח' הרי ירושלים לדוגמא? תודה על היענותך, יובל.

למעלה