שיפור הפורום- שאלות נפוצות

שיפור הפורום- שאלות נפוצות

ובכן, בהמשך לדיון על שיפור הפורום, רציתי לדעת למי פונים כדי לשפר את כל החלק של השאלות הנפוצות כי יש שם באמת מעט מאוד מידע, אולי 4 שאלות... אפילו בשאלה של רישיון נהיגה ואפילפסיה אין הסבר על תהליך השלילה עצמו אלא רק על קבלת הרישיון חזרה, וזו שאלה שהעליתי מס' פעמים אבל לא קיבלתי עליה תשובה... בנוסף לדעתי צריך להוסיף עוד שאלות, כי יש כאן באמת המון שאלות שחוזרות על עצמן וזה יכול לעזור להרבה אנשים, בעיקר אם הם חדשים פה. אני בעד שירשור של שיפור השאלות הנפוצות- תנו נושאים ובואו ננסח שאלות ותשובות! מי איתי??? :) שבוע טוב! לירית.

הזהב הלבן ../images/Emo99.gif

אני עדיין בהלם
(יש!!!!!) התגעגעתי אליך קשות
ברוכה ברוכה השבה

דינה יקרה ../images/Emo24.gif

רק תבטיחי לי, שאת נשארת איתנו, לפחות עד שנמצא פיתרון. אני מבטיחה לעזור.

אם את מבטיחה לעזור אז אני מבטיחה

להישאר
זה נראה אולי 'סתמי', אבל העזרה שלכם כאן בפורום היא משהו שקשה לתאר, יש מספר מועמדים לניהול והנהלת תפוז תצטרך להחליט מי המתאים ביותר,בנוסף אני עומדת לעבור ניתוח החודש או בתחילת חודש הבא ועדיין לא החלטתי אם אני אמשיך בניהול או אפסיק או אקח חופשה, אני מתלבטת, אך בכל מקרה ההחלטה תהיה לטובת הפורום ובשיתוף עם ההנהלה, יום נעים וחמים לכולכם
דינה

../images/Emo24.gif

אני אשמח מאוד אם תקחי רק חופשה. אל תתלבטי, אלא תחשבי מה יהיה הכי נכון בשבילך, תוך שיקול הדברים. אל תשברי את הראש יותר מדיי, כי מה שצריך לקרות - קורה, כל דבר שהוא נכון לך, יגיע בזמן הנכון ביותר עבורך. בהצלחה בכל אורלי

למעלה