שיפור מצב חברתי

anat36

New member
שיפור מצב חברתי

היי דנה
כיצד ניתן לשפר מצב של בדידות חברתית של נערה בת 12? היא גרה בחדר שנמצא בפינה הצפונית-צפון מזרחית של הבית בחציו הצפון מזרחי הכוכבים 7-1-7 ובחציו הצפוני הכוכבים 9-3-5 (5 הר 9 מים)/ היא אוהבת את החדר שלה ואין אפשרות להחליף לה חדר. היא לא מצליחה להתחבר עם בני ובנות כיתתה. יושבת בהפסקות לבדה בכיתה. ואחה"צ לא נפגשת עם חברים. במהלך השנתיים האחרונות היו נסיונות מצידה להתחבר, אך החברוּת לא הצליחה להאריך ימים. ולפני השנתיים האלה, גרנו בבית אחר ואז המצב החברתי היה טוב יותר

דנה A

New member
מצב חברתי

שיפור מצבה החברתי, מומלץ על 9 הר! פשוט מצוין לכך, מניסיון רב. יש לך את הסקיצה של הבית- עם הטאי-צ'י?? האם יש לילדה לקויות מסוימות? באיזה סקטור ישנה כיום? ביג טאי צ'י וסמול טאי צ'י? אפשרי גם חיזוקים איישיים בבית, עפי' הדגואה. תעלי את השרטוט

anat36

New member
דנה, אני לא יודעת למה את מתכוונת

בסקיצה של הבית עם הטאי צ'י. מצ"ב סכימה של החדר עם מפת הכוכבים המתאימים סימנתי לאיזה כיוון היא ישנה היום. וגם היכן היא נוהגת לשבת ליד שולחן הכתיבה. לילדה יש לקות ראיה, ומגיל צעיר בעיה של נזילת דם מהאף מדי פעם. כך סתם ללא סיבה (זה גם היה בבית הקודם) באופייה היא "מים שקטים חודרים עמוק" - מאוד שקטה כלפי חוץ אבל סוערת מבפנים. החדר צבוע בגוונים של תכלת-טורקיז ע"פ בחירת הילדה. זה מרגיע אותה ונעים לה. הרהיטים בגווני עץ אני לא מבינה במושגים של ביג טאי צ'י וסמול טאי צ'י ולא ב-דגואה. כלומר, לא מבינה למה את מתכוונת. אשמח לשמוע הצעות לביצוע חיזוקים אישיים

דנה A

New member
חלוקה פנימית

יש צורך גם בחלוקה בתוך החדר, כפי שישנה החלוקה לבית כולו, יש צורך בתת-חלוקה פנימית לחדר, עם תעופת הכוכבים. עפי' החלוקה הגדולה היא ישנה על כוכב הר 9, כדאי לבדוק גם עפי' החלוקה הפנימית. האם מקום המיטה וכיוון המיטה שונו? היו במיקום אחר קודם? לביצוע חיזוקים אישיים צריך למצוא טווח מעלות מדוייק בבית, נעשה את זה בהמשך.

anat36

New member
חלוקה פנימית נקראת סמול טאי צ'י?

הנה החלוקה הפנימית כפי שהיא כרגע

anat36

New member
והנה סידור החדר

בעבר. הבית הוא מעידן 7 וזוית כניסה 56

דנה A

New member
החלוקה הפנימית לא מדוייקת

את יכולה להעלות את התוכנית של הקומה כולה? עם הוספת כיוון החזית? האם הורגשו שינויים לאחר הזזת המיטה?

anat36

New member
אין לי תוכנית של הקומה.

את הקומה הזו בנו בעלי הבית הקודמים ולא השאירו לי שום תוכנית של הקומה. יש לי שרטוט של הקומה הראשונה. עליו יש לי את מפת הכוכבים. ולכן על החדר שממוקם בקומה הראשונה ויש לי מפת כוכבים שלו, שרטטתי את החדר של הקומה השניה וזה מה שהעליתי בשרטוט הראשון-ראשון. החדר הזה בחלקו מוגדר צפון מזרח ובחלקו מוגדר צפון. כמו שסימנתי. לא שמתי לב לשינויים לאחר הזזת המיטה. מצד שני, לאורך הזמן יש הדרדרות במצב החברתי. אז אולי ניתן לומר שבעקבות הזזת המיטה המצב נהיה גרוע יותר. אבל אי אפשר לדעת זאת בוודאות.

דנה A

New member
האם לשתי הקומות אותו קו בניין?

