שיפור ניהול הזמן

שיפור ניהול הזמן

היי, אשמח לדעת אם מישהו יכול להמליץ על מאמן או קורס שעוזר לתכנן ולנהל זמן. תודה !

בוקר טוב

יש בלוח שמות של מאמנים, אגב, לא ציינת מאיזה אזור אתה בארץ. בהצלחה

bridges

New member
איננו נוהגים להמליץ על גבי הפורום

גם מאמן שמומלץ למישהו אחד לאו דווקא מתאים לך. הדרך הטובה ביותר היא להפגש עם מאמנים שונים ולראות מי המתאים לך ביותר.

מאמנים שמתמחים

בעבודה עם אנשים עם קשיי קשב וריכוז - ADHD, יכולים לענות לך על הצורך בתכנון וניהול זמן.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מה הקושי שאיתו אתה מתמודד?

אם תוכל לפרט קצת על הנושאים שמפריעים לך נוכל לסייע אולי בעיצה או בהכוונה.

תודה לכולם, מה מפריע לי:

מה שמפריע לי זה העניין שאני מציב לעצמי מטרות ולא עומד בהן ואני לא מספיק לעשות הרבה ביחס לאנשים שאני מכיר. לא העלתי על דעתי שיש קשר לADD, באמת אובחן שיש לי בעיה קלה של קשב וריכוז. תודה!

מי אבחן?

לא צריך להיות עם ADD בכדי שיהיה קושי עם ניהול זמן, אך מאמן שמתמחה באימון אנשים עם ADD מתמחה באימון בנושא ניהול זמן, אז למה לא להנות מהיתרון הזה שלו כאשר יש בעיה עם ניהול זמן?

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אני חושבת שזה חוזר לשאלת ההתמחות

שעסקנו בה (ולא הסכמנו...) מאמני קשב וריכוז עוסקים הרבה בשאלת ההתארגנות וניהול הזמן, ויש להם יותר כלים להציע בכיוון. אין צורך באבחון כדי לסייע בעזרת כלים אילו. כמו כן בעיות ניהול זמן מאוד אופייניות לבעלי קשב וריכוז, אבל כמובן שאי אפשר לקבוע על סמך שאלה מנותקת מסיפור כולל.

יודה ב

New member
לאמן על ניהול זמן

אין דבר כזה לאמן על ניהול זמן, כי לזמן יש נטייה להתנהל לו בקצב שלו. יש ניהול משימות (על פני הזמן), וכל ניהול משימות מתנהל על פי סדרי עדיפויות, חשוב/דחוף. סדרי העדיפויות הן נגזרת של מטרות העל והן מאובחנות על ידי מתאמן בתהליך האימון. לכן זה אלמנטרי שכל מאמן אמור לאמן את הלקוח על הנושא המבוקש.

גם אני נוטה לחשוב כך

ולא נתקלתי מעולם באימון שלא השפיע על תפיסת הזמן של המתאמן. גם אם דיברנו על הקשר הזוגי דווקא, אנשים מספרים שפתאום קידמו אותם בעבודה כי הם נהיו יותר יעילים. זה לא קסם. זה פשוט כי כשמתחילים לעבוד, כל התפיסות מתחילות להתרענן,

einatgross1

New member
בהחלט יש מאמנים וקורסים בניהול זמן../images/Emo133.gif|שעון

אנשים באים מסיבות שונות לקורסים לניהול זמן. בהחלט לא כולם סובלים מהפרעות קשב וריכוז, אך יש גם כאלה. רוב האנשים המגיעים לקורסים וסדנאות בניהול זמן רוצים ללמוד את המטודה לניהול זמן. כפי שלא ניתן לחתוך ביעלות לחם עם כפית, גם לא נכון לנסות לנהל את הזמן ללא הכלי המתאים. מה אתה רוצה להשיג מסדנת ניהול זמן? בהצלחה,

המטרה שלי

היא להספיק יותר ולהתנהל בצורה יעילה יותר, אני מוצא את עצמי לא מספיק הרבה ביחס לאנשים שאני מכיר ומתכנן לעשות דברים שאני בסוף לא מספיק או דוחה. תודה

למעלה