שיפור הפתיחות

be_roo

New member
אי הבנה

הכוונה הייתה שלא כדאי להתחיל את שיפור הרכב מהמנוע. מכוניות "פרייבט" גם אם הן ספורטיביות באופיין מגיעות כמכלול בו כל המרכיבים תואמים אחד לשני על מנת שיוכלו לעמוד במעמסת הביצועים שיושמו בהן. לחזק את המנוע בצורה כזו שהבלמים יהיו "קטנים" עליו, או שהבולמים לא יספקו את הכושר הנדרש זה רעיון רע ומפחיד. אני לא מדברת על תוספת של 5 כ"ס או אגזוז רועש. מי שבא עם הצהרת מטרה של שיפור מנוע לפתיחות,כלומר, כל כוונתו היא "לגזור" אחרים, עלול לפספס את הנושא. אני לא מתנגדת לשיפורים, ואני לא מתייחסת לכל מי שרוצה לשפר באותה צורה, שים לב שאני התייחסתי למי שמתרכז בשיפור המנוע בלבד מבלי לחשוב על יתר המכלולים. אגב, גם הביטוי "אמא פולניה" הוא הכללה. אז בוא נמנע מ"התפלאויות" לשמע דברי אחרים.

The-Viper16

New member
שלום

אני צריך עזרה אני רוצה לשפר את הקורקינט שלי מממ.....איפה אפשר לעשות לו שיפורים קוסמטיים ושיפורי מנוע?!? ואני רציני

be_roo

New member
זה פשוט ../images/Emo13.gif

דבר ראשון, תגנוב מאופניים של ילדה בת 6 את הסרטים האלה ששמים בידיות של הכידון. תצבע את הקורקינט בשחור עם להבות, תרכיב ספויילר מאחור. בקשר למנוע, פנה לחדר הכושר הקרוב ותרכז באימון הרגליים, בעיקר בזו שדוחפת. 3 סטים של 15 על כל מכשיר. תוך חודשיים תקבל עליה של לפחות 0.26 כח סוס. בשביל פתיחות שווה לשקול להקטין את הגלגלים.

The-Viper16

New member
חחחחח תודה ../images/Emo13.gif

אני אשתמש בעצות שלך לשפר את הקורקינט ואז אף אחד לא יוכל עלי

red cars

New member
ונראה שאלוהים ברא משהו מדהים...

RED CARS מחמיא !!! גם יפה גם עדינה ויותר מכל נהגמ מדהימה !!!! דרך אגב שלחתי הצעה לTOP GEAR להחליף את ויקי!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wess

New member
תסביר את עצמך?......

אתה אומר ששתי המוכוניות האלו גרועות לפתיחות ושיפורים?!!?

עתיד18

New member
היונדאי קופה לא יותר טובה מהמאזדה

אף עלפי שהיא נראית כזאת הן אותו חרא בדיוק !! (טוב לא בדיוק, ליונדאי יש יותר פוזה) עזוב אותך, אתה צריך אופנוע, פתיחות סוף הדרך, אף כלי לא עומד מולך

אילן די

New member
ווס !!!!!!!!!!!!!!!!

מה שאתה צריך זה את גראן טוריסמו 3. שם תוכל לשפר את המכוניות כאוות נפשך בלי לההרג. ברצינות, לפני שאתה שואל פה בפורום בפעם התשע מאות איזה מכונית לשפר - קח ספר על מכלולי רכב וקרא בעצמך איך פועל האוטו. אם אתה לא יודע מה זה פלאג אין טעם לשאול איפה משיגים ניטרו. ודי כבר עם השאלות האינפנטיליות.

The-Viper16

New member
הוא רוצה מכונית לשפר

קנה הונדה סיביק וזהו תשפר כמה שאתה רוצה

Wess

New member
עכשיו ברצינות.....

דיברתי פה עם מישהו לפני כמה זמן והוא אמר לי שהיונדאי קופה זו אחלה מכונית לשיפורים!!! שלא יהיה לי בעיה איתה

be_roo

New member
הרצינות מאיתנו והלאה

באמת WESS, כבר כמה ימים שאתה טוחן את הנושא הזה. ואני אנסה לומר לך בעדינות למה אתה זוכה ליחס כזה. אתה נשמע כמו ילד קטן שנכנס לחנות צעצועים מצביע וצועק לכל עבר "אני רוצה את זה
וגם את זה
" מדבריך ניתן להבין שאינך מבין במכוניות וברכב, אבל נכנס לך איזה ג´וק לראש ואתה לא עוצר לחשוב בהגיון. שיפור רכב מצריך הבנה, ואיתה באה גם האחריות. זה כמו שתיכנס עכשיו לפורום אוירונאוטיקה ותבקש מהם הדרכה כדי לבנות את מטוס החמקן האמריקאי. אתה מתעניין בנושא
מצויין
למה שלא תתחיל ללמוד אותו מהבסיס במקום לקפוץ מעל הפופיק. תקרא על מכוניות ועל מכניקה, ואחרי כן צצחיל לצבור נסיון בשניהם. ומשם תעבור לקריאה
(לא עשיה) של שיפורים. אתה לא יכול להחליט שאתה רוצה לקחת ולהתיל מנוע של פרארי בתוך פיאט אונו, או לשים ניטרו במיני הישנה (סליחה שדון). בקיצור, קצת בגרות, למתן את ההתלהבות ולעשות דברים כמו שצריך, בלי קיצורי דרך.

רן 56

New member
שכחתם עוד מרכיב חשוב לפני ...

שיפור הרכב. שיפור הנהג והמיומנות שלו. כי לקחת סוובארו DL עם 50 כ"ס ולהתיל בו מנוע של B52 ולחשוב שמיומנות הנהיגה בו היא זהה כי סכ"ה זה סובארו DL, זו טעות שתביא את המשפר (במצב טוב) לבדו לבית הקברות ובממצב הפחות טוב היא תביא עם הנהג עוד מספר חפים מפשע. אתם רוצים לשפר, יאלה תהנו אבל לפני כן תעברו את הקורסים השונים של נהיגה מתקדמת אם אלטרנטיבי, מסלולי החלקה, קורסים בחו"ל על רכבים משופרים. ואז אחרי רכישת המיומנות הנדרשת בלנהוג על רכב עם הרבה סוסים (וכבר ראיתי נהגים שלא יכלו להשטלת אפילו על 90 סוסים קוראנים). רן.

sronis

New member
בקשר ל-90 סוסים קוריאניים

זה לא הסוסים שמהווים את הבעיה, אל תשכחו שאלו תמיד סוסים חולי שחפת עם 3 רגליים - זה כל השאר
רוני

Wess

New member
את.ה צודקת אבל.....

אני יודע שאני טוחן לכם את המוח כבר ברבה זמן אבל אני פשוט כל-כך רוצה לשפר את במכונית שלי שאני כבר השתגעתי!!! אין לי בעיה של כסף והקטע הזה כבר במוח שלי הרבה זמן ואני כבר שגעתי את עצמי! אז בכל מקרה תודה על הסבלנות ועל התשובות שלכם!!!

Aדי

New member
בוא נעשה הסכם ../images/Emo11.gif

דבר ראשון אני צריך לדעת בן כמה אתה, כמה זמן יש לך רשיון, וכמה זמן אתה נוסע ובאיזו מכונית, תן לי את הפרטים האלו ואני אעזור לך..

למעלה