או שמידות הקומה העליונה שונים מהתחתונה? ב 2/07 השתנו הכוכבים השנתים, בעוד שעד 2/07 שהה שם כוכב שנתי 8 - כאשר כ. ההר שם 9 - יחד זהו צירוף מבורך מאוד, ב 2/07 נכנס כוכב שנתי 7 לשם (האם היתה לה דלקת גרון או שיניים?). צריך לבדוק את החלוקה המדוייקת, אם אלו אותן המידות כמו הקומה התחתונה, צריך להוסיף את החלוקה הפנימית תבדקי ונתקדם מכאן

anat36

New member
לא היו לה

דלקת גרון ולא דלקת אחרת ההתדרדרות הזו לא החלה ב-2/07 אלא לפני כן - במהלך 2006 קו המתאר והמידות של הקומה העליונה זהה לקו של הקומה התחתונה. ולכן, השרטוט הראשון שהעליתי הוא החלוקה הפנימית המדוייקת

דנה A

New member
עפי' החלוקה הנוכחית

בתת החלוקה של החדר, היא ישנה על 7 הר, אם תשני את מיקום המיטה, סובבי אותה כמו שהיתה קודם, בצורה אנכית, היא תהיה על 9 הר. מצרפת לך קובץ עם המרכז המדויק של החדר, במיקום הנקודה הירוקה שסימנתי. מה תאריך הלידה שלה?

anat36

New member
דנה, לא ברור לי

יש לי כמה שאלות: 1. האם מתייחסים רק לקטעי מפת הכוכבים ש"מתלבשים" על החדר, או שמחלקים כל חדר בחלוקה פנימית, לפי החלוקה הגדולה של הבית? כלומר האם יש להתייחס לחדר שלה רק לכיוונים NE ו-N שהם חלק מתוך מפת הכוכבים הכללית בבית, או שמחלקים את החדר ל-8 חלקים 2. החלון המצוי בחדרה הוא בכיוון 56 מעלות (חזית הבית) ולכן, לא חילקתי את החדר ל-4 מפינה לפינה בנקודה הירוקה כפי שאת עשית (כי אז ההתייחסות היא לחזית בזווית 45), אלא חילקתי את החדר ע"פ מה שהשלכתי מהמפה הגדולה של כלל המבנה. האם טעיתי? אני שולחת לך את תאריך הלידה במסר המון

דנה A

New member
תשובות

1. התשובה הינה שתלוי בפונקציית החדר, בחדר בתך כאשר נבחר מיקום להצבת המיטה, בודקים את מפת הבית, והחלוקה של החדר, כדי למצוא את המיקום התומך ביותר. 2. את החדר מחלקים כמו בקובץ שצירפתי לך. לא מבינה את מה שכתבת בסעיף זה - אני גם לא יודעת אם מה שהוספת מדוייק או לא, מתייחסת לשרטוט כפי שצירפת, לכן ביקשתי שתעלי את שרטוט הקומה, כדי לודא כי זה מדוייק. יכול להיות, כפי שראית, תזוזה קטנה, אך מאוד משמעותית, לכן אני נמנעת מהמלצה מבלי לבדוק היטב. יש לך אפשרות להעלות את הסקיצה של הקומה?

anat36

New member
מצאתי שרטוט של הקומה

שלחתי לך במסר לאור השרטוט, האם מיקום המיטה עליו המלצת עדיין תקף? האם יש המלצה למיקום הארון? למיקום שולחן הכתיבה?

דנה A

New member
שאלות

החץ שהוספת מצביע על החדר, כעורף הבית. האם החדר נמצא באזור הכניסה? מעל הכניסה לבית? האז' המלבני, שמתחת לחדר, האם הנו חלק מהבית? מרפסת? קצת בעייתי לבדוק זאת בצורה כזו.

anat36

New member
ברורה לי הבעייתיות בניתוח

שרטוט ולכן תודה רבה על המאמץ שהשקעת בהבנת התרשים. החץ שהוספתי מראה מאיזה כיוון נכנסים לבית נכנסים מכיוון החץ האזור המלבני מתחת לחדר הוא מרפסת (פתוחה) שנמצאת מעל לכניסה לבית החדר נמצא באותו כיוון של הכניסה לבית. הקיר הימני שלו, הוא חזית הבית. החלון שבחדר פונה לחזית הבית. כלומר החלון הוא בחזית הבית - באותו הקו.

דנה A

New member
הבעייתיות היא בניתוח לא מדוייק

מאוד רוצה לעזור, אך אם זה יהיה לא מדוייק - והניתוח יהיה שגוי, למי זה יועיל? מהשרטוט שצירפת של הקומה כולה, נראה על פניו שהחדר כולו משתייך לסקטור הצפוני, אך שוב, איני יודעת עד כמה מדוייק, כי ישנם שם אזורים שאינם ברורים בפונקציונליות שלהם, מה שמשנה את הטאי צ'י של הבית, ומשם את המפה המדויקת. המלצתי החמה, לבדוק עם מי שמכיר את הבית כדי לקבל את התשובות המדוייקות, אני לא רוצה לתת המלצה שתהיה שגויה. שבוע מקסים דנה

למעלה