שיפור חיי המין

שיפור חיי המין

שלום לכולם, אני ואישתי ביחד עוד מעט 10 שנים, 7 שנים נשואים. הסקס בנינו מעולה, אין תלונות מצד שנינו. אך לאחרונה אני חש שחסר משהו, אין ריגוש ותשוקה. דיברנו על זה וגם היא מרגישה אותו הדבר. היינו רוצים להכניס קצת עניין בחיי המין שלנו, להוסיף ריגושים חדשים ולהבעיר את התשוקה, אם בכלל ניתן לעשות דבר כזה אחרי כ"כ הרבה שנים. הייתי מעוניין לשמוע על רעיונות אשר יעזרו בסוגיה. אני לא מדבר על חילופי זוגות, הוספת גורם שלישי/רביעי למיטה, זוגיות פתוחה. משהו שיהיה רק של שנינו. תודה

האם אתם משקיעים בזוגיות שלכם?

הרבה זוגות חווים שחיקה בקשר כי הם לא משקיעים בזמן איכות ובחיזור. הזוגיות הופכת להיות מובנית מאליה, אנחנו לא שמים לב שמשהו הופך להיות מכני. אפשר להפנות לקורס במסג' זוגי, טנטרה או אביזרים, אבל גם משהו בתפיסה צריך להשתנות, כלומר, לנסות ולראות מה בקשר צריך תחזוק, לומר מילה יפה, להשאיר פתקים, הודעות טקסט לוהטות.... בקיצור, להשקיע. ואז תקצרו הרבה פירות יפים, אמן!!!

ניתן להבעיר ולשמור על התשוקה לעשרות שנים

הסוד הוא לשמור ולטפח קשר בין מיניות לרגשות. כאשר מתייחסים לפעילות מינית בתור מעשה אהבה עם השקעה בהכנות, תקשורת טובה, שותפות וטקסיות מרחב האפשרויות נהיה אין סופי. ניתן ללמוד המון בתחום הזה מידע העתיק של טנטרה וקאמה סוטרה עם דגש ליו דווקא על התנוחות היצירתיות אלה על פיתוח רגש, מתנות, נשימות ומגע נכון. אף יותר אוצרות תמונות במין משולב עם המדיטציה לסוגיה.

star2o

New member
לגמד היי!

תשמע לפי הסיפור שלך, התשוקה שלכם התקררה....ולא ניראה לי שהיא "תדלק" שוב ולמה? כי כשחיים הרבה שנים ביחד כזוג אז מטבע הדברים ישנה שיגרה וגם מתחילים להימאס אחד על השני, וזה בדיוק קרה גם לך! אל תברח מהאמת. קשה להילחם בשיגרה...אולי תביא איזו נערת ליווי מידי פעם..להנעים לכם איזה ערב.....

למעלה