שיפוריישן...

DeathWing

New member
שיפוריישן...

קצת שיפורים מהפעם הקודמת... עוד עצות והצעות לשיפורים בבקשה...

itaygefen

New member
רואים שיפור ניכר מהפעם הקודמת!

לדעתי אתה צריך לצבוע את השפתיים באודם אדום חזק (כמו שמישהו בפורום כבר הציע לך) לגבי שיטת הצביעה - תיצור שכבה חדשה, שתהיה במצב "overlay" ותבחר גוון אדום או בורדו חזק (לדעתי הורוד החיוור שיש כרגע לא מתאים בכלל לגווני התמונה), ותצבע עם המכחול מבזום קרוב את השפתיים. עוד עצה, תנסה לחדד קצת את השכבה של החברה שלך, היא קצת מטושטשת, וגם תוסיף לה קצת קונטראסט. העליתי דוגמא עם השפתיים צבועות באדום ( אני מקווה שלא איכפת לך )

DeathWing

New member
תודה.. אבל

אני בהחלט אשנה את הקונטראסט ואחדד את התמונה של חברתי :) בקשר לשפתיים.. אולי טיפה BURN אבל לא אדום.. לא אוהב. ואין בעיה בקשר לשינוי התמונה , לכבוד הוא לי

yanivfel

New member
האם היא תאהב את עצמה...?

ידידה שלי שראתה את התמונה הזו העלתה שתי שאלות שלא קשורות לתוספות שהכנסת... היא שאלה האם אתה בטוח שהמתנה האופטימאלית היא לתת לה תמונה של עצמה. וחוץ מזה... התמונה לא ממש מחמיאה לה (לדעתה של הידידה) אז אולי תשקול למצוא אחרת. נשים...
בהצלחה, ומזל-טוב.

DeathWing

New member
../images/Emo99.gif סיבות מקלות

א. חברתי שרה ומוציא דיסק בעוד כשבועיים. ב. וולנטיינס בקרוב וחשבתי שעטיפה לדיסק הראשון שלה יהיה נחמד מה אומרת על זה ידידתך yanifel? ג. בקשר לתמונה הלא מחמיאה... WELL.... אני בהחלט אנסה להשיג תמונה אחרת עד עז, כעיקרון זה היה רק ניסיון

למעלה