שיפור הקטנוע

עמיתשש

New member
שיפור הקטנוע

שלום לכולם יש לי קטנוע 50 סמק ימאה אירוקס יש לי כרגע על הקטנוע אגזוז ומולטיואר היה לי פעם קיט ושפכתי..(לא נסעו על הקטנוע קרוב לחצי שנה לא שמו שמן לא טיפולים בקיצור כלום) ואחרי שבועים בלבד של הנאה שפכתי.. כרגע אני רוצה להחזיר את הקיט ואני מתלבט נורא זה יוצא לי סיפור של 2500 שקל בערך(קיט+קרבורטור21) ושאני אמכור אותו אני יפסיד וזה ברור לי השאלה שלי אם שווה לי בכלל..עכשיו עם החוק של ה125 בכלל אני לא יודע מה לעשות.. אני מרוצה מהקטנוע מאוד.. אבל בוא נגיד שעוד 5-6 קמש ואני יהיה יותר מרוצה - אני לא מדבר על קיט70 כי קיט מביא הרבה יותר מ-5-6 קמש בכל אופן.. מה אתם ממליצים לי לעשות?

בשביל 6 קמ"ש? לזרוק סכום כזה ?

אני לא הייתי ממליץ , עדיף לעבור ל 125 סמ"ק לשלם קצת יותר ביטוח ולקבל תוספת של 15 -20 קמ"ש שכבר יותר משמעותי ... בהצלחה

For Martha

New member
האמת גיא?

אני דיי איתך... אבל אין לך מושג כמה קטנוע דופ' שונה מקטנוע 4 פעימות. זה עולם אחר, במיוחד שהיום אין קטנוע בנפח 125 שמשתווה לקטנועי הספורטיביים (אירוקס והראנר הם המועדפים עליי). ולפותח השירשור, השאלה המתבקשת היא האם אתה מודע לכך שכל שינוי שתעשה בקטנוע יוביל לבלאי מואץ של שאר החלקים? 2500 ש'ח זה סכום נכבד עבור בחור צעיר (ונשמע שאתה כזה),תחשוב טוב אם לא עדיף לך דיוק פשוט יחסית מאשר לשם 2500 ש'ח.

מעולם לא רכבתי על 50 סמ"ק

דופ' , ועוד משופר .... אבל לשפוך 2500K על שיפור מהסוג הזה ,ועוד בשביל מה ? בשביל 5 6 קמ"ש זה נראה לי זריקת כסף לחינם ... הרי הקטנוע הזה הוא בסה"כ כלי לנסיעות יומיומיות .... ומה שהשיפור הזה יגרום לבלאי מואץ של המנוע ...

עמיתשש

New member
לאלו שיש להם בעיות בהבנת הנקרא

נראה לי שיש לכם בעיה בהבנת הנקרא.. אני יסביר שוב פעם אמרתי שאם יהיה לי משהו שיוסיף 5-6 קמש אני יהיה מרוצה קיט מוסיף יותר מ5-6 קמש אם אני שם קיט אני לוקח כל 125 פתיחה סגירה ואני מוכן לשים כסף!!! שוב פעם לאלו שלא הבינו בפעם ה-1 ולא בפעם ה-2 קיט מביא יותר מ-56 קמש שהיה לי קיט לקחתי דינק250..אומנם היה כל כמה זמן רמזור ונאלצנו שנינו לעצור אבל עדין תחשבו..הקטנוע פי 5 ממני הוא היה בהרכבה אבל עדין זה מאוד מכובד באחד הרמזורים הוא שאל אותי "תגיד זה 50 סמ"ק?אך אתה לוקח אותי"משהו בסיגנון... והכי פאדיחה..שהוא היה עם בחורה וקטנוע 50 לקח אותו..

אני גם בטוח שאם לבעל הGD היה שיפורים

היית נשאר הרחק מאחור . לשאלתך , קיט = גורם לבלאי מואץ למנוע , וצורה הרבה יותר טיפולים ממנוע סטנדרטי קח את זה בחשבון !

3Style

New member
הוא כנראה עובד בחברת שליחויות של קטנועים

הוא כל הזמן "לוקח" אותם.

למעלה